En çok satanlar 🤩

En yeniler 🤩

Favoriler 🔎

Daha fazla ürün

Yalı Spor

Spor giyim sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Yalı Spor, 1989 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kurulmuş olan bir marka. Başarı basamaklarını hızla tırmanarak lider markalar arasında yer almayı başaran Yalı Spor; İzmir, Denizli, Ankara, Uşak, Eskişehir, Manisa, Aydın, Bursa, Afyon, Hatay ve Çanakkale başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerini ulaştırıyor. 30 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre yön veren Yalı Spor, dünya markalarının en beğenilen ürünlerini de bünyesine katarak kullanıcılarına oldukça geniş bir çeşitlilik sunuyor.

Herkese hitap eden koleksiyonuyla beğeni toplayan Yalı Spor Adidas, Nike, Crocs, Vans, Skechers, Puma, Converse, New Balance, Under Armour, Lumberjack gibi pek çok markanın ürününe geniş yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca Yalı Spor'da Hummel, Reebok, Columbia, Igor, Timberland, Lotto, Lacoste, Fila, Lescon, Asics, The North Face ve Goorin Bros gibi markaların ürünlerini avantajlı fiyatlara satın almak da mümkün. Yalı Spor mağazasının ürünlerine sahip olmak için markanın Trendyol sayfasını ziyaret edebilir, size özel olarak sunulan Yalı Spor kampanyaları ve fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Yalı Spor şubelerini parmaklarınızın ucuna taşıyan Trendyol sayesinde siz de güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Yalı Spor Giyim Ürünleriyle Rahat ve Etkileyici Bir Tarz Yaratın!

Yalı Spor Giyim Ürünleriyle Rahat ve Etkileyici Bir Tarz Yaratın!

Son model tekstil teknolojisi kullanılarak tasarlanan ürünlerin yer aldığı Yalı Spor, giyim koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kullanıcılarına ter tutmayan ve teni rahat hissettiren modeller sunan Yalı Spor; eşofman takımı, erkek eşofman altı, mont, tayt, forma, yelek, şort, erkek tişört gibi ürünleri kullanıcıyla buluşturuyor. Yalı Spor'da mayo, deniz şortu, yüzücü mayoları, yağmurluk, şişme mont, t-shirt, kadın mont, çocuk eşofman takımları, basketbol şortu ve ceket gibi farklı formlarda birçok ürün de yer alıyor.

Markanın Trendyol mağazasında satışa sunulan birbirinden şık ve kaliteli ürünlerle beğeni dolu bakışları üzerinize çekebilir ve kendinizi gün boyu rahat ve konforlu hissedebilirsiniz. Spor tarzıyla etkileyici bir görünüm kazanmak isteyenler için son derece özel bir koleksiyon hazırlayan Yalı Spor outlet mağazası ile siz de kaliteye tek tıkla sahip olabilirsiniz.

Yalı Spor Ayakkabı Modelleriyle Sağlam ve Güçlü Adımlar

Sektörün öncü markalarından olan Yalı Spor krampon, erkek ayakkabısı, çocuk ayakkabısı, bebek ayakkabısı, terlik, kadın ayakkabısı, futbol ayakkabısı, erkek terlik, sandalet, voleybol ayakkabısı, yürüyüş ayakkabısı gibi modellerle benzersiz bir konfor sunuyor. Ayrıca Yalı Spor deniz ayakkabısı, parmak arası terlik, koşu ayakkabısı, ilk adım ayakkabısı ve yağmur çizmesi gibi ürün seçeneklerinin de yer aldığı ayakkabı koleksiyonuyla her tarza ve her ihtiyaca hitap ediyor.

Müşteri memnuniyetini ilke edinerek ayak sağlığı konusunda hassasiyet gösteren marka, aynı zamanda dünya markalarının ikonik ayakkabı modellerini de bünyesine katıyor. Yalı Spor'la Superstar, Runfalcon, Jordan, Ozweego, Nike Air Max ve Stan Smith gibi dünya genelinde kendini kanıtlamış olan ikonik modellere kolay ve güvenilir yöntemlerle sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Yalı Spor Ürünleri Trendyol'da!

Yalı Spor Ürünleri Trendyol'da!

Yalı Spor; yalnızca giyim ürünleri ve ayakkabı modelleriyle değil, spor ekipmanlarıyla da dikkat çeken bir marka. Spora dair aradığınız her ürüne kolaylıkla ulaşabileceğiniz Yalı Spor'da futbol topu, basketbol topu, top, kaleci eldiveni, paten, tenis raketi, voleybol topu, scooter, yoga matı, dambıl ve raket gibi farklı spor dallarına ait ekipmanlara ulaşmak mümkün.

Tüm bu ürünlerin yanı sıra Yalı Spor'da çorap, çanta, sırt çantası, şapka, cüzdan ve halı saha ayakkabısı da bulunuyor. Markanın Trendyol sayfasına giriş yaparak dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilir ve Yalı Spor'un online indirimlerinden yararlanarak avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Yalı Spor sipariş takibi, kargo takibi, iade değişikliği ve farklı konular hakkında bilgi sahibi olmak için de Trendyol üzerinden Yalı Spor'la iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz Yalı Spor yorumlarına göz atarak kullanıcı değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.