İndirimli Havanlar

Daha fazla ürün

Delphox

DELPHOX, mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri satan bir marka. Havandan kovaya, blender setinden elektrikli süpürgeye kadar yüzlerce ürün Trendyol DELPHOX mağazasında boy gösteriyor. Ayrıca DELPHOX; bebek arabası, yürüteç, ana kucağı, lazımlık, mama önlüğü, biberon ve oyuncak gibi çeşitli bebek araç gereçlerine de ürün yelpazesinde yer veriyor. Siz de aradığınız pek çok ürünü Trendyol DELPHOX mağazasında bulabilirsiniz. Yüzlerce ürün arasından kolayca seçim yapabilmek için Trendyol kullanıcılarının DELPHOX yorumlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu DELPHOX iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurarak ürünler ve siparişleriniz hakkında destek alabilirsiniz. Dilerseniz markayı Trendyol'da takip ederek DELPHOX fırsatlarından haberdar olabilirsiniz.

Birbirinden Güzel ve Kaliteli DELPHOX Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Trendyol'da!

Birbirinden Güzel ve Kaliteli DELPHOX Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Trendyol'da!

DELPHOX; mutfak gereçleri kategorisinde tabak, bardak, tepsi, tencere ve bıçak seti gibi pek çok ürüne yer veriyor. Geniş ürün yelpazesinde kavanoz, sahan, çaydanlık, cezve ve kesme tahtası gibi modeller de bulunuyor. Siz de her mutfakta bulunması gereken kullanışlı gereçler arasından bütçenize uygun olanları sepetinize ekleyebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen tencere, tava, çaydanlık ve cezve modellerini dayanıklı yapıları sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. 6, 7 ve 10 parçalık seçenekleri bulunan bıçak setlerini de stantlı tasarımları sayesinde mutfak tezgahınızın üzerinde konumlandırabilirsiniz. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken baharatlık ve kavanozlarla ise çeşitli gıdalarınızı bozulmadan saklayabilirsiniz. Farklı zevklere hitap eden kahve fincanı ve sunum tabağı modelleriyle de sevdikleriniz için hoş ikramlar hazırlayabilirsiniz.

Onlarca Kategoriden Yüzlerce Ürüne DELPHOX Kampanyalarıyla Sahip Olun!

Onlarca Kategoriden Yüzlerce Ürüne DELPHOX Kampanyalarıyla Sahip Olun!

Stant mikser, çay makinesi, tost makinesi, su ısıtıcı, blender set ve waffle makinesi gibi elektrikli mutfak aletleri de DELPHOX ürünleri arasında sizleri bekliyor. Siz de modern tasarımları ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken elektrikli mutfak aletleriyle çırpma, doğrama, karıştırma, yoğurma, rendeleme ve pişirme gibi işlemleri çok daha pratik bir şekilde yaparak mutfakta zamandan tasarruf edebilirsiniz. Elektrikli mutfak aletlerinin yanı sıra tıraş makinesi, epilatör, ütü ve elektrikli süpürge gibi ürünleri de Trendyol DELPHOX mağazasında bulabilirsiniz. Farklı amaçlara yönelik küçük ev aletleriyle hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Siz de Trendyol DELPHOX mağazası sayesinde A'dan Z'ye pek çok ihtiyacınızı evinizden çıkmadan karşılayabilirsiniz. Büyük küçük fark etmeksizin satın almak istediğiniz tüm ürünleri sepetinize ekleyerek zahmetsizce sipariş edebilirsiniz. Ödeme sırasında DELPHOX indirimlerinden yararlanarak bütçe dostu fiyatlarla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Trendyol güvencesi ve hızlı gönderim avantajıyla ürünlerinizi en kısa sürede evinizin kapısından teslim alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.