Magic Sand Cat Litter Bebe Pudralı Kedi Kumu Ince Taneli 20 Lt.

201,80 TL
(10,09 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Magic Sand Cat Litter Bebe Pudralı Kedi Kumu Ince Taneli 20 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİFESAND Satıcı Ünvanı: LİFESAND EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608116162400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081161624
    Bu ürün LİFESAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magicsand Cat Litter Bebe Pudralı Kedi Kumu 20 lt %100 BEYAZ BENTONİT
  • Magicsand kedi kumu içeriğinde tamamen doğal bentonit kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır. Emicilik Özelliği: Mgicsand kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır. Bu özelliği ile size ve kedinize zarar verebilecek her türlü bakterinin üremesinin önüne geçilmiş olur. Minimum Tozlanma: Magicsand kedi kumu üretilirken tüketicinin kullandığı ortamda tozlanma meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilerek toz miktarı minimum düzeye indirgenmiştir. Koku Önleyici Etkisi: Magicsand kedi kumu çevreye kötü kokuların yayılmasını önlemesinin yanı sıra, sıvı ile temas etmesi durumunda bulunulan ortama hoş bir koku verir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver

Magic Sand Cat Litter Bebe Pudralı Kedi Kumu ile Sıfır Koku

Cat litter kedi kumu birçok farklı çeşidi ile dikkat çekmektedir. Aloe vera, okyanus esintisi, fresh kokulu, Marsilya sabun kokulu, lavanta kokulu gibi birçok türleri bulunmaktadır. İnce ya da kalın taneli kedi kumları evde kedi besleyen kişilerin ihtiyaç duydukları malzemeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Kedinizin beslenme ve barınma ihtiyacını ne kadar önemsiyorsanız tuvalet ihtiyacı için de o kadar özenli olmanız gerekmektedir. Kediniz ince taneli kumlardan hoşlanıyor olabilir. Kedi kumu bebek pudralı çeşidi koku önleyici özelliğine sahiptir. Pudra kokusu ile etrafa kötü kokular yayılmaz. Kumun ince taneli olması, yüksek emici güce sahip olduğunu göstermektedir. Kedi kumlarından aslında en hassas nokta kedilerin tuvaletini yaptıktan sonra o kumun tüm dışkıyı güçlü bir şekilde emme kapasitesidir. İnce taneli kumlar o yüzden tercih edilmektedir

  • Mis Gibi Pudra Kokusu
  • Emici Özelliğe Sahip
  • Ekonomik Fiyat

Cat Litter İnce Taneli Kedi Kumu

Cat Litter bebe pudralı kedi kumu ince taneli 20 lt. 8682368907959 türü kedilerin kendilerini rahat hissetmelerini sağlamaktadır. İnce taneli olması kedilerin tuvaletini yaptıklarında patilerine kumun yapışmasını da engellemektedir. Böylelikle kediler evde gezinirken kumu diğer odalara da dağıtmamış olurlar. Kötü kokuları evinde istemeyenler pudralı olan türleri tercih edebilir. Bakteri oluşmasına engel olmak için kaliteli kumlar tercih edilmeli ve kedilerin rahatlığı düşünülürken ortamın hijyenik kalmasına da sağlanmalıdır. Cat Litter bebe pudralı kedi kumu ince taneli 20 lt ekonomik olmasıyla da dikkat çeken bir üründür. Kedi kumlarının sık sık değiştirilmesi gerekir. Özellikle haftada bir kumun yenilenmesi faydalı olacaktır. Kumu temizleyerek iki hafta kullanılması da söz konusu olabilmektedir. Fazla gramajda olanlarını satın aldığınızda uzun süre kullanabilme şansına da sahip olursunuz. Kedilerin titiz hayvanlar oldukları bilinmektedir. Kirli ve pis gördükleri ortamda tuvaletlerini yapmak istemezler. Kedi kumunun temiz tutulması da bu yüzden önemlidir.

Cat Litter Bebe Pudralı Kedi Kumu İnce Taneli ile Kötü Kokulara Son

Topaklaşma yapan kedi kumları bakterilerin ortaya çıkmasını önlemektedir. Bu da kedinizin ve sizin sağlığınız için büyük önem taşımaktadır. Kuma sıvı temas ettiği anda ortama pudra kokusu yayılmaktadır. Bu kumlar anti alerjik özelliğe de sahiptir. Cat litter kedi kumu yorum bölümünü inceleyenlerin kumdan memnun oldukları da görülmektedir. Bebek pudrası kokusuna sahip olması, ince taneli bir yapıda üretilmesi kedilerin tuvalet ihtiyacını giderirken kendilerini rahat hissetmesini de sağlamaktadır. Kediniz tuvaletinde eşelenirken toz yutmama ve tozu solumama özelliğine de sahiptir. Bu kumlar kedinizin tuvalet kabına 7-8 cm derinlikte olacak şekilde konulmalıdır. İnce tabaka halinde konulan kumlar sıvıyı emdiklerinde kabın tabanına yapışabilir. Cat Litter bebe pudralı kedi kumu ince taneli 20 lt kullananlar kaliteli ve ekonomik olan ürünle tanıştıkları için memnun kalmaktadır.

Cat Litter Bebe Pudralı Kedi Kumu Özellikleri

Pudralı kedi kumu içinde doğal bentonit kullanılmaktadır. Ürün içeriğinde kedinizin sağlığına zarar verecek kimyasallar bulunmamaktadır. Kedi kumunun emici olması gerekir. Ayrıca topaklaşma yaparak kokuyu önlemesi gerekir. Pudralı olan kedi kumları %100 bentonit kullanılarak üretilmiştir. Kimyasal madde içermezken mükemmel bir emiciliğe de sahiptir. Minimum tozlanma etkisiyle sıvıyı hemen emmektedir. Ortama kötü kokuların yayılmasına da etki etmektedir. Cat Litter bebe pudralı kedi kumu ince taneli 20 lt yorumları incelendiğinde topaklaşma özelliğinin olması, ortamın temiz kalması ve koku problemiyle karşılaşılmaması ürünü tercih edilir kılmaktadır. Cat Litter bebe pudralı kedi kumu ince taneli 20 lt satın al tercihlerini kullanmak isteyenler Trendyol’da yer alan ürünleri inceleyebilirler.