Magic Dose Multi Sprey Japon Kiraz Çiçeği 300 Ml

154,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Magic Dose Multi Sprey Japon Kiraz Çiçeği 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çiftçiburada Satıcı Ünvanı: HEDEF ŞİRKETLER GRUBU YAPI VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068067539200017 Vergi Kimlik Numarası: 0680675392
    Bu ürün Çiftçiburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLER AKGUNOTO GÜVENCESİ İLE GÖNDERİLECEKTİR
  • "Magic Dose Multi Sprey Air Freshener Okyanus 300ml," otomobilinizde kullanabileceğiniz bir hava temizleyici ve tazeleyici sprey ürünüdür. Bu tür ürünler, aracınızın içinde hoş bir koku yaratmak ve kötü kokuları gidermek için tasarlanmıştır. İşte bu ürünü otomobilinizde kullanmanız için bazı adımlar: Hazırlık: Öncelikle Magic Dose Multi Sprey Air Freshener Okyanus'un kullanım talimatlarını okuyun ve talimatlara uyun. Ürünün nasıl kullanılacağına dair özel yönergeleri gözden geçirin. Doğru Zamanı Seçin: Otomobilinizi temizledikten veya havalandırdıktan sonra hava temizleyici spreyi kullanmayı tercih edin. Aracınızın içi temiz ve havadar olduğunda sprey, daha etkili olacaktır. Kullanım: Genellikle Magic Dose spreyler, birkaç saniye süreyle sprey düğmesine basarak kullanılır. Ürününüzün talimatlarını takip edin ve gerektiği kadar spreyi kullanın. Spreyi doğrudan yüzeye veya iç mekanın ortasına püskürtmeyin
  • bu, ürünün homojen bir şekilde yayılmasını sağlar. Hedeflenen Alanlar: Spreyi aracınızın içindeki istediğiniz bölgelere püskürtün. Tipik olarak, hava temizleyiciyi otomobilin iç mekanına püskürtmek yeterli olacaktır. Koltuklar, döşemeler, tavan döşemesi ve halılar gibi yüzeylere de püskürtebilirsiniz. Spreyi Yeterince Kullanmayın: Fazla miktarda sprey kullanmaktan kaçının, çünkü aşırı kullanım hoş olmayan bir koku yaratabilir. Eşya ve Kumaşlara Dikkat: Hava temizleyiciyi özellikle hassas yüzeylere (örneğin, deri koltuklar veya döşemeler) püskürtürken dikkatli olun. Sprey, bu tür yüzeylerde lekelere veya hasara neden olabilir. Sprey Kapalıyken Sürmeyin: Aracınızın içinde Magic Dose spreyi kullanırken kapıları ve pencereleri açık tutun. Bu, spreyin havalandırılmasına ve kötü kokuların dışarı atılmasına yardımcı olur. Magic Dose Multi Sprey Air Freshener Okyanus, aracınıza hoş bir koku ve tazelik katmak için kullanabileceğiniz bir ürün olabilir. Kullanım talimatlarına dikkat ederek, otomobilinizin içinde daha keyifli bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver