5
Tabanlık kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

MagicFoot 7 Cm Boy Uzatıcı Tabanlık Ünisex Geliştirilmiş Özel Üretim Gizli Topuk Yükseltici

259,20 TL
Beden: 40-45
40-45
36 - 40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MagicFoot 7 Cm Boy Uzatıcı Tabanlık Ünisex Geliştirilmiş Özel Üretim Gizli Topuk Yükseltici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MagicFoot Satıcı Ünvanı: BERZAN BEYAZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4452794180400001 Vergi Kimlik Numarası: 1670917082
    Bu ürün MagicFoot tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha uzun görünmek mi istiyorsunuz? Artık boyunuzun uzunluğu sizin elinizde! Yeni MagicFoot ürünümüzle, istediğiniz boy uzunluğuna kolayca ulaşabilirsiniz. Boy uzunluğu, birçok insanın kendini mutsuz ve özgüvensiz hissetmesine neden olur. Ancak MagicFoot Tabanlık, bu sorunları kolayca çözmenizi sağlar. Bu da, iş hayatınızda, sosyal hayatınızda ve romantik ilişkilerinizde daha fazla başarıya ulaşmanızı sağlar. Ürünümüzle ilgili en önemli şeylerden biri, kullanıcılarımızın kendilerini daha iyi hissetmeleridir. Daha uzun görünmek size özgüven verir ve yaşam kalitenizi artırır. Tabanlıklarımızla, sadece fiziksel görünümünüzü değil, aynı zamanda iç dünyanızı da güçlendireceksiniz. Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanan tabanlıklarımız, ayaklarınızın konforunu ve rahatlığını korur. En kaliteli malzemeler kullanarak ürettiğimiz tabanlıklarımız, ayakkabılarınızın içinde kaymaz ve sabit bir pozisyonda kalır. Ayrıca, yorgun ayaklarınızı dinlendirmek için tasarlandığından, hem uzun yürüyüşlerde hem de yoğun iş günlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Daha özgüvenli, daha mutlu ve daha uzun görünmek için hemen MagicFoot Tabanlık siparişi verin ve hayatınızda pozitif bir değişiklik yapın! Unutmayın, "Uzun Görünmenin Sırrı" MagicFoot Tabanlık'ta saklı.!

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Boy Uzatma
  • Materyal Memory Foam
Geri Bildirim Ver