MAISTER HOME Bej Maıster Last Point - Inox Ocak Temizleyici 500 ml

211,16 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MAISTER HOME Bej Maıster Last Point - Inox Ocak Temizleyici 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEJ-KAUÇUK-PLASTİK-KİMYA-SAN.-VE-TİC.A.Ş Satıcı Ünvanı: BEJ KAUÇUK PLASTİK KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160064433300033 Vergi Kimlik Numarası: 1600644333
    Bu ürün BEJ-KAUÇUK-PLASTİK-KİMYA-SAN.-VE-TİC.A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI Tek bir parmak hareketi ile hızlıca yüzeye uygulanabilir ve çabuk etki eden yağ sökücü formülü sayesinde günlük mutfak kirlerinin hızlıca ve kolayca temizlenmesini sağlar. Yüksek performanslı temizleme ürünü paslanmaz ocak üzerinde oluşan yanmış yağları zahmetsizce çözer. Ovalamadan hızlı ve etkili temizlik sağlar. İnox Ocakların temizliğinde kullanılır. Ürün toksik ve uçucu zararlı madde içermemektedir. Kullanım sonrası uygulanan yerde korozif etki yaratmaz. İzolasyon malzemelerine zarar vermez. Yanıcı değildir. Kauçuk , lastik ve plastik materyallerin temizliğinde güvenle kullanılır. İçerisinde bulunan yüzey aktif maddeler doğada biyolojik olarak kolayca parçalanır. Sıcak veya soğuk suda etki gösterir. KULLANIM ŞEKLİ Spreyli Kullanım : Püskürtme başlığının uç kısmındaki kapağı açarak kullanınız. Daha geniş alanlarda etkili temizlik ve hijyen sağlar. Temizlenecek yüzeyden 20-25 cm. uzaktan püskürtün. Yüzeyi çelik izleri yönünde yukarı aşağı ovarak parlatınız. Son olarak yüzeyi temiz nemli bir bez ile silerek iyice durulayınız. Zor ve inatçı kirlerde daha etkili bir sonuç alabilmek için birkaç dakika bekleyiniz. Kullandıktan sonra kapağı kapatarak ‘’OFF’’ konumuna getiriniz. TÜKETİCİNİN DİKKATİNE Kullanma Talimatını Mutlaka Okuyunuz. El,yüz,vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Kilit altında ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz. Başka bir ürün veya madde ile karıştırmayınız. Kullanımı sırasında eldiven giyiniz. Cildi koruma amacıyla ellerinizin temizlik maddesiyle uzun süre temasından kaçınınız. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. Gözleri ve cildi tahriş edicidir. Göz ve cilt ile temasından sakınınız. Göz ile teması halinde bol suyla yıkayınız ve ürün etiketi ile derhal doktora başvurunuz.
Geri Bildirim Ver