Genel Markalar 1:24 Mini Countryman

1.597 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 1:24 Mini Countryman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Misan Grup Satıcı Ünvanı: MİSAN GRUP ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622180297800001 Vergi Kimlik Numarası: 6221802978
    Bu ürün Misan Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maisto 1:24 Mini Countryman 1:24 ölçekli Maisto Mini Countryman Model Araba metal gövdeden üretilmiştir. Açılabilen kapılar özellikleri bulunmaktadır. Model araba, gerçek bir arabanın küçültülmüş versiyonudur. 20. yüzyılın başlarından beri uygulanan ve die-cast adı verilen dayanıklı model araçlar günümüze kadar gelmiştir. Zaman içerisinde die-cast model araba, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir hobi haline gelmiş ve model araba koleksiyonculuğu hızla yaygınlaşmıştır. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 090159312734 Item No : MAY/31273 Kutu Ölçüleri : 23,5 x 12 x 11 cm. Desi Değeri: 1 DESİ : 0.0000Ürün Markası: LisinyaYönetim panelinden Katalog/Bilgi Sayfaları bölümünden düzenleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver