Makarna Lütfen Organik Makarna (Süt ve Yumurta İçermeyen-200 gr)

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Makarna Lütfen Organik Makarna (Süt ve Yumurta İçermeyen-200 gr)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Makarna Lütfen Satıcı Ünvanı: MAKARNA LÜTFEN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610046224500011 Vergi Kimlik Numarası: 6100462245
    Bu ürün Makarna Lütfen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Net miktar: 200 gr İçindekiler : %100 organik durum buğday irmiği Alerjen bilgisi: Buğday (gluten) içerir. Domates, kereviz, süt ve yumurta işlenen hatta ÜRETİLMEMİŞTİR. Raf ömrü 18 aydır. 100 gram için besin değerleri: Enerji: 1564 kJ / 358 kCal Karbonhidrat: 72,9 g Lif: 3,8 g Protein: 11,9 g Yağ: 1,19 g Tuz: 0,003 g

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Makarna Lütfen Sütsüz ve Yumurtasız 250 g Organik Makarna

Makarna Lütfen sütsüz ve yumurtasız 250 g, bebeklerin ilk makarnası olarak üretilmiştir. Bu besleyici yiyecek, %100 organik Anadolu irmiği içerir. Organik makarna pişirildiğinde, fır fır biçimiyle bebekler tarafından rahatça tutulup yenilebilir. 250 gram makarna 4 porsiyon ihtiva eder. Ürünün ideal kıvama gelmesi için 8-12 dakika haşlanması yeterlidir. Sütsüz ve yumurtasız organik makarnanın pilava benzer şekilde kapalı bir tencerede, demleme usulüyle pişirilmesi önerilir. Yayvan bir kapta, çok kısık ateşte hazırlarken 1 su bardağı makarna için tercihen yarım ya da bir su bardağı su eklenebilir. Makarna, bebeklerin tanışma gıdası olmasının yanında domates, kereviz, süt ve yumurta alerjisi bulunan yetişkinler tarafından da rahatlıkla tüketilebilir.

  • %100 organik durum buğdayı irmiğinden üretilmiştir.
  • Buğday (gluten) içerir.
  • Domates, kereviz, süt ve yumurta çapraz bulaşma riski yoktur.

Makarna Lütfen Organik Makarnanın Besin İçeriği Nasıldır?

Makarna Lütfen Organik Makarnanın Besin İçeriği Nasıldır?

Makarna Lütfen sütsüz ve yumurtasız 250 g organik makarna neşeli karton ambalajında satışa sunulur. Bebeklerin ilk makarnası olarak çok özel içerikler ile üretilen organik makarnada alerji riski taşıyan süt ve yumurta bulunmaz. Ürünün hazırlanmasında un yerine, Anadolu’da yetişen en kaliteli organik durum buğdayı irmiği kullanılmıştır. Makarna Lütfen organik bebek makarnası, 18 aya kadar tazeliğini ve lezzetini korur. 100 gram pişmemiş organik makarna 368 kcal (1522 kJ) içerir. 100 gram ürün 0,25 g yağ, 77,54 g karbonhidrat, 12 g protein ve 1 g lif besin değerlerine sahiptir. Makarna Lütfen organik makarna içerisinde sonradan eklenmiş tuz, şeker ve trans yağ bulunmaz. Sadece ham maddenin doğasından kaynaklı olarak 2,70 g şeker ve 0,01 mg tuz ihtiva eder.

Makarna Lütfen Organik Makarnayı Kimler Tercih Eder?

Makarna Lütfen Organik Makarnayı Kimler Tercih Eder?

Makarna Lütfen sütsüz ve yumurtasız 250 g, özellikle bebeklerin makarnayla tanışmasına özel olarak üretilmiştir. Makarnanın fır fır şekli sayesinde bebekler, minik parmakları ile rahatça tutup yiyebilir. Böylelikle bu besleyici ve lezzetli gıda ile ilgili olarak olumlu bir kayıt oluşturabilirler. Makarna Lütfen, süt, yumurta, domates ve kereviz kullanılmadan üretilir. Böylece çapraz bulaşma riski de ortadan kalkar. Bu gıdalara alerjik reaksiyon gösterebilen çocuk ve yetişkinlerin de gönül rahatlığı ile tercih edebilecekleri bir yiyecektir. Klasik reçetesi sebebi ile makarna yiyemeyen ve bu besini özleyenler için lezzetli ve besleyici bir alternatiftir. Makarna Lütfen sadece organik içerikler kullanılarak üretilir. Bu özelliği ile kendisi ve ailesi için hem daha sağlıklı hem de damaklara hitap eden yemek seçenekleri arayan tüketiciler için de ideal bir seçimdir.

Makarna Lütfen Organik Makarna Kaliteli ve Lezzetli mi?

Makarna Lütfen Organik Makarna Kaliteli ve Lezzetli mi?

Makarna Lütfen, gıda mühendisi bir annenin uzmanlığı ve hassasiyeti ile uzun denemeler sonucunda, çocuklara özel olarak elde edilen reçetelerle üretim yapan bir markadır. Marka sunduğu tüm gıda ürünlerinin besin değeri yüksek, iyilik dolu, lezzetli, güvenli ve etik olması için çalışır. Makarna Lütfen sütsüz ve yumurtasız 250 g makarna da bu manifestonun bir ürünüdür. En ideal kıvam için kaynayan su içerisinde 8 ilâ 12 dakika pişirilmesi önerilir. Makarnayı tavsiye edildiği biçimde yapabileceğiniz gibi kendi özel reçetelerinizi kullanarak da hazırlayabilirsiniz. Organik makarna, tadı ve besleyiciliği ile annelerin ve bebeklerin beğenisini kazanmış bir yiyecektir. Makarna Lütfen sütsüz ve yumurtasız 250 g yorumlarına Trendyol’da ürün değerlendirmeleri bölümünden ulaşılabilir.