MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü Ac00.0w-07001

244,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü Ac00.0w-07001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Acaroglu Elektrik Elektro Market Satıcı Ünvanı: ACAROĞLU ELEKTRİK İNŞAAT VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0004102402800001 Vergi Kimlik Numarası: 0041024028
    Bu ürün Acaroglu Elektrik Elektro Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Desenli Cam Çalışma Gerilimi: 220-240 / 50-60Hz Algılama Alanı: 360 Derece Montaj Yüksekliği: 4.5m Maksimum Algılama Mesafesi: 9m Maksimum Zaman Ayarı: 9-240 Saniye E27 DUY ÇİFT DUY Harekete duyarlı tavan armatürü. Bina içi merdivenlerde, koridorlarda, daire içinde balkonlarda, okul, hastane, benzin istasyonu, kapalı otapark gibi yerlerde otomatik olarak yanıp sönerek kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür. Ürün Kodu:AC00.0W-07001 Çalışma Gerilim Aralığı:220-240V / 50-60Hz
Geri Bildirim Ver

MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü

Tavan aydınlatmaları iç ve dış mekanlarda ayrı özellikler ve farklı modellerle değerlendirilebilen armatürler barındırır. Her oda için farklı boyut, renk, tasarım detaylarına sahip olarak seçilebilen armatürlerin sensörlü modelleri de mevcuttur. MAKEL sensörlü tavan armatürü kullanım alanlarının genişliği ile sık tercih edilen bir tasarıma sahiptir. Çeşitli özelliklerle donatılan bu ürün, yaşam alanlarına konfor ve pratiklik kazandırır. Harekete duyarlı olduğu için herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan aydınlık saçan akıllı tasarımıyla güvenli alanlar oluşturmanıza yardım eder. 1977 yılında yerli sermaye ile kurulan MAKEL markası tarafından satışa sunulan ürün, kalitesi ile dikkatleri üzerine çeker. Dünyanın 70 ülkesine ihracat yapan yerli firmanın dayanıklı ve otomasyona dayalı teknolojisiyle üretilen modele sahip olarak yıllarca kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli hammadde ile üretim
  • Dayanıklı ürün modeli
  • Fonksiyonel kullanım imkanı

MAKEL Hareket Sensörlü Tavan Armatür Lamba Özellikleri

MAKEL Hareket Sensörlü Tavan Armatür Lamba Özellikleri

Tasarım ve hammadde kalitesini ilk bakışta yansıtan MAKEL 360° hareket sensörlü tavan armatür lamba şeffaf desenli cam üretimi ile son derece şık durur. Ürünün çalışma gerilimi 220-240 / 50-60 Hz olarak belirlenir. Hareket algılama 360° olduğu için her alanda konforlu bir deneyim yaşayan şık tasarımı, 4,5 m yüksekliğe kadar montajlayarak değerlendirebilirsiniz. Tavana monte ederek kullanmaya başlayacağınız fonksiyonel modelin sensörünün algılama kapasitesi, ortalama 9 metredir. Aydınlatma süresini pratik bir şekilde ayarlayarak ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirebileceğiniz ürün 9 ila 240 saniye arasında kullanılabilir. Çift duy kapasitesiyle kullanıma uygun olan model E27 duy ile çalışır ve kullanıldığı alanda yüksek ışık vadeder. Şeffaf cam tasarımı sayesinde takıldığı mekana ferah ve şık bir yansıma veren ürüne sahip olarak otomatik aydınlatma, enerji tasarrufu, hareket özgürlüğü özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Beğenilen MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü Yorumları

Beğenilen MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü Yorumları

Duruşuyla mekanlara zarafet katan MAKEL sensörlü tavan armatürü yorumları büyük oranda memnuniyet içerir. Kalitesini ilk bakışta yansıtan ve yıllarca kullanıma uygun olan model MAKEL farkı ile birinci sınıf malzemelerden üretilir. Yaydığı ışık ve hızlı algılama kapasitesi sayesinde müşterilerden tam not almayı başarır. MAKEL sensörlü tavan armatürü kullananlar ürünün işlevsel özellikleri ve verimli kullanımından övgüyle bahseder. Hareket özgürlüğü sağlamak ve aynı zamanda enerji tasarrufu yapmak istediğiniz alanlarda tavana monte ederek değerlendirebileceğiniz model iç ve dış mekanlarda kullanıma uygundur. Tasarımıyla dikkat çeken şık ürünü, kullanmak istediğiniz alanda geçirdiğiniz vakti baz alarak dilediğiniz saniye ayarına getirebilirsiniz. Dört dakikaya kadar yanabilen ve ardından hareket algılayana kadar kapalı kalan tasarım, güçlü bir enerji tasarrufu aracıdır. Bu modele sahip olarak ışığı açık unuttuğunuzda yükselen faturalardan kurtulabilirsiniz.

Bütçenize Dost MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü Fiyatı

Bütçenize Dost MAKEL Sensörlü Tavan Armatürü Fiyatı

Yüksek sensör hassasiyetine sahip MAKEL tavan armatürü, 9 metreyi bulan hareket algılama kapasitesi ile konforlu kullanım vadeder. Bina içi kullanımlarında merdivende karanlıkta kalma riskini sıfıra indiren tasarım ayrıca balkon, bahçe, otopark, benzin istasyonu gibi geniş kullanım alanlarıyla hizmet verir. MAKEL sensörlü tavan armatürü fiyatı ürünün kalitesi, kullanım alanları ve teknik özellikleri baz alınarak belirlenir. İç mekan kullanımı için de ideal olan şık tasarım, evlerin koridorlarında değerlendirilerek çocuklar açısından güvenli alanlar oluşturmaya yardım eder. Balkon, teras ve bahçeli evlerde kapı önü aydınlatması olarak seçebileceğiniz bu dayanıklı ürün güvenli ortamlar oluşturmanın yanı sıra enerji tüketimini düşürür. Işık açık unutma sorunu içermeyen avantajlı model, sık kullanılmayan alanlarda yoğun tasarruf sağlar. Trendyol’dan kampanya fırsatları ile sahip olabileceğiniz modeli güvenle sipariş edebilirsiniz.