Maki Siyah Maki Pamuk Çift Kişilik Nevresim ve Yastık Kılıfı

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Maki Siyah Maki Pamuk Çift Kişilik Nevresim ve Yastık Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lionas Satıcı Ünvanı: LİONAS TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609134069400001 Vergi Kimlik Numarası: 6091340694
    Bu ürün Lionas tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim setlerimiz içerisinde bir adet 200x220cm ölçülerinde nevresim ve iki adet 50x70cm ölçülerinde kapaklı yastık kılıfı bulunmaktadır. Yastık kılıflarında süs dikişi BULUNMAMAKTADIR.
  • HAKKIMIZDA
  • Makiteks Tekstil, 2003 yılında ihracat ve istihdamı hedefleyerek kurulmuş, dokuma çarşaf, nevresim, yastık kılıfı ve ev tekstili üretiminin tamamına yakınını, başta Avrupa ve Amerika'daki önemli markalara gerçekleştirerek, konusunda saygın bir yerde olan tekstil firmasıdır.
  • Firma, uluslararası deneyimlerinden faydalanarak oluşturduğu Maki markası ile, doğru kalite ve fiyat oranını sağlayarak, yenilikçi ve farklı ürünlerini Türkiye'deki müşterilerinin de beğenisine sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Yapıları ile Maki Çift Kişililk Nevesim Takımı

Nevresim takımları tek kişilik ve çift kişilik olarak üretilmelerine karşın özel ölçüleri ile de üretilebilen yatak ürünleri olarak dikkat çekmektedir. Farklı tasarım ve modellerine ek olarak baskıları ve kesimleri ile de dikkat çeken nevresim takımları farklı üretim materyalleri nedeniyle de kişilerin tercihleri arasında yer almaktadır. Model ve tasarımlarına ek olarak geniş renk skalası sayesinde de kullanıcılarının tarzlarına hitap eden nevresim takımları, soft renkleri ile sıklıkla tercih edilirken kullanıcıların isteklerine göre desenli veya tek renk seçeneğine sahiptir. Siyah renk seçenekleri özellikle son dönemlerde pek çok kişi tarafından büyük ilgi gören ürünler arasında yer almaktadır. Maki siyah pamuk çift kişilik nevresim ve yastık kılıfı gerek rengi gerekse dokusu ile tercih edilen ürünler arasında yer almasına ek olarak pamuklu yapısı sayesinde de dikkat çeken ürünler arasındadır.

  • Pamuklu
  • Şık Tasarım
  • Set

Çift Kişilik Nevresim Takımı Pamuklu

Çift Kişilik Nevresim Takımı Pamuklu

Nevresim takımları genel olarak set halinde satılan ürünler olup, takımlar içerisinde yorgan ve yastık kılıfları yer alır. Tek kişilik nevresim takımları içerisinde bir adet yastık kılıfı alırken çift kişilik nevresim takımları iki adet yastık kılıfından ve oluşmaktadır. Nevresim ve yastık kılıfı genel olarak aynı renklerde olmalarına karşın kullanıcıların istekleri doğrultusunda farklı renklerde de kombine edilebilir. Baskı, desen, motif ve renk seçenekleri tamamıyla kullanıcılarının tarzlarına göre şekillenirken şık tasarımlarıyla çeşitlilik sunmaktadır. Çift kişilik nevresim takımı pamuk seçenekleri kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Pamuk, hava alabilen yapısı ve nedeniyle terlemeyi engeller. Pamuk; giyimden nevresim takımlarına kadar geniş bir kullanım alanına sahip üretim malzemesi olurken kolay model ve tasarım verilebilmesine ek olarak renk seçeneklerinin de geniş olması pek çok farklı tarza hitap edebilmektedir.

Siyah Maki Pamuk Çift Kişilik Nevresim ve Yastık Kılıfı Özellikleri

Siyah Maki Pamuk Çift Kişilik Nevresim ve Yastık Kılıfı Özellikleri

Siyah maki pamuk çift kişilik nevresim ve yastık kılıfı özellikleri pek çok farklı konuda değişiklik göstermektedir. Pamuklu olması nedeniyle yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanılabilen nevresim takımı simsiyah rengi ile de pek çok kişinin tarzına uygun olmasıyla dikkat çekmektedir. Set içerisinde çarşaf bulunmayan nevresim takımı 200x220 ölçülere sahip olması nedeniyle çift kişilik yataklarda kullanılmaktadır. Üzerinde herhangi bir süs dikişi veya ögesi bulunmayan çarşaf takımı sade seven kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilebilmektedir. 50x70 ölçülere sahip yastık kılıflarına sahip olan ürün düğmeli olması nedeniyle de rahat bir kullanım vadetmektedir. Siyaha ek olarak mavi çift kişilik nevresim takımı seçenekleri de kullanıcılar tarafından büyük ilgi görebilmektedir. Karaca home levni mavi çift kişilik nevresim yastık set içeriğinde bulunan siyah sade nevresim takımları da pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır.

Siyah Maki Pamuk Çift Kişilik Nevresim ve Yastık Kılıfı Yorumları

Siyah Maki Pamuk Çift Kişilik Nevresim ve Yastık Kılıfı Yorumları

Siyah maki pamuk çift kişilik nevresim ve yastık kılıfı yorumları kullanıcıları tarafından merak edilen konulardan olmuştur. Yorumlarda ürünlerin dokuları ve kaliteleri sıklıkla değerlendirilirken aynı zamanda yıkama sonrasında ki renk atmamaları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Pek çok kişi tarafından yapılan yorumlar ürünü satın almak isteyen kişiler için bir kriter haline gelmektedir. Ürünü uzun süre kullanabilmek için çamaşır makinesinde 30 derecede ve renkli deterjanlarla yıkanması tavsiye edilir. Dilerseniz kendiniz için, dilerseniz de sevdikleriniz için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Siyah maki pamuk çift kişilik nevresim ve yastık kılıfı kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmelerde ürünlerin kalitelerine dikkat çekilmektedir. Renginin koyu olması nedeniyle ilgi gören ürünler aynı zamanda fiyatları ile de pek çok kişi tarafından değerlendirilmiştir. Çift kişilik nevresim ve yastık kılıfı fiyatları, her bütçeye uygun fiyat aralığındadır. Siz de Trendyol üzerinden 8682158140054 ürün kodu ile bu ürüne göz atabilir, dilediğiniz zaman ürünü satın alabilirsiniz.