Mamajoo 3 Işlevli Buhar Sterilizatörü & Biberon Isıtıcı Gold Biberon 250ml Hediye

2.964,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL

Ürün Bilgileri

Mamajoo 3 Işlevli Buhar Sterilizatörü & Biberon Isıtıcı Gold Biberon 250ml Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VaVbaby Satıcı Ünvanı: HASAN HÜSEYİN ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260549939
    Bu ürün VaVbaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mamajoo 3 İşlevli Biberon Mama Isıtıcı & Buhar Sterilizatörü Özellikleri
  • 3 ü 1 arada! Biberon Isıtıcı, Mama Isıtıcı ve Sterilizatör Mamajoo 3 Işlevli Dijital LCD Mama Isıtıcı & Buhar Sterilizatörü ile bebeğinizin sütünü veya gıdalarını ısıtabileceğiniz gibi ayrıca biberonunu da hızlı bir şekilde steril edebilirsiniz. Yüksek ısıda buhar sterilizasyonu ile bakterilerin hızla ve tamamen ortadan kaldırılmasını sağlar. Ürün Avantajları: Gelişmiş mikroişlemci kontrol teknolojisi ile tam otomatiktir ve işlem ile işaretler üründeki LCD ekrandan seçilir ve kolaylıkla izlenir. Bebeğinizin sevdiği gıdaların ısısını süt veya mama oluşuna göre uygun ısıda hazırlamanıza yardımcı olur. Dijital ekranının kullanımı çok kolaydır, çünkü mama veya sütü ısıtma işlemleri sırasında ürünün iç ısıları ekranda görünür ve işlem bittiğinde otomatik olarak sabitlenir. Süt ısıtma işleminde cihazın iç isısı 40 ? ye ulaştığında ısıtıcı alarm verir ve otomatik olarak ısıyı 40?de sabit tutar. Gıda ısıtma işleminde cihazın iç isısı 70 ? ye ulaştığında ısıtıcı alarm verir ve otomatik olarak ısıyı 70? de sabit tutar. Buharlı sterilizatör konumunda derece 100? ye geldiğinde sterilizasyon işlemi başlar ve LCD ekran suyun derecesini gösterir. İşlem bittiğinde alarm sesi duyularak otomatik olarak kapanır. Paket içeriği: 1 x Mamajoo 3 Işlevli Dijital LCD Mama Isıtıcı & Buhar Sterilizatörü Garanti Süresi: 2 yıl Temizlenme: Ana gövde ve kapak sadece kuru bir bezle temizlenir. Diğer parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürünü temizlemek için parlatıcı, aşındırıcı veya anti-bakteriyel malzemeler kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mamajoo 3 İşlevli Buhar Sterilizatörü Biberon Isıtıcı

Mamajoo anne ve bebeklerinin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ürünleri üretmeyi amaç edinen bir firmadır. Emzik ve biberon ürünlerinde devrim yaratan işlevselliğe ve kaliteye sahip tasarımlara imza atarak bu sayede kendini müşterilerine tanıtan Mamajoo, bebeklerin kullandığı eşyaları ve bu eşyaların kullanımını geliştiren ürünler sunar. Bebeklerin yaşam standartlarını yükseltecek ürünler sunarken aynı zamanda ebeveynlerinin bunları pratik şekilde kullanabilmesini amaçlayan markanın, buna yönelik yardımcı tasarımları bulunur. Mamajoo 3 işlevli buhar sterilizatörü & biberon ısıtıcı, işlevsel ürünlerden bir tanesidir. 3 farklı şekilde kullanılabilen bu ürün sayesinde bebeklerinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilir ve aynı zamanda beslenme araç gereçlerinin sterilizasyonunu sağlayabilirsiniz. Birden fazla işlevi bir arada sunan bu tasarım, Mamajoo’nun üstün ve sağlıklı kalitesiyle birleşir. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Mama ısıtıcı özellik
  • Buhar sterilizasyonu teknolojisi
  • Fonksiyonel kullanım

Mamajoo 3 İşlevli Sterilizatör Biberon Isıtıcı Özellikleri

Mamajoo 3 İşlevli Sterilizatör Biberon Isıtıcı Özellikleri

Süt, bebekler için oldukça önemli bir besin kaynağıdır. Anne sütü ve devam sütü ürünlerinin belirli bir ısıda verilmesi gerekir. Devam sütü ürünleri ya da büyük çocuklar için hazırlanan sıvı karışımların verilmesinde kullanılan biberonlar, aynı zamanda sağılıp daha sonra verilmek üzere ayrılan anne sütleri için de kullanılır. Tüm bu besinlerin bebeklere uygun sıcaklıkta verilmesi için ısıtılması gerekir. Mamajoo 3 işlevli sterilizatör ürünü sayesinde bebeğinize biberon ile verdiğiniz tüm besinleri ısıtabilirsiniz. Ocakta ısıtmak fazla sıcaklığa sebep olabilir ve fazla ısınan besinlerde vitamin ve mineral eksilmesi yaşanabilir. Aynı zamanda fazla sıcaklık bebeklerin hassas ağız yapısını yakabilir ya da tahriş edebilir. Bunların önüne geçmek için ürünün biberon ısıtıcı özelliğini kullanarak uygun sıcaklık değerlerini dijital olarak ayarlayıp besinleri güvenle ısıtabilirsiniz. Otomatik sıcaklık süt için 40 derece yeterlidir.

Ek Gıda Döneminde Mamajoo 3 İşlevli Dijital Mama Isıtıcı

Ek Gıda Döneminde Mamajoo 3 İşlevli Dijital Mama Isıtıcı

Yenidoğan bebeklerin meme ve anne sütü reddi yaşadığı dönemde yeterli beslenebilmeleri için doktor tarafından önerilen mamalar kullanılır. Yaklaşık 6 ay sonunda geçilen ek gıda döneminde ise hazır mamalar ile meyve ve sebzelerden oluşan karışımlar yiyebilen bebekler için Mamajoo 3 işlevli dijital mama ısıtıcı&buhar sterilizatörü kullanabilirsiniz. Ürün içeriğinde kase ve kapağı bulunur. Yeterli derinliğe ve hacme sahip bu kase sayesinde bebekleriniz için mama ve ek gıdalardan oluşan karışımları ısıtabilirsiniz. Çoğu ek gıda ısıtılmış haliyle bebekler tarafından sevilir ve kabul edilir. Kase içerisine aldığınız mama, Mamajoo 3 işlevli buhar sterilizatörü tarafından 70 dereceye kadar ısıtılır ve ürün alarm verir. Alarmdan sonra sıcaklık 70 derecede sabit tutulur. Bu sayede mama ya da ek gıdalar siz alıncaya kadar sıcak kalır.

Buhar Sterilizatörü Sayesinde Biberon ve Emzik Hijyeni

Buhar Sterilizatörü Sayesinde Biberon ve Emzik Hijyeni

Biberon ve emzik, ebeveynler tarafından en çok kullanılan yardımcı ürünler arasında yer alır. Bebeklerin hassas bünyesi mikrop ve bakterilere karşı oldukça savunmasız olabilir. Sıklıkla kullanılan bu iki ürünün temiz ve hijyenik olması bu nedenle oldukça önemlidir. Daima elinizin altında olan biberonun her kullanımdan sonra sterilize edilerek bir sonraki öğüne hazırlanması, Mamajoo sterilizasyon makinesi sayesinde oldukça pratiktir. İyi yıkanmayan biberonlarda kalan süt ya da mama kalıntıları, zaman içinde bakteri oluşumuna sebep olabilir. Bunu önlemek adına buhar teknolojisi ile sterilize edebilirsiniz. Emzikler bebeklerin sürekli düşürdükleri ve farklı yüzeylerle sıkça temas ettirdikleri ürünlerdir. Özellikle zeminler ve tozlu alanlarla temas eden emziklerin gün sonunda sterilize edilmesi oldukça önemlidir. 100 derecede yapılan sterilizasyon sayesinde biberon ve emzikler hijyenik kalır. Mamajoo 3 işlevli sterilizatör yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.