Mamazita'S Nacho Chips 450 G

265 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mamazita'S Nacho Chips 450 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PergeOnlineCom Satıcı Ünvanı: ERKAN SAVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7530839403
    Bu ürün PergeOnlineCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nacho mamazitas cipsi 450 gr belçika hikâye 1994 yılında poco loco'nun kurulmasıyla başlar. 1995 yılında ilk tortilla cipsleri üretildi ve kısa bir süre sonra ürün yelpazesi tortilla sargısıyla genişletildi. Tatlı lezzetlerden kaçınanlar, deniz tuzlu mısır cipsi sizler için. Otantik meksika lezzetleri hazırlamanızda yardımcı olacaktır.
Geri Bildirim Ver

Mamazita's Nacho Chips 450 gr

Atıştırmalık denildiğinde akla ilk gelenlerden birinin cips olması pek çok farklı türünün üretilmesini sağlar. Dilediğiniz cips türünü televizyon izlerken ya da sinema salonunda film izlerken tercih edebilirsiniz. Ağız tadınıza uygun bir cips bulmak ise zorlayıcı olabilir. Birçok farklı çeşit ve aromaya sahip cipsler içerisinde Mamazita’s Nacho cips 450 Gr ürünü Meksika’nın geleneksel lezzetini size sunar. Çıtırlığı ve baharatları sayesinde damağınızda eşsiz ve farklı bir lezzet bırakır. Sert ve aroması keskin olması ile bilinen bu cipsler, beraberinde farklı soslar ile de servis edilmesi ile öne çıkar. Özellikle acı dip sos ve erimiş peynir tamamlayıcı sosları olarak bilinir. Sade olarak tüketebileceğiniz cipsi sinema gecelerinde misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Bu sayede alıştıkları farklı bir lezzeti keşfetmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Yoğun baharat
  • Çıtır çıtır
  • Meksika lezzeti

Lezzetli Mamazita’S Cips 450 gr

Lezzetli Mamazita’S Cips 450 G

Nacho cips denildiğinde akla gelen Meksika, baharatları ve keskin aromaları ile bilinir. Cipsleri de ağızda dağılan çıtırlıkta olmalarının yanı sıra kendilerine özgü lezzetleri sayesinde büyük beğeni toplar. Mamazita’s ürünü olan cips Meksika’ya özel tatları bir paket içerisinde toplar. Her yaş grubunda severek tüketilen ürün, atıştırmalıklar arasında tüm beğenileri toplar. Paket içerisinde net 450 gram olacak şekilde konulur. Özel vakumlama teknolojisi sayesinde kırılmaz. Bu ürün, biraz fazla tuza sahiptir. Nacho’nun keskin tadını vermek ve Meksika’ya özgü bir atıştırmalığı sunmak adına baharat oranı da ekstra yüksek olarak üretilir. Bu nedenle tuzu azaltmak adına yanında yoğurtlu sosları tercih edebilirsiniz. Tuzu ve baharatı bastıracak olan yoğurt, lezzeti daha ileri taşır. Siz de böylece lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilerseniz vakumlu paketi sayesinde bir kısmını daha sonra da tüketebilirsiniz.

Mamazita’s Nacho Cips 450 gr Yorumları

Mamazita’s Nacho Cips 450 Gr Yorumları

Meksika mutfağına özgü baharatlar ve pişirme yöntemleri kullanılarak üretilen cipsler, sade olarak tüketilebilir. Ancak bu cipslerin bir diğer özelliği ise farklı sos ve yiyecekler aracılığıyla hem enfes hem de unutulmaz lezzetleri birleştirmesi olarak sayılır. Cips esnasında tükettiğiniz sosları nacho ile birlikte tüketebilirsiniz. Genellikle tercih edilen dip sos, nachonun baharatları daha keskin hale getirir. Tuz ve baharatı azaltmak isterseniz yoğurt tabanlı sosları tercih etmeniz önerilir. Bu cipsler ile bir diğer tercih edilen sos ise erişimi peynir sayılabilir. Bağımlılık yapan peynir, cipsin keskin aroması ile mükemmel bir uyum sağlar. Mamazita’s Nacho cips 450 gr yorumları ve önerilerinde yer alan diğer sosları da deneyip damak zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Alışılmışın dışında bir atıştırmalık yapmak için taco içi hazırlayarak da servis edebilirsiniz.

Mamatiza’s Nacho Cips 450 gr Fiyatı ve Avantajları

Mamatiza’s Nacho Cips 450 Gr Fiyatı ve Avantajları

Nacho ismi verilen bu cipsler, yaygın olmayan bir atıştırmalık sayılabilir. Bu nedenle her yerde bulunması zordur. Bu ürün, farklı damak zevklerine hitap eder. Meksika mutfağının alışkanlık yaratan baharatları ve tatlarını atıştırmalık olarak sunan ürün, özellikle sinema gecelerinde sevilerek tüketilir. Sürekli tükettiğiniz atıştırmalıklardan uzaklaşarak alışılmadık bir alternatif sunan cips, beraberinde servis edilebilecek sosları ile de pek çok kişinin damak zevkine adapte olur. Üretiminde yer alan özel uygulamalar, kullanılan yüksek kalite malzemeler ve kırılmasını önleyen paketlemesi; Mamazita’s Nacho cips 450 gr fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulur. Mükemmel bir deneyim yaşatmak için her bir üretim adımı özenle yapılan ürün, favori atıştırmalığınız olmaya aday sayılabilir. Eşsiz lezzete ulaşmak için Trendyol üzerinden bu lezzetli seçeneği sipariş edebilirsiniz. Birbirinden farklı sosları yanında servis ederek misafirlerinize enfes bir şölen sunabilirsiniz.