Genel Markalar Çocuk Için Ahşap Piyano Bp30rd

4.281,52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.150,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.016,99 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.089,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çocuk Için Ahşap Piyano Bp30rd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACKonline Satıcı Ünvanı: AHMET KUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980798192
    Bu ürün ACKonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk için Ahşap Piyano BP30RD

Ürün Özellikleri

  • Piyano Tipi Dijital Piyano
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Manuel Raymond BP30RD Tabure Hediyeli Ahşap Çocuk Piyanosu ve Nota Sehpası

Manuel Raymond kırmızı çocuk için ahşap piyano seti, müzik aletleri arasında yer alan şık ürünlerden biri olur. Çocuklara yönelik üretilen bu ürün ile küçüklere müzik sevgisi kazandırılabilir. Müzik aleti, klasik piyanonun küçültülmüş versiyonu olarak karşınıza çıkar. Dikkat çekici kırmızı bir renge boyalı olan enstrüman, bu canlı tonu sayesinde başta çocuk odaları olmak üzere pek çok farklı mekâna yerleştirilebilir. Piyano, üzerinde nota tutacağı ve taburesi ile birlikte, set hâlinde gönderilir. Farklı bir eklenti almaya gerek kalmadan kullanılabilir. İdeal ebatlarıyla küçük çocuklara uygun özellikler taşır.

  • Yaş: 1-5 yaş arası çocuklar için
  • Tuş: 30 adet
  • Renk: Parlak kırmızı

Manuel Raymond Çocuk İçin Ahşap Piyano Setinin Özellikleri

Manuel Raymond Çocuk İçin Ahşap Piyano Setinin Özellikleri

Manuel Raymond kırmızı çocuk için ahşap piyano seti, küçük ebatlarıyla dikkat çeker. Ürün, kuyruklu piyanonun küçültülmesi yoluyla tasarlanır. Belli yaş aralığındaki çocuklara uygun ölçüler ile üretilir. Uzunluğu 43.10 cm olan müzik aletinin genişliği ise 50.80 cm olur. Piyano, sahip olduğu bu ölçüler sayesinde dar mekânlarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Müzik aletinin üzerinde 30 adet tuş yer alır. Bu tuş sayısı, okul öncesi dönemde çocukların müzik eğitimine başlaması için yeterli sayılır. Manuel Raymond kırmızı çocuk için ahşap piyano seti, evde kullanım için ideal özellikler taşır. Ürün aynı zamanda oyuncak olarak da alınabilir. İleriki yaşlarda rol model gelişimini destekleyen bu müzik aletiyle çocukların keyifli vakit geçirmeleri mümkün olur. Bu müzik aleti, hafif tasarımıyla kolayca taşınabilir.

Manuel Raymond Çocuk İçin Ahşap Piyano Seti Kaç Yaşa Uygun?

Manuel Raymond Çocuk İçin Ahşap Piyano Seti Kaç Yaşa Uygun?

Manuel Raymond çocuk için ahşap piyano nota sehpası tabure set, kaliteli yapısı sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Ürün, çocukların kullanımı için tasarlanır. Bu sebeple boyutları, çocukların rahat şekilde çalabilmesine uygun özellikler taşır. Piyanonun kullanımı için belirlenen minimum yaş, 1 olarak kabul edilir. Bu yaşın üzerindeki çocuklar, ürün ile oynayarak keyifli vakit geçirebilir. Müzik aleti, 5-6 yaş aralığındaki küçüklere hitap eder. Uygun ağırlıkta olan çocuklar, tabureye rahatlıkla oturabilir. Tuş takımı ise küçük parmaklara uygun özelliklerde dizayn edilir. Kolay basılan tuşlar, farklı notaları çıkararak eğlenmelerini sağlar. Manuel Raymond piyanonun oturma uzunluğu ise bu yaş grubu için ideal kullanım sergiler. Çocuklar hem tuşlara kolay erişilebilir hem de nota defterini görebilir.

Manuel Raymond Çocuk İçin Ahşap Piyano Seti Kaliteli mi?

Manuel Raymond Çocuk İçin Ahşap Piyano Seti Kaliteli mi?

Manuel Raymond BP30RD çocuk için ahşap piyano kaliteli yapısı ile dikkat çeker. Müzik aletinin üretiminde tercih edilen ana materyal, ahşap olur. Dayanıklı bir yapıda olan ürünün lake dış kaplaması ve boyası, piyanoyu çizilmelere karşı korur. Soyulma gibi olumsuzluklara karşı dirençli olan bu kaplama, ürünün ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Manuel Raymond kırmızı çocuk için ahşap piyano seti, ses açısından da oldukça kaliteli bulunur. Sesi, çocuklara müzik sevgisi kazandırmayı kolaylaştırır. Aynı zamanda küçük yaşlarda müzik kulağının gelişmesine katkı sağlar. Piyanonun üzerinde bulunan 30 adet tuşun oktav aralığı da geniş olur. Çocuklar öğrenme aşamasında ürünü rahatlıkla kullanabilir. Tuş takımı, çocukların parmak gelişimine de destek olur ve el-kol koordinasyonu kazanmalarını kolaylaştırır. Dilerseniz Manuel Raymond BP30RD çocuk için ahşap piyano yorumlarını inceleyerek ürünü kalitesi ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerinden faydalanabilirsiniz. Piyanoyu kaliteli alışverişin adresi Trendyol üzerinden yalnızca birkaç adımda satın alabilirsiniz.