Genel Markalar Klasik Gitar Junior Manuel Raymond Mrc87bls (KILIF HEDİYE)

1.630 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
750 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.706,99 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.717,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.025,82 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klasik Gitar Junior Manuel Raymond Mrc87bls (KILIF HEDİYE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İmece Müzik Satıcı Ünvanı: İMECE MÜZİK ALETLERİ TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474014119100013 Vergi Kimlik Numarası: 4740141191
    Bu ürün İmece Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gitar Junior Klasik Gitar Manuel Raymond MRC87BLS. Ön Kapak: Nato (GECE MAVİSİ) Arka Kapak: Nato (GECE MAVİSİ) Sap : Akça Ağaç Ebatlar: 87X33X7,5 cm Teller : 3 Adet İpek Üzerine Gümüş Sargı 3 Adet Dupont Sargı Şimdi sipariş verin 90 TL değerindeki Kılıfı (HEDİYE OLARAK) adresinize gitarınızla birlikte ücretsiz gönderelim. Bu gitar 6-9 yaş arası çocuklar için üretilmiştir. Lütfen yukarıda yazılı ebatlarını dikkate alarak sipariş veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Manuel Raymond 13950613 Mrc87bls Kılıf Hediyeli Klasik Junior Gitar

Manuel Raymond MRC87BLS lacivert junior klasik gitar ile çocukları mutlu etmek son derece kolaydır. Küçüklere müziği sevdirmek için tercih edebileceğiniz bu enstrüman hem kalitelidir hem de kullanışlıdır. Gece mavisi rengi ile öne çıkan ürün, bireylerin dikkatini çeker. Gökyüzünden esinlenilerek renklendirilen bu gitar, parlak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Pek çok farklı kişinin favorilerinin arasında yer alan ürünün klavyesinden tellerine kadar her ayrıntısı özenle tasarlanır. Enstrümanın üretim aşamasında çocukların narin parmakları göz önünde bulundurularak yumuşak ve kaygan teller kullanılmıştır. Manuel Raymond MRC87BLS lacivert junior klasik gitar, makul boyutları sayesinde rahatlıkla taşınabilir.

  • Sap: Akçaağaç
  • Boyutlar: 87 cm x 33 cm x 7,5 cm
  • Uygunluk: 6 - 9 Yaş

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Özellikleri Neler?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarın Özellikleri Neler?

MRC87BLS lacivert junior klasik gitar zarif tasarımı ile dikkat çeker. Ürünün arka ve ön kapakları, nato ağacından imal edilir. Bu bitki, Güneydoğu Asya'da yetişir. Bu tür bir gövdeyi barındıran enstrümanlar bütçe dostu olmanın yanı sıra son derece yumuşaktır. Ürünün imalat aşamasında kullanılan parçalar bu materyal sayesinde daha kolay işlenir. Enstrümanın sap kısmı için ise akçaağaç tercih edilmiştir. Bu malzeme, sesin çok daha berrak ve parlak bir şekilde duyulmasına imkân tanır. Manuel Raymond MRC87BLS lacivert junior klasik gitarın boyutları, 6 – 9 yaş arası çocukların vücut tipi dikkate alınarak belirlenmiştir. Enstrümanın telleri ise üçer kat ipek ve dupont sargı barındırır. Bu, söz konusu müzik aletini çalan çocukların parmaklarının acımasını önler.

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarı Kimler Tercih Eder?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitarı Kimler Tercih Eder?

Manuel Raymond MRC87BLS lacivert junior klasik gitar, 6 – 9 yaş arası çocuklar için uygundur. Bu ürünü tercih ederek çocuğunuzun müziğe ilgi duymasını sağlayabilirsiniz. Enstrümanın tasarım aşamasında kullanılan gece mavisi rengi boya, ürünün ilgi çekici bir hâle gelmesini sağlar ve çocukları motive eder. Küçük yaşta pratik yapmaya başlayan bireyler, ilerleyen zamanlarda profesyonellerin kullandığı gitarları da tercih edebilir. Ürünün boyutları da çocuklar göz önünde bulundurularak belirlenmiştir. Bu enstrüman, her yere rahatlıkla taşınabilir. Çocuklar, gitarın özel olarak üretilmiş telleri sayesinde çok daha konforlu bir çalma deneyimi yaşar. Ürünün bu özelliği, kişilerin enstrümandan soğumasını da engeller. Manuel Raymond MRC87BLS lacivert junior klasik gitar hem sağlamlığı hem de ilgi çekici tasarımı sayesinde ebeveynlerin ve çocukların beğenisini kazanmıştır.

Manuel Raymond Junior Klasik Gitar Kaliteli mi?

Manuel Raymond Junior Klasik Gitar Kaliteli mi?

Manuel Raymond MRC87BLS junior klasik gitar, kalitesi ile öne çıkar. Bu enstrümanın üretim aşamasında kullanılan nato ve akçaağaç, yumuşak bir ses tonunu mümkün hâle getirmiştir. Müzik aletinin kalitesini gözler önüne seren bir diğer unsur ise ürünün gövdesinin sağlamlığıdır. Manuel Raymond MRC87BLS lacivert junior klasik gitar, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Ürünün klavyesine belirli aralıklar ile bakım yapmayı tercih edebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için limon yağı olarak adlandırılan bir sıvıyı edinmeniz gerekir. Bu klasik gitarın telleri de oldukça kalitelidir. Yumuşak bir yapıya sahip olan söz konusu aparatlar, çocukların parmaklarının klavyenin üzerinde rahatlıkla hareket etmesini mümkün hâle getirir. Dilerseniz siz de Manuel Raymond MRC87BLS junior klasik gitar yorumlarını inceleyebilirsiniz. Çocuğunuzun müziğe ilgi duymasını sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.