6
Fırça kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

MAR’LE %100 Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAR’LE %100 Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mar’le Satıcı Ünvanı: DEHA SANAT ETKİNLİKLERİ EĞİTİM VE ORGANİZASYON İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273062707800013 Vergi Kimlik Numarası: 2730627078
    Bu ürün Mar’le tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mar’le %100 Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası yüzdeki kan dolaşımını hızlandırmak, cilt yüzeyindeki ölü derilere ve gözeneklere peeling etkisi yaratmak için tasarlanmış, doğal ahşaptan üretilmiş ergonomik saplı bir cilt bakım ürünüdür. Mar’le %100 Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası’nı yüzünüze düzenli olarak uyguladığınızda, cildinizdeki ince çizgiler ve kırışıklıklar azaldığı gibi, aynı zamanda göz çevrenizdeki şişkinlikler de zamanla yok olurlar. Kuru yüz fırçalama tekniği, cildinizi ölü hücrelerden arındırırken, aynı zamanda, yüzünüzdeki yağı ve kiri de temizleyerek gözeneklerinizin açılmasını sağlar. Kuru fırçalamayı günlük bakım rutininize eklediğinizde
  • cildinizin nefes almasını, toksinlerden arınmasını ve pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Her sabah cilt temizliği sonrası, kuru cildinize dairesel ve yukarı yönlü hareketlerle nazikçe bastırarak fırçalayabilirsiniz. Kan dolaşımına olan etkisinden dolayı, ciltte kızarıklık ve karıncalanma görülebilir. 2 ile 5 kez tekrarlayarak nazikçe bütün yüz hatlarınıza, boynunuza ve dekolte bölgenize kuru fırçalama yaptıktan sonra, isteğe bağlı olarak, yüzünüze serum veya nemlendirici uygulayabilirsiniz.Fırçalama sonrası yüz fırçanızı nemli bir bezle temizleyerek, özel saklama kesesinde muhafaza edebilirsiniz. Ham ağaçtan üretilmiş olan yüz fırçanızı hiçbir şekilde su ile temas ettirmeyiniz. Mar’le %100 Doğal At Kılı Yüz Fırçası, atların yelelerindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir. Bu işlem yapılırken, atlara kesinlikle bir zarar verilmemektedir. Ürün %100 pamuk ham bez kesesi ile birlikte gönderilmektedir. 1 adet fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver