9
Vücut Spreyi kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Mara Coco Bongo Centella Asiatica Ve Hyalüronik Asit Içeren Vücut Spreyi 150 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
119,24 TL109,97 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mara Coco Bongo Centella Asiatica Ve Hyalüronik Asit Içeren Vücut Spreyi 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MESA MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: SAMET AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1180227979
    Bu ürün MESA MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mara Coco Bongo Centella Asiatica ve Hyalüronik Asit içeren Vücut Spreyi 150 ml Hindistan Cevizinin egzotik kokusu ile kendinizi tazeleyin. Centella Asiatica ve Hyalüronik Asit ile zenginleştirilmiş formülü ve hoş kokusuyla cildinizi nemlendirir. Kullanım Şekli
  • Tercihem temiz cilde uygulanmalıdır.
  • Tüm vücuda ve saçlara uygulanabilir.
  • Uyarı
  • Sadece harici kullanım içindir.
  • Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
  • Direkt güneş ışığı ve aşırı sıcak ortamda bırakmayınız.
  • Göz ile temasından kaçınınız.
  • Gözle temas halinde derhal bol su ile durulayınız.
  • Bileşiminde yer alan herhangi bir maddeye karşı aşırı duyarlılığı olan kişilerde kullanılmamalıdır.
  • Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz.
  • İçerik
  • ALCOHOLDENAT., AQUA, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CENTELLA ASIATICA LEAFEXTRACT, HYALURONIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HEXYLCINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 150 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Mara IMM.060.10.09 Coco Bongo Centella Asiatica ve Hyalüronik Asit İçeren 150 ml Vücut Spreyi

Parfümden daha hafif ve etkili bir bakım ürünü olan vücut spreyi, birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyi, Hindistan cevizi özlü bir üründür. Cildinize bakım yapan bu ürünün oldukça hoş bir kokusu vardır. Günlük bakım rutininize ekleyebileceğiniz vücut spreyinin cilde ve saça uygulanması da son derece pratiktir. Söz konusu ürünün sprey ucu, uygulama kolaylığı sağlar. Kalitesi ve hoş kokusuyla beğeni toplayan bu vücut spreyinin 12 ay garanti süresi de mevcuttur.

  • Miktar: 150 ml
  • Kullanım: Harici
  • Renk: Şeffaf

Mara Coco Bongo Centella Asiatica Vücut Spreyinin İçeriği Nedir?

Mara Coco Bongo Centella Asiatica Vücut Spreyinin İçeriği Nedir?

Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyi, etkili içeriği sayesinde kullanıcılardan tam not almayı başarır. Söz konusu ürünün centella asiatica ve hyaluronik asit içeren formülü bir hayli etkilidir. Bu maddeler cildi nemlendirirken, antioksidan etkileriyle onu korur. Ayrıca ürünün içerisinde parfüm, gliserin ve kumarin de dâhil olmak üzere birçok bileşen bulunur. Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyinin içerisinde yer alan diğer maddeler hakkında bilgi sahibi olmak için ürünün ambalajını inceleyebilirsiniz. Söz konusu vücut spreyini aynı zamanda saçınıza da uygulayabilirsiniz. Bu sayede ürünün çok yönlü kullanımından faydalanmanız mümkün hâle gelir. Mara Coco Bongo Centella Asiatica vücut spreyini özellikle banyodan sonra kullanarak hem cildinize ihtiyaç duyduğu nemi verebilir, hem de gün boyu hoş kokmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Mara Coco Bongo Centella Hyaluronik Asitli Vücut Spreyi Ne İşe Yarar?

Mara Coco Bongo Centella Hyaluronik Asitli Vücut Spreyi Ne İşe Yarar?

Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyi, zenginleştirilmiş içeriği sayesinde son derece etkili bir üründür. Vücuda sürüldüğünde yapışkan bir his bırakmaması, ürünün birçok kişi tarafından tercih edilmesini sağlar. Söz konusu vücut spreyi, cildinizi nemlendirir. Böylece ürünü kullandıktan sonra yumuşacık bir tene sahip olursunuz. Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyi, uygulama sonrası cildinizde son derece hoş bir koku bırakır. Hindistan cevizinin egzotik kokusu sayesinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Uzun süre boyunca cildinizin ferahlamasına yardımcı olan ürün, yaz için son derece uygundur. Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyini sürdükten sonra gün boyu rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Mara Coco Bongo Centella Asiatica Vücut Spreyi Nasıl Kullanılır?

Mara Coco Bongo Centella Asiatica Vücut Spreyi Nasıl Kullanılır?

Mara vücut spreyi, hem tene hem de saça kolay bir şekilde uygulanabilen bir üründür. Söz konusu spreyi kullanmadan önce cildinizin ve saçınızın temiz olması tavsiye edilir. Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyini cilt ve saç kuruduktan sonra uygulayabilirsiniz. Ürünün doğrudan saç derisinin üzerine uygulanması uygun değildir. Söz konusu vücut spreyinin çocukların ulaşamayacağı bir yerde tutulması önerilir. Ayrıca ürünün etkilerini uzun süre koruması için doğrudan güneş ışığında ve aşırı sıcak ortamlarda bırakılmaması önemlidir. Mara Coco Bongo vücut spreyinin göz ile temas ettirilmemesi gerekir. Göze değdiği takdirde ürünün bol su ile durulanması, olası tehlikelerin önlenmesi açısından önem arz eder. Ürünün bileşiminde yer alan maddelere hassasiyetiniz varsa bu vücut spreyini kullanmamanız tavsiye edilir. Dilerseniz Mara Coco Bongo Centella Asiatica 150 ml vücut spreyi yorumlarını okuyarak kullanıcıların ürün hakkında yaptıkları değerlendirmeleri öğrenebilirsiniz. Siz de avantajlarıyla öne çıkan bu vücut spreyine sahip olmak isterseniz, Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlarla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.