Mara French Manikür Set Kalem (beyaz), French Manikür Yüzükleri

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mara French Manikür Set Kalem (beyaz), French Manikür Yüzükleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mara Kozmetik Satıcı Ünvanı: MARA KOZMETİK VE İLAÇ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612065434300015 Vergi Kimlik Numarası: 6120654343
    Bu ürün Mara Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mara French Manikür Set-French Manikür Kalemi Beyaz & French Manikür Yüzükleri Klasik Model Mara French Manikür Kalemi Beyaz Geliştirilmiş dayanıklı kalem ucu deforme olmadan uzun süreli kullanım sağlar. İnce kalem ucu sayesinde istediğiniz kalınlıkta çizgiler elde edebilirsiniz. Doğal oje görünümündedir. Çabuk kuruma özelliğiyle beklemeden hızlı uygulama yapabilirsiniz. Uzun süreli kullanımı sayesinde uygulama başına maliyeti düşüktür. Kullanım Şekli: Kalemi her kullanımdan önce uzun süre kuvvetlice çalkalayınız. Kalemin ucunu temiz bir zemin üzerine bastırınız ve boya gelene kadar bekleyiniz. Bir çizgi şeklinde uygulayınız. Çok kısa sürede kurur. Kuruduktan sonra tırnaklarınıza oje sürünüz. Kalemin ağzını kullanımdan hemen sonra kapatınız. Mara French Manikür Yüzükleri ile kullanılması tavsiye edilir. French yüzükleri ile istediğiniz modeli ve çizgi aralıklarını kolaylıkla belirleyebilir, eşit ve kusursuz çizgiler elde edebilirsiniz. Dilerseniz Nail Art uygulamalarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mara French Manikür Yüzükleri Klasik Model French Manikür uygulamasını yardım almadan yapmanızı sağlayan, patentli bir üründür. Çizilmesi zor olan beyaz şeridi tüm tırnaklarınızda eşit ve kusursuz çizgilerle elde etmenizi sağlayan özel şablonlardır. Kadınların el parmakları ölçülerine göre ayarlanabilir toplam 10 adet yüzük, her tırnak için ayrı numaralandırılmıştır. Yüzükler çift taraflı model alternatifine sahiptir
  • bir ucuyla düz, diğer ucuyla oval çizgiler elde edebilirsiniz. French Manikürünüzün çizgi kalınlığını yüzükleri tırnağınızda ileri geri hareket ettirerek ayarlayabilirsiniz. French Manikür Yüzükleri dayanıklı ve esnek yapısı sayesinde kırılmaz, deforme olmaz ve uzun süre kullanılabilinir. Aseton ile temizlenebilir. Kullanım Şekli: Numaralandırılmış French Manikür Yüzüklerini, tırnaklarınızın boyanacak uçları açıkta kalacak şekilde parmaklarınıza yerleştirin. French manikürünüzün çizgi kalınlığını yüzükleri parmağınızda ileri ya da geriye doğru iterek kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Açıkta kalan tırnak uçlarını Mara French Manikür Kalemi ile boyayın.
Geri Bildirim Ver