Mara Kalıcı Oje Seti / Red 08

749 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mara Kalıcı Oje Seti / Red 08

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sungurluticaret Satıcı Ünvanı: HAYDAR DEMİRYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2900240246
    Bu ürün Sungurluticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mara Kalıcı Oje Seti-Red 08 Salonu Evinize Taşıyın! Tek adımda kalıcı oje uygulaması! Baz cila ve üst cila gerektirmez. Pratik ve kolay uygulanır. Uzun süre kalıcıdır. El ve ayak tırnaklarınız için uygundur. Taşınabilir. Taşınabilir setinizle evinizde, ofisinizde profesyonel uygulamalar yapabilirsiniz. Kalıcı Oje Seti İçeriğindekiler
  • Mara Kalıcı Oje Kalemi Mara UV Lambalı 12 Watt Kalıcı Oje Kurutucu Cihaz Törpü 10 Adet Asetonlu Kalıcı Oje Çıkarıcı Mendil Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Mara Red 08 Kalıcı Oje Seti

Teknolojinin hızla gelişmesi ile kozmetik sektöründeki yenilikler de artış göstermiştir. Bu yenilikler arasında yer alan kalıcı oje setleri, dış görünüşüne önem veren herkesin beğenisini kazanır. Mara red 08 kalıcı oje seti, yoğun tempoda maniküre vakit bulamayanların kurtarıcısı olur. Pratik ve ergonomik yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. Uzun süre aynı renk oje kullanan kişiler için oldukça idealdir. Ürünü güvenle kullanabilir, tırnak bakımınızı uzun süre boyunca destekleyebilirsiniz.

  • Mara red 08 kalıcı oje seti, kullanıma bağlı olarak 9 ile 15 gün arasında kalıcılık sunar.
  • Mara kalıcı oje seti el ve ayak tırnakları için uygundur.
  • Baz veya üst cila gerektirmez.

Mara Red 08 Kalıcı Oje Setinin Özellikleri Neler?

Mara Red 08 Kalıcı Oje Setinin Özellikleri Neler?

Mara red 08 kalıcı oje seti tek adımda tırnakları renklendirerek uzun süre kalıcılık sağlar. Pratik uygulamayı profesyonel sonuçlarla birleştirerek kullanıcıların beğenisini kazanır. Set içerisinde yer alan red 08 rengi, kan kırmızısı tonlarını sevenler için son derece uygundur. Tırnaklara canlı ve parlak bir görünüm katarak dikkatleri üzerine çeker. Güzellik salonu hizmetlerini evinize taşıyabileceğiniz Mara red 08 kalıcı oje seti, bu alanda tercih edeceğiniz en kullanışlı ürünlerden bir tanesidir. Ürün, taşınabilir yapısıyla ergonomik kullanımı da destekler. Hafif ve ufak boyutu sayesinde fazla yer kaplamaz. Böylece araç içerisinde rahatça taşınabilir. Bu sayede zamandan ve mekândan bağımsız olarak kullanım imkânı sunar. Cihaz, USB kablosu olan tüm güç kaynakları ile kullanıma uygundur. Kablosunu powerbanklerin ya da dizüstü bilgisayarların USB girişine kolayca takabilirsiniz.

Mara Red 08 Kalıcı Oje Seti Kullanımı Pratik mi?

Mara Red 08 Kalıcı Oje Seti Kullanımı Pratik mi?

Mara red 08 set sayesinde sürekli oje sürme derdini ortadan kaldırabilirsiniz. Böylece tek seferde sürdüğünüz ojeleri uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Formunu ilk günkü gibi koruyan oje, bu alanda oluşan masrafları da en aza indirir. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, şık ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Mara red 08 kalıcı oje seti, günlük yoğun tempoda tırnak bakımına yönelik hızlı çözümler sunar. Ürünü el ve ayak tırnaklarında rahatça kullanabilirsiniz. 9 ile 15 gün arasında kalıcılık sağlar. Bu süre, kullanım şekline bağlı olarak çeşitlilik gösterebilir. Benzersiz kalıcılığı sayesinde tırnak üzerinde oluşan soyulma ve dökülmelerin de önüne geçer. Estetik görünümü destekleyen oje seti, farkını her kullanımda hissettirir.

Mara Red 08 Kalıcı Oje Seti Kaliteli mi?

Mara 08 kalıcı oje setinin her bir parçası yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Tırnakta uzun süre kalıcılık sağlayan özellikler ile donatılır. Böylece kozmetik giderlerini en aza indirerek bütçenize destek olur. Mara red 08 kalıcı oje setini kullanmadan önce tırnak yüzeylerini matlaşana kadar törpüleyiniz. Bu aşama, ojenin kalıcılığını artırır. Sonrasında kalıcı jel kalemini 60 saniye kadar çevirerek boyanın fırçaya gelmesini sağlayınız. Ojeyi talimatlara uygun şekilde sürdükten sonra elinizi cihazın 12 watt UV lambası altına yerleştiriniz. Ojeyi 90 ile 120 saniye kadar kuruttuktan sonra aynı işlemi 2. kez tekrarlayınız. Ojeyi çıkarmak için özel solüsyon mendillerini tırnak üzerinde bir süre bekletiniz. Cihaz üzerinde 60, 90 ve 120 saniye olmak üzere 3 farklı zaman ayarı mevcuttur. Belirlenen saniye sonrasında otomatik kapanarak ergonomik kullanımı destekler. Trendyol‘un mobil uygulaması ya da web sitesi üzerinden Mara red 08 kalıcı oje seti yorumlarına ulaşabilirsiniz. Platform, dilediğiniz ürünleri uygun fiyatlarla satın almanıza imkân tanır.