1
Tırnak Bakım kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Mara Quick Manicure Kolay Manikür & Pedikür Peeling 300 gr

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
120,75 TL
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
166,61 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
166,61 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mara Quick Manicure Kolay Manikür & Pedikür Peeling 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyola Satıcı Ünvanı: REYOLA E TİCARET KOZMETİK PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133046700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351330467
    Bu ürün Reyola tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mara Kolay Manikür & Pedikür Peeling 1 Dakikada el ve ayak tırnaklarınızı parlatır, güçlendirir, tırnak etlerinin kolayca temizlenmesini sağlar.
  • Özel karışım doğal yağlar tırnak etlerini yumuşatırken, içeriğindeki tuzlarla ölü derinin atılımını sağlar.
  • Ojeden sararmış tırnaklarınızı beyazlatır, içeriğindeki doğal yağlar ile besler, bakımını sağlar.
  • Gün boyu nemli, daha yumuşak, bakımlı el ve ayaklar için hafta da 2 uygulama yeterlidir.
  • Kullanımı: Her kullanımdan önce yağ özlerini ve mineral tuzları karıştırın ya da çalkalayınız.
  • Fındık büyüklüğü miktarında ürünü ellerinize ve / veya ayaklarınıza bir dakika boyunca hafifçe masaj yaparak uygulayınız.
  • Su ile durulayınız.
  • 1 kutu ile 100 adet uygulama yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Peeling - Partiküllü
Geri Bildirim Ver

Mara Quick Manicure Kolay Manikür & Pedikür Peeling 300 gr

Mara quick manicure kolay manikür & pedikür peeling 300 gr içerisinde ölü deniz tuzları ve doğal yağlar bulunan özel bir formüldür. El ve ayak tırnak bakımı amacıyla üretilerek müşteriye sunulur. İçeriğindeki doğal yağlar tırnaklarınızı büyük ölçüde besler ve güçlü bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Eğer çok oje süren biriyseniz sahip olmanız gereken işlevsel bir üründür. Oje sürmekten sararan tırnakları anında onarır ve müşteri memnuniyeti sağlar. Bu sayede el ve ayaklarınız gün boyu nemini koruyabilir. Bu peeling ürünü ile her daim bakımlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu ürün tırnak etlerini de yumuşatıcı özelliğe sahip olduğu için işinizi kolaylaştırır. Yumuşamış etleri kolay bir şekilde kanatmadan temizleyebilirsiniz.

  • Zengin içeriği ve özel formülü
  • Deniz tuzu ve doğal yağ desteği
  • El ve ayak tırnak bakımı

Mara Kolay Manikür & Pedikür Peeling 300 gr Özellikleri

Mara Kolay Manikür & Pedikür Peeling 300 gr Özellikleri

Bu el ve ayak bakım ürününün sizin için birçok avantajlı özelliği vardır. Quick mara manikür ürünün işlevini yerine getirmesi için haftada iki defa kullanmak yeterli olur. Kullanım sağladığınız zamanlarda ürünü karıştırarak homojen bir hale getirmeniz gerekir. Bu sayede el ve ayak bölgenizde iyi bir şekilde emilir. İçeriğinde bulunan tuz minerali el ve ayaklarınızdaki tüm ölü derileri atma görevi görür. Peelinginizi fındık büyüklüğünde kullanmanız işe yaraması için yeterlidir. Yaklaşık bir dakika masaj yaptıktan sonra el ve ayaklarınızı yıkayabilirsiniz. Dilerseniz uygulama esnasında masaj yaparak kan dolaşımınızı da hızlı bir hale getirebilirsiniz. Mara kolay manikür pedikür peeling 300 gr ürünü bakım rutininize dahil etmeniz gereken bir kaliteye sahiptir. El ve ayaklarınızı yumuşacık yaparak doğal bir şekilde beslenmelerine yardımcı olur. Mara kolay manikür & pedikür peeling 300 gr ürününü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Mara Kolay Manikür Pedikür Peeling 300 gr ile Bakım Rutini

Mara Kolay Manikür Pedikür Peeling 300 gr ile Bakım Rutini

Mara quick manikür 300 gr değerine sahip kaliteli ve kullanışlı bir bakım ürünü olması ile bilinir. Ürün dayanıklı plastik kutusu içerisinde müşterinin eline ulaşır. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda kapağını kapatarak kurumasını büyük bir ölçüde önleyebilirsiniz. Kutuyu serin ve kuru bir ortamda, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde muhafaza etmeniz önerilir. Bu sayede oda sıcaklığında her daim yumuşak ve homojen formunu koruyabilir. Mara quick manicure kolay manikür & pedikür peeling 300 gr kullananların da oldukça beğendiği ve mest ettiği bir üründür. Bakım saatlerinizi bu peeling ile kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Bakım sonrası gönül rahatlığıyla dilediğiniz ojeyi sürebilirsiniz. Mara marka peeling hakkında birçok yorum ve değerlendirme mevcuttur. Mara quick manicure kolay manikür & pedikür peeling 300 gr yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Kolay Manikür ve Pedikür Ürünü Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Kolay Manikür ve Pedikür Ürünü Fiyatları

Kişisel bakımda peeling seçimi yapılırken ürünün zengin bir içeriğe sahip olup olmamasına dikkat edilmesi gerekir. Mara quick manicure kolay manikür & pedikür peeling 300 gr fiyatı ürünün özellikleri ve müşteriye sağladığı faydalar kapsamında belirlenir. 8699885900394 koduna sahip bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra yumuşak el ve ayaklarınızın tadını dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Bu ürün sayesinde sürülen ojeler de oldukça kaliteli bir hal alır. Düzenli kullanım sonucu bu ürünün etkisini kolay bir şekilde görebilirsiniz. Tırnaklarınızda herhangi bir kötü koku oluşumuna sebep olmaz. Ürünü su ile temizledikten sonra günlük hayatınıza gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü takip ederek olası fırsatlardan hızlı bir şekilde haberdar olabilirsiniz. Mara quick manicure kolay manikür & pedikür peeling 300 gr satın alarak bu peeling ürüne Trendyol üzerinden siz de sahip olabilirsiniz.