Marbil Bilişim Xiaomi 33w Turbo Şarj Aleti Seti Type C 3a Qualcomm

900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marbil Bilişim Xiaomi 33w Turbo Şarj Aleti Seti Type C 3a Qualcomm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marbil Bilişim Satıcı Ünvanı: ALİ FIRAT AÇAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6703625915400001 Vergi Kimlik Numarası: 0050870870
    Bu ürün Marbil Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi 33W Turbo Şarj Aleti Seti Type C 3A Qualcomm 3.0

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Marbil Bilişim TL.CTA.SAR.0132910002 33w Type C 3a Qualcomm 3.0 Turbo Şarj Aleti Seti

Akıllı bileklikleri gün içinde kesintisiz kullanmak için söz konusu cihazları şarj etmek oldukça önemlidir. Mi Smart Band 4 şarj aleti de tamamen bahsi geçen cihaza uyumlu olacak şekilde üretilir. Bilekliğinizi hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlayan bu ürün, uzun süreli kullanımlarda cihaza zarar vermez. Üstelik Mi Smart Band 4 şarj aleti, bilekliğinizi gün boyu kesintisiz kullanmanızı sağlar. Söz konusu ürün, yalnızca duvar prizleriyle değil, USB aracılığıyla da çalışır. Bu, bulunduğunuz ortamlarda akıllı cihazınızı kolayca şarj etmenizi mümkün kılar.

  • Ürün, Mi Smart Band 4 ile uyumludur.
  • Cihaz hem USB hem de duvar prizi ile uyumludur.
  • Bu aparat, siyah renklidir.

Marbil Bilişim Mi Band 4 şarj Cihazının Kullanımı Kolay mı?

Marbil Bilişim Mi Band 4 şarj Cihazının Kullanımı Kolay mı?

Birçok fonksiyonu bünyesinde barındıran Mi Band 4 bileklik, uzun süreli kullanım hedeflenerek tasarlanır. Bilekliği hızlı şarj edecek kaliteli bir cihaz olarak öne çıkar. Mi Smart Band 4 şarj aleti, makul boyutlarıyla kişilerin yanında rahatça taşıyabileceği bir üründür. Xiaomi Mi Band 4 şarj cihazının kullanımı da son derece basittir. Bilekliğin yuvasından çıkarılan akıllı ekran, şarj aletine yerleştirilir. Ardından şarj aletindeki kablonun USB ucu bilgisayar, telefon veya tablet gibi başka bir cihaza takılır. Dilerseniz şarj aletinin adaptörünü direkt olarak duvar prizine takmayı da tercih edebilirsiniz. Böylece bulunduğunuz ortama ya da tercihinize göre yalnızca iki adımda akıllı bilekliğin şarj sürecini başlatmış olursunuz. Mi Smart Band 4 uyumlu şarj aleti, her yaştan kişi tarafından son derece kolay bir biçimde kullanılabilir.

Marbil Bilişim Mi Band 4 şarj Cihazı Dayanıklı mı?

Mi Smart Band 4 şarj aleti, söz konusu bilekliğin orjinal aksesuarlarından biridir. Bu nedenle bahsi geçen şarj aleti, bileklikle aynı malzemeden üretilir. Sağlam yapısı ve kullanım açısından pratik tasarımıyla öne çıkan bu ürün, kolaylıkla hasar görmez. Minimal boyutları ve kaliteli dış yapısı sayesinde Xiaomi Mi Band 4 şarj cihazı, yere düşme ihtimaline ya da dışarıdan gelebilecek sert darbelere karşı fazlasıyla dayanıklıdır. Bu sayede söz konusu şarj cihazında göçme, kırılma, yıpranma gibi durumları gözlemleme ihtimaliniz düşüktür. Mi Smart Band 4 şarj aletini ürünün dayanıklı dış yapısı sayesinde yoğun eşya barındıran çantalarda ve valizlerde gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Mi Smart Band 4 uyumlu şarj aleti, uzun ömürlü bir kullanım vadettiği için kişilerin beğenisini kazanmıştır.

Marbil Bilişim Mi Band 4 şarj Cihazı Kolay Taşınır mı?

Mi Smart Band 4 şarj aletinin sağlam yapısı kadar öne çıkan diğer özelliği portatif olmasıdır. Minimal boyutları sayesinde her yere sığan bu ürünü taşıması da oldukça rahattır. Akıllı bilekliğinizin bataryasını pratik bir şekilde doldurmanızı sağlayacak olan Mi Smart Band 4 şarj aletini çantanızda ve cebinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Band 4 uyumlu şarj aletini okula, ofise, spora giderken çantanızın küçük bölmesine atabilirsiniz. Söz konusu ürünün minimal boyutları ve hafif yapısı, yolculuklarda da avantaj sağlar. Mi Smart Band 4 şarj aletini çeşitli boyutlara sahip olan valizlere rahatlıkla yerleştirmeniz mümkündür. Portatif yapısıyla öne çıkan Mi Smart Band 4 şarj aleti, fazla yer kaplamadığı için adından sıkça söz ettirir. Diğer kişilerin bu kullanışlı ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmek isterseniz, Mi Smart Band 4 şarj aleti yorumlarına göz atabilirsiniz. Akıllı cihazınızı güvenli ve hızlı bir biçimde şarj etmenizi mümkün hâle getirecek olan bu ürünü, Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.