1
Makine Kireç Önleyici ve Temizleyici kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyici & Koruyucu Kireç Önleyici 3 Aylık Kullanım 250 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
159,90 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
121,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyici & Koruyucu Kireç Önleyici 3 Aylık Kullanım 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUDAŞ TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2440514193
    Bu ürün SUDAŞ TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır Makinesi Temizleyici & Koruyucu Kireç Önleyici 3 Aylık Kullanım 250 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 400 gr
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi 250 ml

Hem iş ortamında hem de günlük yaşantıda iyi bir izlenim bırakmanın, temiz ve kusursuz görünmenin başlıca kuralı hiç şüphesiz ki giyilen kıyafetlerdir. Temiz kıyafetlere sahip olunması için de çamaşır makinenizin sizi yarı yolda bırakmaması, devir aksaklığı yaşamadan ve bozulmadan çalışıyor olması gerekir. Marc çamaşır makinesi temizleyicisi 250 ml, ikili şişesiyle 6 etkili formül sunarak beyaz eşyalarınızın düzenli bir şekilde çalışmasına, makine içerisinde biriken toz parçalarının taşlaşmadan giderilmesine ve kireçlenmenin önlenmesine yardımcı olur. Bu sayede beyaz eşyanız uzun yıllar boyu efektif bir şekilde çalışmaya devam eder. Marc çamaşır makinesi temizleyicisi 250 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek bu temizlik ürününün makinelerde yarattığı etkili ve kalıcı sonuçları keşfedebilirsiniz.

  • 6 etkili formül
  • Çamaşır makinesini korur
  • Kireçlenmeyi önler

Marc 250 ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Kullanım Şekli

Marc 250 ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Kullanım Şekli

Akışkan bir forma sahip olan makine temizleyicisi, cihazın deterjan bölümüne eklenmeden önce bölmenin tüm kirlerden arındırılmış olması gerekir. Hafif nemli bir bezle yapacağınız temizleme işlemi sonrasında bölmenin nemli ya da ıslak kalmadığından emin olunması önem arz eder. Aksi halde temizleyici ürün yüzey ile tam olarak temas edemez ve istenilen sonuç elde edilemez. Aynı zamanda cihazın içerisinde kirli çamaşırlarınızın da yer almaması gerekir. Buradaki amaç kıyafetlerin değil makinenin temizlenmesidir. Deterjan bölmesine kutu içerisinde yer alan 2 adet temizleyicinin de aynı anda ilave edilmesi gerekir. Ürün dışında herhangi bir kimyasal içeriğe sahip madde eklenmesi gerekmez. Aynı zamanda ovalama işleminin çıplak elle yapılmaması sağlığınız açısından yüksek derecede önem arz eder. Ovalama işlemi bittikten sonra ise makine, boş bir halde ve 60 derecede çalıştırılmalıdır.

Marc 250 ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisinin Etkileri

Marc 250 ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisinin Etkileri

Çamaşır makinelerinin daha efektif bir çalışma performansı göstermeleri için iç aksamlarında biriken kir ve tozların düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Özellikle gün aşırı çalıştırılan beyaz eşyalar, kireçli şehir sularından ve kıyafet tüylerinden tıkanarak kireçlenmeye başlar. Bu durumun önüne geçmesi için özenle üretilen Marc çamaşır makinesi temizleyicisi, 6 etkili formül ile makineleri korur. Ürün, 5 yaşını doldurmuş olan beyaz eşyalarda bile taşlaşma riskinin azalması için üstün çaba gösterir. Sadece iç aksamları değil boruları, kazanı, contaları da taşlaşmadan korur. Kireçlenme ve taşlaşma probleminin yoğun olarak gözüktüğü beyaz eşyalarda, temizleme işleminin bir kaç kere art arda uygulanması daha verimli sonuçlar alınmasını sağlayarak cihazın performansının korunmasını mümkün kılar. Tüm çamaşır makinesi türleri için kullanım imkanı tanıyan Marc beyaz eşya temizleyicisi, cihazlara sinen kötü kokuların da azalarak yok olmasına yardım eder.

Marc 250 ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Fiyatları

Marc 250 ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Fiyatları

Marc çamaşır makinesi temizleyicisi 250 ml fiyatı ürünün özelliklerine uygun olarak belirlenir. Paket içeriği; ayrı şişeler içerisinde yer alan 2 adet Marc 250 ml’lik çamaşır makinesi temizleyicisinden oluşur. Ürün, aynı anda iki şişenin de kullanımını gerektirdiğinden dolayı herhangi bir muhafaza koşuluna da uymanız gerekmez. Ancak şişelerin kullanımından önce hiçbir şekilde yanıcı, yakıcı madde ile temas etmediklerinden ve direkt olarak güneş ışınlarına maruz kalmadıklarından emin olunması yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde üründen beklenen sonuç elde edilemez. Uygulama sırasında yaşanabilecek olan her türlü sağlık problemlerinde ise en yakın sağlık kuruluşuna müracaat edilmesi gerekir. Çamaşır makinenizin uzun yıllar boyu ilk günkü gibi bir kullanım sergilemesine imkan tanıyan bu temizleyiciye Trendyol üzerinden ulaşarak uygun fiyat avantajıyla kısa sürede sahip olabilirsiniz.