Marc Lavanta Yüzey Temizleyici 2500 ml

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
139,99 TL
550 TL'ye 50 TL İndirim
159,05 TL
Kurumsal Fatura
168,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marc Lavanta Yüzey Temizleyici 2500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SaldosSPM Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün SaldosSPM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marc Lavanta Yüzey Temizleyici 2500 ml
Geri Bildirim Ver

Marc Lavanta Yüzey Temizleyici 2500 ml

Marc markasının lavanta özlü yüzey temizleyici ürünü, ev hijyeninde önemli bir yer tutar. Temizleyici etkisinin yanı sıra, kullanıldığı mekana yaydığı güzel kokusuyla beğeni toplar. Bu etkili ürün; kahve, ketçap, soya sosu, hardal sosu, zeytinyağı gibi sert lekeleri bile anında temizler ve evinize serinletici bir lavanta kokusu bırakır. Kullanımı oldukça kolaydır. Zararsız içeriği ile ellerinizi de güvende tutar ve kurumaya neden olmaz. Seramik, mermer, granit, mozaik gibi çeşitli yüzeylerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Marc yüzey temizleyici lavanta 2500 ml, evinize taze bir koku bırakır ve yüzeyleri mikroplardan arındırır. Her türlü sert zeminden inatçı kirleri çıkarır ve bölgeyi derinlemesine temizler. Temiz, parlak ve hijyenik alanların oluşması için etkili bir formülasyon içerir.

  • Hızlı ve pratik temizlik imkanı
  • Serinletici lavanta kokusu
  • Hijyenik alanlar için etkili içerik

Rahatlatan Kokusu ile Marc Lavanta Yüzey Temizleyici

Rahatlatan Kokusu ile Marc Lavanta Yüzey Temizleyici

Kullanım sonrası odanızda ferahlatıcı bir lavanta kokusu bırakan ve lavantanın rahatlatan etkisiyle sizi büyüleyen ürün, dezenfektan özelliğiyle de dikkat çeker. Hem doğrudan hem de seyreltilmiş olarak kullanabileceğiniz lavanta yüzey temizleyici ile aradığınız hijyene kavuşabilirsiniz. Her türlü zeminde, seramik karolarda, mutfak tezgahlarında ve banyo lavabolarında tercih edebileceğiniz lavanta yüzey temizleyici 2500 ml yorumlarına da göz atabilirsiniz. Bu noktada olumlu geri dönüşleri görebilir ve siz de ürünün sağladığı kolaylıktan faydalanabilirsiniz. Hafif kirli alanlar için ürünü su ile seyrelterek kullanabilirsiniz. Mikrop karşıtı olan ve benzersiz kokusuyla dikkat çeken bu ürün sayesinde yaşam alanınızı mükemmel şekilde temizleyebilirsiniz. Lavanta yüzey temizleyici 2500 ml fiyat aralıkları ise oldukça idealdir ve bütçenizi zorlamaz. Böylece bu etkili ürünü dilediğiniz zaman alabilir ve düzenli kullanım ile aradığınız hijyene sahip olabilirsiniz.

Yaşam Alanlarındaki Mikropları Azaltma İmkanı

Yaşam Alanlarındaki Mikropları Azaltma İmkanı

Markanın yüzey temizleyici ürünleri, kullanıldığı yere 5 dakika boyunca temas ettikten sonra kolaylıkla temizlenir ve tüm mikroplar anında yok edilir. Lavanta özlü bu yüzey temizleyici, evinizi tazeler ve mikroplardan arındırır. Çeşitli hastalıklara neden olan mikropları da öldürür. Tüm mikropların %99.99'unu ortadan kaldırır, evinizi temiz ve sağlıklı tutar. Yüzeye temas ettiği andan itibaren odanıza serinletici bir lavanta kokusu bırakır. Bu çok amaçlı temizleyici, yüzeyde kullanıldığında yaşam alanınızın havasını tazeler ve güzel kokusuyla hoş bir etki yaratır. Marc lavanta yüzey temizleyici 2 5 lt ile siz de mükemmel bir zemin elde edebilir ve evinizdeki mikroplardan kurtulabilirsiniz. Köpüklü yapısıyla keyifli bir deneyim sunan ürün, aynı zamanda mekandaki rahatsız edici kokuyu da giderir. Lavanta yüzey temizleyici 2500 ml ile evinizi taze ve hijyenik tutmanın kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Ferah Odalar ve Tertemiz Yüzeyler için Marc Ürünleri

Ferah Odalar ve Tertemiz Yüzeyler için Marc Ürünleri

Mikroplarla savaşmanın oldukça kolay bir yolu olan lavanta özlü yüzey temizleyici, sizi ferahlatırken evinizi temiz tutar. Sizi zararlı mikroplardan kurtararak sağlıklı bir yaşam sürmenizi sağlar. Marc ile kusursuz şekilde yüzey temizliği yapabilir ve ürünün dezenfektan etkisinden yararlanarak hijyenin mükemmel haline bizzat şahit olabilirsiniz. Her türlü yüzeyin temizliğinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünle mutfağınızı, banyonuzu ve mobilyalarınızı koruyabilirsiniz. Marc ürünlerinin temizleme gücünü keşfederken lavantanın özel kokusunu da deneyimleyebilirsiniz. Lavanta aroması eşliğinde hijyenik, parlak, ışıltılı ve temiz bir zemin elde edebilirsiniz. Kokuyu ortadan kaldıran ve serinletici etki yarayan lavanta kokulu yüzey temizleyici, evinizde aradığınız ferahlığı sağlar. Mükemmel koku ve temizlik için lavanta özlü ürünlere ve çok daha fazlasına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve saniyeler içerisinde siparişinizi verebilirsiniz.