Marelli Alarmlı Motorsiklet Disk Kilidi

781 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marelli Alarmlı Motorsiklet Disk Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elaletionline Satıcı Ünvanı: MERT YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9910090468
    Bu ürün elaletionline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marelli alarmlı motorsiklet disk kilidi * kilit ve güvenlik sektöründe çığır açacak olan Marelli alarmlı asma kilit'in yeni tipi Gelmiştir. Artık Motorsikletlerinizin güvenliğiniDe çok uygun fiyatlarla sağlayabileceksiniz. * ürünü motorsikletinizin Fren diskineMonte edebiliyorsunuz, bu sayede hiçbir şekilde çalınma riski bulunmamaktadır. Ayrıca yapısı gereği Kesilme şansı da bulunmamaktadırVe Tam güvenlik sağlamaktadır. * benzeri disk kilitlerinde kesilme şansı vardır, fakat bu üründe alarm çalacağı için o şekilde bir kesilme şansı bulunmamaktadır. * Mil çapı 7 mmGelmektedir, disk deliklerinin %95 ine uymaktadır fakat yine de kendi motorsikletinizdeki yeri kontrol etmenizi tavsiye ederiz. * taklitlerinden çok daha DayanıklıVe KaliteliOlan alarmlı asma kilidi'miz aynı zamanda çok daha uygun fiyatlarla hizmetinizdedir. * Alarmlı ve alarmsız olarak kullanılabilmektedir. ilk darbede 3 kere bip sesi vererek uyarmakta, bu sebeple gerekmedikçe alarmı çalışmamaktadır. Ilk uyarıdan sonra kurcalanmaya devam ettiği takdirde 110 desibel Gücünde ses vermektedir, ki bu ses en az 100 metre Ileriden bile duyulabilecek bir sestir. 10 saniye boyunca kurcalanmazsa alarm susmakta, sonra tekrar bir darbe geldiğinde yeniden çalmaktadır. * tüm detayları düşünülen asma kilidimiz suyun içerisine atıldığı takdirde bile çalmaya devam etmektedir, Su geçirmezdir. * 2 adet Bilyalı anahtarı 'nın hamı piyasada çok az bulunduğundan ancak istenildiği zaman kopyalanabilir, başka türlü kopyalanamaz, bu sebeple piyasadaki tüm anahtarlardan daha güvenlidir. * içinden Taşıma çantasıDa çıkmaktadır. * Paslanmaya dayanıklı Krom gövdesi ve yukarıya doğru alanı küçülten gövde yapısıyla 5 yıldızlı güvenlik Sağlamaktadır. Ithalatı tarafımızdan yapılan bu ürünle ilgili bayilikler verilecektir. Son kullanıcı için de satıcılar için de bulunmaz bir fırsattır. * Yedek pilleri De asma kilitle bir size verilmektedir.
Geri Bildirim Ver