Marka Park Sensörü Ses Kontrol Düğmeli Ekranlı Beyaz Lensli

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marka Park Sensörü Ses Kontrol Düğmeli Ekranlı Beyaz Lensli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AURAAKSESUAR Satıcı Ünvanı: BERKAY KIRCALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5570573985
    Bu ürün AURAAKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Park Sensörü Ses Kontrol Düğmeli Ekranlı Beyaz Lensli UYGUNLUK : Tüm Yerli, İthal, Marka Ve Model Otomobillerde Kullanılacak Şekilde Tasarlanmış Ve Üretilmiştir. 12V geri vites uyumludur. PAKET İÇERİĞİ 4 ADET ULTRASONİC SENSÖR Beyaz RENK 1 ADET ELEKTRONİK BEYİN 1 ADET LED EKRAN SESLİ 3 Kademeli Ses Açma Kısma Kapama Düğmeli (KARARTMA EKRANLI ) 1 ADET SENSÖR MONTAJ PANÇ MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU MONTAJLA ALAKALI TÜM GEREKLİ TERTİBAT VE PARÇA KUTU İÇERİSİNDEDİR. ÜRÜN MONTAJI İÇİN ORİJİNAL PANÇ KUTU İÇİNDE MEVCUTTUR. BU SAYEDE SENSÖRLER ORİJİNAL EBATLARDA VE KOLAY MONTAJ EDİLİR. Tüm Araçlara Uyumlu 2 Yıl Garantili Sarf Malzeme ve Yedek Parça temininde HG Dış Ticaret Garantisi Çarpma ve bozulma gibi hususlarda ihtiyaç duyduğunuz her türlü sarf malzemeyi HG Dış Ticaret firmasından kolaylıkla temin edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver