Marker Consort 2.0 Kayak Kask Beyaz

1.339 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marker Consort 2.0 Kayak Kask Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kar Spor Satıcı Ünvanı: KAR GIDA İNŞAAT SPOR MALZEMELERİ VE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323010156200059 Vergi Kimlik Numarası: 3230101562
    Bu ürün Kar Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marker Consort 2.0 Kayak Kask Beyaz * CONSORT 2.0, mükemmel bir uyum ve tonlarca konfor özelliğinin yanı sıra temiz, modern bir kalıp içi tasarıma sahiptir. * Konfor, hafiflik ve üstün gözlük entegrasyonu arayan tüm dağ kayakçıları için ideal çözümdür. * Kullanışlı RTS Fit sistemi ve çıkarılabilir Xdry performans astarı ile konfor garanti edilir ve kullanımı kolay Fidlock toka sistemi pratik olarak kendisini sabitler * ABS HARDSHELL YAPI, darbe emilimi için hafif bir EPS çekirdeği ve ultra-ince fakat sert bir ABS dış kabuk içerir. EPS çekirdeğini yerleştirmek için özel olarak tasarlanmıştır ve fiziksel olarak dayanıklı bir kabuğa tamamen sarılmıştır. Bu, bir etki durumunda mümkün olan en iyi güç dağılımını sağlamaya yardımcı olur. Dayanıklı ABS yüzeyi çizilmelere ve çiziklere karşı da dirençlidir * Tüm MARKER kasklarında kullanılan karmaşık MarkAIR CHANNEL SYSTEM, mevcut en gelişmiş sıcaklık düzenleme sistemidir. Dış kabuğun havalandırmasını, EPS köpük çekirdeğinin iç kanallarıyla birleştirmek için kesin olarak hesaplanmış havalandırma açıklıkları ve hava kanalları ağından oluşur. Bu, MarkAIR KANAL SİSTEMİNİ kelimenin tam anlamıyla, gözlüklerin sıcak ve nemli havasını gözlüklerin dışına “çekerek”, gözlüklerin buğulanmasını önemli ölçüde azaltmak için hava kanalları boyunca ve kaskın dışına “emdirmesini” sağlar. Aynı zamanda, tüm sistemi soğutmak ve otomatik olarak düzenlemek için sürekli ve hoş bir hava akışı vardır. * RTS Sistemi : Kafanın arkasındaki üç noktalı yapı, ayar kadranı sayesinde saniyeler içinde kişisel kafa şeklinize adapte olur. Bu, sadece üst giyme rahatlığına değil, aynı zamanda mükemmel ama aynı zamanda mükemmel bir forma da dönüşüyor. Çarpışma sırasında kafanıza tam koruma sağlamak için tam olarak oturan ve etrafında kaymayacak bir kask * XDRY Astar : Optimum ısıl verim sistemi teknik performans astarı. Dokulu malzeme soğuğa karşı yalıtır ve aşırı ısı durumunda hava dışa taşınır. Bunun ötesinde, aşırı terlemeyi önlemek için nem çıkışı doğru itilir. Özellikler: ılık suda yıkanabilir ve elde edilebilir olabilmektedir. Not: Kayak & Snowboard kasklarından en iyi performansı alabilmeniz için kafanıza doğru şekilde oturması gerekiyor. Başınızın ölçüsünü doğru şekilde almanız öneriliyor. Yukarıda ki şemada belirtildiği gibi kaş seviyenizden 1 cm yukarıdan olmak üzere kafa çevrenizi ölçmeniz gerekmektedir. Kayak kaskları kafanıza ram oturmalıdır eğer kaskınızı başınıza taktığınızda ileri geri hareket ediyorsa doğru bir seçim yapmış olmazsınız ve tehlike arz edebilir. Kask kafanıza tam anlamıyla oturmalı ve kesinlikle boşluk kalmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver