Marketonya Beyaz Eşya Altlığı Çeksür Metal Çek-sür

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marketonya Beyaz Eşya Altlığı Çeksür Metal Çek-sür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serdora Satıcı Ünvanı: ARİF EMRE DAMRUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Vergi Kimlik Numarası: 2690644491
    Bu ürün Serdora tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çeksür metal tekerlekli beyaz eşya taşıma altılığı - sağlam ve dayanıklı
  • Ürün özellikleri
  • Mutfakta, banyoda ve evinizde beyaz eşya bulunan her noktada, taşımanıza yardımcı olacaktır.
  • Tekerleklidir, bu sayede yer değiştirme ve taşıma durumlarında kolaylık sağlar.
  • Taşıma durumundayken, taşıma kolunu kaldırdığınızda tekerlek mekanizması devreye girer ve hazır hale gelir.
  • Beyaz eşyayı istediğiniz yere yerleştirdikten sonra, bulunulan yere sabitlemek için kolu indirmeniz gerekmektedir.
  • Ayakların altı plastik koruyuculudur, zemine zarar vermez, iz yapmaz.
  • Teknik özellikler
  • Genişlik:61.5cm.
  • Derinlik: 51.5cm.
  • Yükseklik: 11 cm.
  • Malzeme: Paslanmaz metal
  • Renk: Beyaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Marketonya Beyaz Eşya Altlığı Çeksür Metal Çek-Sür

Gelişen teknoloji ile beyaz eşyalar evlerde ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılır hale gelir. Beyaz eşyalar evlerde kullanılabildiği gibi kafelerde, restoranlarda ve çeşitli iş yerlerinde de sıklıkla tercih edilir. Beyaz eşyaların kullanımını pratikleştirmek ve kullanım ömrünü uzatmak amacı ile farklı malzemeler kullanılır. Bu ürünlerden biri de beyaz eşya altlığıdır. Beyaz eşyaların boyutları oldukça büyük olduğu için taşıması hayli zor ve zahmetlidir. Bu eşyalar büyük ebatlı oldukları için taşıma durumunu kolaylaştırır. Pek çok avantaj sağlayan bu malzeme, pratik kullanımı ile müşterilerin yoğun ilgisini ve beğenisini toplar. Ürün taşımayı kolaylaştırdığı gibi beyaz eşyaların kullanım ömrünü de oldukça uzatır. Siz de bu pratik ürünü tercih ederek beyaz eşyalarınızı konforlu ve rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz.

  • Rahat ve pratik kullanım
  • Kolay temizlik imkanı
  • Ergonomik tasarım

Pratik Temizlik İmkanı ile Beyaz Eşya Altlığı

Pratik Temizlik İmkanı ile Beyaz Eşya Altlığı

Marketonya beyaz eşya altlığı çeksür metal çek-sür, size sağladığı konfor ile sadece taşıma kolaylığı değil aynı zamanda kolay ve pratik bir temizlik imkanı da sunar. Bu ürün sayesinde temizliğinizi beyaz eşyalarınıza zarar vermeden pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ayrıca eşyalarınızı insan gücü ile taşımaya veya yerinden oynatmaya gerek kalmadan kolaylıkla temizliğinizi yapabilirsiniz. Çeksür sayesinde buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ağır beyaz eşyaları rahatlıkla her yere kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Kolay taşımanın yanı sıra makinelerin altlarını da rahatlıkla silmeniz için kurtarıcı bir seçenektir. Bu malzeme, üzerinizden iş yükünü alarak zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar. Ağır beyaz eşyaların oda içerisindeki yerini kolaylıkla değiştirmenizi sağlayan ürün, istediğiniz verimi almanızda size yardımcı olur. Siz de bu özelliklere sahip olan modeli tercih ederek ürünün pratikliğini deneyimleyebilirsiniz.

Rahat Kullanımı ile Marketonya Beyaz Eşya Altlığı

Rahat Kullanımı ile Marketonya Beyaz Eşya Altlığı

Beyaz eşyaların taşınması oldukça zor bir durumdur. Bunun için tasarlanan Marketonya beyaz eşya altlığı, size rahatlık ve pratiklik sağlayan bir üründür. Bu materyali kullanan müşteriler, ürünün sağladığı avantajlı ve konforlu özelliklerden memnun kaldıklarını dile getirirler. Sahip olduğu özelliklerinden dolayı sıklıkla tercih ederler. Beyaz eşyalar oldukça ağır olduğu için taşınması ve yer değiştirilmesi gereken durumlarda belinizde ağrıların oluşmasına neden olabilir. Ürün, bu gibi sağlık sorunlarının oluşmasının önüne geçerek size konforlu bir kullanım olanağı sağlar. Bu ürünü daha önceden alıp deneyimleyen müşteriler fikir ve deneyimlerini yorum yaparak satın almak isteyenlere aktarırlar. Siz de bu değerlendirmelere Marketonya beyaz eşya altlığı çeksür metal çek-sür yorumları ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, bütçenize dahilinde kolayca satın alarak deneyimleyebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Marketonya Beyaz Eşya Altlığı

Bütçe Dostu Fiyatlarla Marketonya Beyaz Eşya Altlığı

Sağlam materyallerle üretilmiş bu materyal, uzun ömürlü kullanımıyla pek çok avantaj sağlar. Sağlam ve dayanıklı olması ürüne oldukça talep gördürür. Ev, iş yerleri ve çeşitli mekanlarda, beyaz eşyanızın olduğu her noktada bu ürünü kullanabilirsiniz. Tekerlekli olması taşıma ve yer değiştirme durumlarında oldukça kolaylık sağlar. Taşıma durumundayken taşıma kolunu kaldırarak tekerlek mekanizmasını hızlıca devreye sokarsınız. Taşıdığınız beyaz eşya ile işiniz bittiğinde kolu indirerek tekerleklekleri devreden çıkarmış olursunuz. Tekerleklerin altı plastik koruyuculudur. Bu özelliği ile zemine zarar vermez ve iz yapmaz. Bu ürün sağladığı tüm avantajlar sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar, sıklıkla tercih edilir. Marketonya beyaz eşya altlığı çeksür metal çek-sür fiyatı, ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Siz de bu modeli Trendyol sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.