1
Selülit Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

MAR’LE %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası (SAKLAMA KESESİ HEDİYELİ)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAR’LE %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası (SAKLAMA KESESİ HEDİYELİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mar’le Satıcı Ünvanı: DEHA SANAT ETKİNLİKLERİ EĞİTİM VE ORGANİZASYON İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273062707800013 Vergi Kimlik Numarası: 2730627078
    Bu ürün Mar’le tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAR'LE %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası "Selülitsiz bacaklar hayal değil." At Kılı Fırçası ile yapılan kuru vücut fırçalama, deri altındaki kan dolaşımını hızlandırırken, kuruluktan pullanan ve kıl dönmesi sorunu yaşayan bacaklar için de çok daha parlak ve pürüzsüz bir görünüm sağlamakla birlikte, selülit sorununu da ortadan kaldırmaktadır. Mar'le olarak, farkımız fırçamızın hiçbir şekilde sentetik kıl içermemesi ve %100 doğal at kılından üretilmiş olmasıdır. Düzenli olarak uygulandığında ilk haftadan itibaren gözle görülür bir etki sağlar. Nasıl Uygulayacağız? Fırçayı derinize bastırma hızınızı ve sertliğinizi cilt tipinize göre ayarlamayı ve kuru cildinize uygulamayı unutmayınız. İşlem görmüş, yanığa maruz kalmış ve yaralı cilde kesinlikle uygulanmamalıdır. Sabah akşam 5 ile 10 dakika olacak şekilde, aşağıdan yukarıya, kalp yönüne doğru fırçalamanız gerekmektedir. Fırçalamanız bittiğinde, dilerseniz, nemlendirici ile masaj yapabilirisiniz. At Kılı Fırçası, atın yelesindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir. Bu işlem yapılırken, kesinlikle ata bir zarar verilmemektedir. Nasıl Sterilize Edebiliriz? Fırçanızı lütfen su ile temas ettirmekten kaçınınız. Kullandıktan sonra nemli bir bezle temizleyip kurumaya bırakabilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileği ile... Mar'le Ailesi
Geri Bildirim Ver

Mar’Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası

Dış görünümüne önem veren pek çok insan, bazı yardımcı ürünlere ihtiyaç duyar. Selülit problemi de dış görüntüde yaşanan sorunlar arasında yer alır. Bu sorunu çözüme ulaştırmak için üretilen bazı ürün çeşitleri vardır. Bu ürünlerden biri de Mar’Le %100 doğal at kılı selülit fırçası seçeneğidir. Özellikle kadın müşteriler, tatil öncesinde bu seçeneği kullanarak bikini ve mayo giydikleri zaman daha özgüvenli bir görünüm sergileyebilirler. Bu sayede tatil yerlerinde kendilerini daha iyi hissedebilirler. Bu seçenek, erkek müşteriler için de kullanıma uygundur. Oturarak çalışan veya rahatına düşkün insanlarda uzun süre oturmak kan akışını azaltır. Bu durum ise selülite eğilimli bölgelerde kan dolaşımında değişikliklere neden olur. Bu yüzden vücutta selülitler oluşur. Mar'Le at kılı fırçası ile son derece olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Hoş görünüm imkanı
  • Pürüzsüz cilt olanağı

Mar’Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Kullanımı

Mar’Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Kullanımı

Selülit at kılı fırçası kan dolaşımını hızlandırıp cildin yenilenerek ölü deri ve batıkların giderilmesini sağlar. Bu sayede cilde peeling etkisi verip pürüzsüz görünüm kazandırır. Ürün, ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir şekilde kullanılır. Tercihe bağlı olarak duştan önce veya sonra kullanım için uygundur. Ancak uygulama sırasında cildin ıslak olmaması önemli bir detaydır. Kuru cilde sabah ve akşam olmak üzere 5 ile 10 dakika arasında aşağıdan yukarıya kalp yönüne doğru fırçalamak daha olumlu sonuçlar almanızı sağlar. Uygulama hızını ve sertliğini cildinizin hassaslığına göre ayarlamanız gerekir. Kullanım sonrasında nemli bir bezle sterilize edip kurumaya bırakmanız yeterli olur. Bu ürün, sunduğu avantajlardan dolayı her zaman yoğun ilgi görür. Siz de hoş bir görünüm elde etmek için kaliteli yapıdaki bu ürünü güven içerisinde kullanabilirsiniz.

Mar'Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Yorumları

Mar'Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Yorumları

Pek çok kişi tarafından beğeni kazanan at kılı fırçası selülitler üzerinde büyük oranda etkilidir. Bu seçenek sentetik kıl içermez. Aynı zamanda %100 doğal at kılından üretilir. Ürün kuru, yağlı ve karma ciltler için uygundur. Ancak vücudunda yara veya döküntü gibi cilt rahatsızlığı olan kişilerin bu bölgelere uygulamaması gerekir. Mar’Le %100 doğal at kılı selülit fırçası kullananlar tarafından yapılan yorumlarda da müşterilerin bu deneyimlerini görmeniz mümkündür. At kılı fırçası, ergonomik tasarımı sayesinde kısa veya uzun süreli seyahatlerde kolaylıkla yanınızda taşıma imkanı tanır. Çantanızda fazla yer kaplamaz. Ürün üzerindeki el detayı uygulama esnasında kaymayı engelleyip rahat kullanım sağlar. Mar’Le %100 doğal at kılı selülit fırçası yorumları ile aklınıza takılan pek çok konuda fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede de karar verme sürenizi en aza indirebilirsiniz.

Mar'Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Fiyatları

Mar'Le %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Fiyatları

Pek çok insanın beğenisini kazanan Mar’Le %100 doğal at kılı selülit fırçası fiyatları da merak edilen konular arasında yer alır. Modelin sahip olduğu tüm özellikler, fiyat konusunda önemli rol oynar. Satış rakamları incelendiği zaman bu ürünün fiyat ve performans açısından orantılı olduğu görülür. Bu seçenek ile yılın her döneminde kendinizi mutlu edecek pürüzsüz görünümü oluşturabilirsiniz. Bu selülit fırçası; %100 doğal at kılından üretilir. Sunduğu tüm avantajlar ile müşterilerden tam not almayı başarır. Ayrıca fırçanın üzerinde bulunan kıllar, uzun süreli kullanımlarda dahi dökülme yapmaz. Siz de Mar’Le %100 doğal at kılı selülit fırçası satın alıp düzenli ve doğru kullanımda bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Trendyol ile bu ürünün fiyat aralıklarından özelliklerine kadar tüm detaylar hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca seçeneği de hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.