Marmarabirlik Gold Teneke Zeytin 800 gr

245 TL
(306,25 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marmarabirlik Gold Teneke Zeytin 800 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sema Hanım Satıcı Ünvanı: SEMA OĞRAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260548872
    Bu ürün Sema Hanım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • M.birlik Gold Süper (m) 261-290 Teneke 800 Gr. Tuz oranı%2,5.
Geri Bildirim Ver

Marmarabirlik 0031238 800 g Gold Teneke Zeytin

Kahvaltıların olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan siyah zeytin, günlük olarak tüketilen gıdalar arasında yer alır. MarmaraBirlik gold teneke zeytin 800 gr, bu eşsiz lezzeti sofranıza getirir. MarmaraBirlik güvencesiyle tarladan sofraya gelen siyah zeytinler, tamamen doğaldır. Bu sayede, güvenli bir şekilde tüketilmesi mümkün hâle gelir. Gold ve süper boy olarak nitelenen zeytinler, 800 gr olarak paketlenir. Teneke içinde muhafaza edilen bu zeytin, kapak açılmadığı sürece aylarca dayanabilir. Zeytin konusunda uzun yıllardır hizmet veren firma, iyi kalitedeki orta boy siyah zeytinleri seçer. Hasat edilen ürün, el değmeden ve özenle paketlenir. Paketler içinde 261-290 adet arasında zeytin bulunur. Pastörize edilen zeytinler, sağlık kontrolünden geçtikten sonra satışa sunulur.

  • MarmaraBirlik 800 gr gold siyah zeytin
  • Sağlam muhafaza sağlayan teneke kutu
  • 261-290 arasında adet sayısı

Marmarabirlik 800 gr Gold Teneke Zeytinin Özellikleri Nedir?

Marmarabirlik 800 gr Gold Teneke Zeytinin Özellikleri Nedir?

MarmaraBirlik gold teneke zeytin 800 gr, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanan kişilerin memnun kalmasını hedefler. Söz konusu tenekede, iri ve pürüzsüz yüzeyi olan türler muhafaza edilir. Bol etli olan zeytinler, siyah renge ve dolgun bir görünüme sahiptir. Yaklaşık olarak 261 ila 290 arasında tane içeren kutusu, kalabalık sofralar için idealdir. Az kişi sayısına sahip aileler, aylar boyunca bu paketi tüketebilir. Tuz ve yağ oranı dengeli olan zeytinler, gold olarak üretilir. Hakîki zeytinyağı kullanılarak hazırlanan bu ürün, sağlık için faydalıdır. İçindeki yararlı bileşenler sayesinde, hemen her yaştan kişinin vücut sistemlerine yarar sağlar. Gold teneke zeytin, aroması sayesinde ağızda benzersiz bir tat bırakır. Lezzetli ve düşük kalorili olduğu için, zayıflamak isteyenler tarafından da kullanılabilir.

Marmarabirlik 800 gr Gold Teneke Zeytin Nasıl Muhafaza Edilir?

MarmaraBirlik gold teneke zeytin 800 gr, uzun süre dayanıklı olduğu için bireyler tarafından büyük oranda tercih edilir. Bahsi geçen teneke ürün, günlük kullanım için uygundur. Tenekenin kapağı açılmadığı sürece aylarca saklanması mümkündür. Kapak açıldıktan sonra zeytinlerin içinden kaşıkla alınması önerilir. Zeytinler, tenekeden çıkarıldıktan sonra suyla durulanarak ya da doğrudan tüketilebilir. Siyah zeytinlerin küflenmemesi için, yağın içinde durması gerekir. Tenekenin içindeki yağ azaldıkça üstüne doğal zeytinyağı eklenebilir. Bunun yanı sıra, tenekede kalan zeytinlerin kapaklı cam kavanozlara alınması da mümkündür. Bu kavanoza kaya tuzu ve bitkisel yağlar eklenebilir. MarmaraBirlik gold teneke salamura zeytin 800 gr, iyi muhafaza edildiğinde lezzetini korumaya devam eder. Buzdolabında ya da karanlık alanlarda rahatlıkla saklanabilir.

Marmarabirlik 800 gr Gold Teneke Zeytin Faydalı mıdır?

MarmaraBirlik gold teneke zeytin 800 gr, içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde bireylerin sağlığını olumlu yönde etkiler. Faydaları saymakla bitmeyen bu gıda, doğal ve katkı maddesiz olduğu için yiyen kişiyi rahatsız etmez. MarmaraBirlik gold zeytin 800 gr, dengeli miktarda yağ, tuz, lif ve protein içerir. Siyah zeytinde bulunan vitamin ve mineraller, kişi için yararlıdır. Sindirimi kolaylaştıran yağlı yapısı saç ve cilt bakımı yapmanıza da olanak tanır. Uzun süre tok tutan bu gıda, diyet yapan kişiler için ideal bir kullanım sunar. Her gün 5-10 adet arasında yenebilen bu gıda, yüksek E vitamini içerdiğinden kansere ve kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar. MarmaraBirlik gold teneke zeytin 800 gr fiyatı, performansını karşılar. Bilgi almak için MarmaraBirlik gold teneke zeytin 800 gr yorumlarını inceleyebilirsiniz. Antioksidan bakımından zengin olan bu mucize gıdayı hızlı bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.