Marshall Akrikor Silikonlu Flat Dış Cephe Boyası 15 Lt Fildişi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marshall Akrikor Silikonlu Flat Dış Cephe Boyası 15 Lt Fildişi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marshall Akrikor Silikonlu Flat Dış Cephe Boyası 15 lt 100% Saf Akrilik Bağlayıcılı, Her Türlü Dış Cephe Kullanımına Uygun, Su Bazlı, Elastik Yapıda Yüksek Kaliteli Bir Dış Cephe Kaplamasıdır. Özellikle Beton, Taş, Tuğla Ve Ahşap Gibi Eski Ve Yeni Yüzeylere Uygulanabilir. Diğer Özellikler Toz Tutmazrahat Uygulamaesnek Boya Fılmı Yüksek Renk Dayanımıyüksek Kaplama Alanıyüksek Örtücülük Uzun Sürelı Korumaküf Olusumuna Dırençlıgüçlendırılmıs Sızdırmazlık Ultra Yapısmasu Bazlıher Türlü Hava Sartlarına Dayanıklı Makınede Renlendırılebılen Beyaz Kat Sayısı: 2 Kullanım Detayları Yüzeyleri Hazırlama: Dış Cephe Kullanım İçindir. Alçı, Beton, Taş, Tuğla, Ahşap Gibi Eski Ve Yeni Yüzeylere Uygulanabilir. Boyama: Masterpro Elastomerik Dış Cephe Boyası
  • Macun, Astarlama Vb Alt Yüzey İşlemi Yapılmış Her Türlü Dış Yüzeylerde Son Kat Boya Olarak Kullanılır. Sıva, Macun Ve Eski Boyalı Yüzeyler Üzerine Uygulamalarda Akrikor Silikonlu Örtücü Astar, Akrikor Silikonlu Astar’Dan Biri Mutlaka İnce Tek Kat Olarak Uygulanmalıdır. Kullanılan Astar Cinsine Bağlı Olarak 2 Veya 8 Saat Sonra Masterpro Elastomerik Dış Cephe Boyası İki Kat Olarak Uygulanması Önerilir. Masterpro Elastomerik Dış Cephe Boyası Uygulama Katları Arasında 12 Saat Beklenmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver