Marshall Luxe Parlak Sentetik Yağlı Boya 2.5 lt BEYAZ

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 2,5 lt
2,5 lt
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Marshall Luxe Parlak Sentetik Yağlı Boya 2.5 lt BEYAZ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UğurYapı Satıcı Ünvanı: UY UĞUR YAPI MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0897070243300001 Vergi Kimlik Numarası: 8970702433
    Bu ürün UğurYapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MARSHALL LUXESENTETİK YAĞLI BOYA2.5 lt BEYAZ Solvent Bazlı, Ahşap , metal vb yapı malzemelerinin iç ve dış yüzeylerinde kullanıma uygundur.Yüksek kapama, yüksek parlaklık ve yıllarca değişmeyen renk tonları ile uygulandığı yüzeyleri korur ve dekoratif görünüm verir.Uygulama kolaylığı ve iyi yayılma özelliği ile düzgün yüzeylerin oluşmasını sağlayan, üstün kaliteli, dekoratif ve koruyucu bir son kat boyasıdır. Kat sayısı: 2 Kullanım detayları Yüzeyleri hazırlama: Demir konstrüksiyonlarda, kapı, pencere, parmaklık, ahşap vd. her türlü yapıl elemanlarının iç ve dış yüzeylerinde, süper parlak son kat olarak kullanılır. Boyama: Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz, kuru yüzeylere 1 veya 2 kat halinde Luxe Parlak uygulanır. İnceltme oranına göre hazırlanmış ve homojen hale getirilmiş Luxe Parlak önerilen uygulama araçlarından biri ile uygulanır. 2. kat uygulamalarda min. 24 saat beklenmelidir. Problemli yüzeylerde 3. kat uygulama gerekebilir. Daha detaylı için linkteki .pdf dosyasını inceleyebilirsiniz: AYNI GÜN, UĞUR YAPI GÜVENCESİYLE KARGODA.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Parlak
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Parlak
Geri Bildirim Ver

Marshall LUXE01 Beyaz 2.5 lt Luxe Parlak Sentetik Yağlı Boya Trendyol'da!

Evinizdeki duvarları veya çeşitli eşyaları renklendirmenizi sağlayacak Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya son derece kalitelidir. Sıvının yapısı zeminlere kuvvetli bir şekilde tutunacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede oluşan renkli tabakada soyulma ya da dökülme görülmez. Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya ev, ofis ve çeşitli iş yerlerinde kullanılabilir. Ayrıca ürünün yardımıyla ahşap ya da metal mobilyaları da renklendirebilirsiniz. Böylelikle Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya çok yönlü bir kullanım sunar. Söz konusu ürün kendine has, silindir şeklinde bir kaptadır. Boyayı kullanmaya başlamak için kapağı açmanız yeterlidir. Rulo ya da standart fırçalardan yararlanabilirsiniz.

  • Renk: Beyaz
  • Miktar: 2.5 Litre
  • Tür: Solvent bazlı sentetik

Marshall Luxe Beyaz Sentetik Yağlı Boyanın Özellikleri Nelerdir?

Marshall Luxe Beyaz Sentetik Yağlı Boyanın Özellikleri Nelerdir?

Marshall Luxe 2.5 l parlak sentetik yağlı boya pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri rengidir. Parlak beyaz tonundaki boya, uygulandığı yüzeylerin iç açıcı bir görüntüye sahip olmasını sağlar. Ürünün özelliklerinden bir diğeri de solvent bazlı olması. Sıvı sentetiktir ve içerisinde su barındırmaz. Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya yalnızca tiner kullanılarak inceltilebilir. Ürüne su karıştırılması kimyasalın yoğunluğunu ve yapısını negatif etkileyecektir. Yağlı tür sıvının kapatıcılık özelliği bir hayli yüksektir. Ürünün bu niteliği sayesinde koyu yüzeyler dahi yalnızca 1 ya da 2 katta tamamen boyanır ve alt tabaka görünmez. Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya iç ve dış zeminleri kaplamak için uygundur.

Marshall Luxe Beyaz Parlak Sentetik Yağlı Boya Kullanışlı mıdır?

Marshall Luxe parlak 2.5 l beyaz boya son derece kullanışlıdır. Ürünün yüksek parlaklık sağlayan tonu yıllarca dayanıklılığını muhafaza eder. Böylelikle bir defa boyanan zemin uzun bir süre boyunca bakım gerektirmez. Renk değiştiren kimyasalın uygulandığı alan doğru teknikler kullanıldığı takdirde tamamen pürüzsüz olur. Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya demir gibi dış etkenlerden kolay etkilenen materyaller üzerinde koruma sağlar ve paslanmayı önler. Örneğin demir bacaklı bahçe masalarında ürünü kullanabilirsiniz. Böylelikle hem paslanmanın önüne geçilir hem de eşya daha hoş bir görüntüye sahip olur. Beyaz renk genellikle temizlik ve saflığın sembolüdür. Boya bu sayede de sıklıkla tercih edilir. Ürünün uygulandığı oda ya da eşyanın bir süre boyunca havalandırılması tavsiye edilir. Böylelikle boya kokusu kolayca giderilir.

Marshall Luxe Beyaz Sentetik Yağlı Boya Nerelerde Kullanılabilir?

Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya geniş bir kullanım alanına sahip olmasıyla öne çıkar. Ürünün yardımıyla; taş, tuğla, kiremit, plastik, alçı ve alüminyum gibi pek çok farklı materyali renklendirebilirsiniz. Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya temizlik amacıyla da kullanılabilir. Mutfakta ocağın yakınında bulunan dolap ve duvarlar pişen yemeklerin buharıyla lekelenir. Bu alanları Marshall Luxe ile boyayabilirsiniz. Böylelikle yüzeyler çok daha kolay bir şekilde temizlenebilir. Sentetik yapıdaki kimyasalı silerken hijyen sağlayan çeşitli spreylerden de rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Söz konusu ürünü hobi ve craft alanında da kullanmak mümkün. Ayrıca kimyasal kapı gibi ahşap yüzeylerde de kullanılabilir. Dilerseniz Marshall Luxe 2.5 l beyaz parlak sentetik yağlı boya yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı renklendirme kimyasalını Trendyol üzerinden satın alabilir, eşyalarınızı ve duvarları yeniden dekore edebilirsiniz.