4
Amfi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Marshall Mg10g 1x6.5'' 10w Combo Elektro Gitar Amfisi

6.300 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.326,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.443,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Marshall Mg10g 1x6.5'' 10w Combo Elektro Gitar Amfisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çalgı Kutusu Satıcı Ünvanı: SEZGİN DUTKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3200406956
    Bu ürün Çalgı Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MARSHALL MG10G 10W Kombo Elektro Gitar Amfisi
Geri Bildirim Ver

Marshall MG10G 10w Elektro Gitar Amfisi ve Jak Kablosu

Marshall MG10G 10 W elektrogitar amfisi ve jak kablo, ses yükseltmek için kullanılan müzik ekipmanları arasında yer alır. Ürün, bir adet gitar amfisi ve bu cihaz ile uyumlu çalışan bir kablodan oluşur. Bu iki parçalı set, sesi hoparlöre aktarmaya yarayan temel ekipman olur. Siyah ve altın sarısı renklere sahip olan amfi, oldukça şık bir görünüm sergiler. Amfinin ön kısmında Marshall'ın marka amblemi ve ses ayarlamaların yapılmasını sağlayan kontrol düğmeleri yer alır. Amfinin üst kısmında ise kolay şekilde taşınmasını sağlayan bir tutma aparatı bulunur. Ürün, birbirinden ayrı 2 adet, kanal seçeneğine sahip olur.

  • Ürün içeriği: Amfi ve jak kablosu
  • Model kodu: MG10G
  • Ölçüleri: 290x310x170 mm

Marshall Elektrogitar Amfisi ve Jak Kablonun Özellikleri

Marshall Elektrogitar Amfisi ve Jak Kablonun Özellikleri

Marshall MG10G 10 W elektrogitar amfisi ve jak kablo, gelişmiş özellikleri ile müzik severlerin ilgisini çeker. Bu ses aktarıcı cihazlar, enstrüman çalmayı bilenler tarafından kolayca kullanılabilir. Ses ayarları, ön kısmından basitçe yapılabilir. Müzisyenler, çalmak istedikleri parçanın ve sahip oldukları gitarın özelliklerine göre ayarları, kolayca değiştirebilir. Marshall MG10G 10 W elektrik bağlantısı ile çalışır. Amfinin aktif hale gelmesi için fişe takılması gerekir. Toplam ağırlığı 4,8 kg olan ürün, tek elle kaldırılarak kolayca taşınabilir. Özellikle açık havada müzik yapmayı sevenler, ürünü yanlarında diledikleri yere götürebilir. Amfide, ürünün gitara bağlanmasını sağlayan bir adet jak çıkışının yanı sıra bir adet kulaklık girişi de yer alır. Yüksek seste müzik yapmanın mümkün olmadığı alanlarda, amfi kulaklığa bağlanabilir.

Elektrogitar Amfisi ve Jak Kablo Nerelerde Kullanılır?

Elektrogitar Amfisi ve Jak Kablo Nerelerde Kullanılır?

Marshall MG10G 10 W elektrogitar amfisi ve jak kablo, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olur. Ürün elektrogitar çalanların temel ekipmanları arasında yer alır. Hemen hemen her seviyedeki kullanıcı, bu üründen faydalanabilir. Öğrenme aşamasındaki kişiler, ürünü evlerinde pratik yapmak için tercih edebilir. Marshall amfi, güçlü yapısı sayesinde sesi kaliteli bir şekilde ileterek müzik kulağının gelişmesine yardımcı olur. Ürün, aynı zamanda profesyonel kişiler tarafından da kullanıma uygun bulunur. Sanatçılar, sahne aldıkları mekânlarda veya prova alanlarında amfiyi kullanabilir. Cihaz, 10 W güç ile ihtiyaç duyulan ses seviyesini sunar. Aynı zamanda müzik eğitimi verilen okullarda ve stüdyolarda da kullanıma uygun özellikler taşır.

Elektrogitar Amfisi ve Jak Kablo Hangi Gitarlarla Uyumlu?

Elektrogitar Amfisi ve Jak Kablo Hangi Gitarlarla Uyumlu?

Marshall MG10G 10 W elektrogitar amfisi ve jak kablo, farklı kullanıcılara yönelik üretilir. Ses seviyesini yükseltmeyi sağlayan cihaz, özellikle geniş alanlarda dinleyicilerin müziği daha iyi duymasını sağlar. Ürün, kaliteli yapısı ile elektrogitar çalan kişilerin bu ihtiyaçlarını, karşılamak için iyi bir tercih olur. Marshall MG10G 10 W elektrogitar amfisi farklı hoparlörlerle birlikte oldukça yüksek bir performans sergiler. Hemen her kalitedeki ürün, Marshall MG10G 10 W amfi ile uyum gösterir. Amfi aynı zamanda bir hoparlör gibi görev görür. Kullanıcılar çeşitli akıllı cihazları da ürüne bağlanabilir. Dilerseniz modelin hangi cihazlar ile uyumlu olduğu konusunda daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Marshall MG10G 10 W elektrogitar amfisi ve jak kablo yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kullanıcı görüşlerinden faydalanarak ürün hakkında daha iyi fikir edinebilirsiniz. Marshall amfi ve jak kablosu setini güvenli alışverişin adresi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.