Marshall 1lt Lt.mb Panel Kapı Boyası Beyaz

330 TL
(330 TL / lt)
Boya Ağırlığı: 1 Kg
1 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
4. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Marshall 1lt Lt.mb Panel Kapı Boyası Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNEY İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: ILGIN GÜNEY İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465110491200001 Vergi Kimlik Numarası: 4651104912
    Bu ürün GÜNEY İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyama: Marshall Panel Kapı Boyası kullanıma hazır olarak sunulmakta ve inceltme gerektirmemektedir. Uygulama öncesi iyice karıştırılmalıdır. Tam yayarak, gözeneklerin gidiş yönünde uygulanmalıdır. Çok ince tabaka uygulamamaya özen gösterilmelidir. Uygulama esnasında fırça zaman zaman kuru bir bezle silinmelidir. Emme ve yapışmayı azaltacağı, aynı zamanda da kuruma süresini uzatacağı için nemli havalarda ve ısının +10ºC’nin altında olduğu ortamlarda uygulama yapılmamalıdır. Uygulama sırasında, bütün yüzeyler için koruma sağlanmalıdır. Kapıların üst ve alt kısımlarına, eşik altlarına, pencere çerçevelerine ve kenarındaki tahta kısımlarına yapılan uygulamalara özen gösterilmelidir. Homojen bir renk elde etmek için, ahşaptaki gözeneklerin gidiş yönünde fırça veya rolu ile uygulanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Kapı
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

Marshall Su Bazlı 1 l Beyaz Panel Kapı Boyası Seçenekleri Trendyol'da!

Marshall 1 l su bazlı beyaz panel kapı boyası yüksek örtücülük seviyesine sahiptir. Su bazlı yapıdaki bu ürün yarı mat görünümdedir. Ürünü yumuşak ve sert fark etmeksizin çeşitli ahşaplar üzerinde boyama işlemi yaparken kullanabilirsiniz. Marshall boyadan evinizde ve iş yerinizde dekoratif değişiklikler yaratmak amacıyla yararlanmanız mümkündür. Ürün ile eskimiş yapıları da yenileyebilirsiniz. Marshall 1 l su bazlı beyaz panel kapı boyası, silindir teneke ambalaj içerisinde gönderilir. Marshall marka bu ürün genel olarak şu özelliklere sahiptir:

  • Yüksek örtücülük
  • Uzun süreli renk dayanımı
  • Düşük koku

Marshall Su Bazlı Beyaz Panel Kapı Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Marshall Su Bazlı Beyaz Panel Kapı Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Marshall 1 l su bazlı beyaz panel kapı boyası, ahşabın doğal görünümünü bozmayan bir üründür. Beyaz renkli bu boya uygulandığı alanda yarı mat bir görüntü oluşturur. Ürünün rengi oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olmasını sağlar. Bu ürünü tüm ahşap yapılarda kullanabilirsiniz. Ürün sayesinde boyadığınız yüzeyler yenilenmiş görünür. Boya uygulandığı alanda uzun süreli dayanıklılık gösterir. Bu sayede ahşap üzerindeki yarı mat beyaz görüntü aynı tonda kalır. Silinebilir yapıdaki bu boya dış etkilere karşı dayanıklıdır. Üründen yüksek verim alınması için kullanım talimatlarına uygun hareket edilmesi önerilir. Marshall 1 l beyaz panel kapı boyası kutusu içerisinde muhafaza edilebilir. Ürünün kimyasal içeriği göz önünde bulundurulursa uygulama esnasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasına dikkat edilmelidir.

Marshall Su Bazlı Beyaz Panel Kapı Boyası Nasıl Uygulanmalıdır?

Marshall 1 l su bazlı beyaz panel kapı boyası son derece kolay şekilde kullanılabilir. Ürün uygulama öncesinde inceltme işlemine ihtiyaç duymaz. Silindir teneke Marshall boya kutusunun ağzını açtıktan sonra sıvı formdaki ürünü iyi şekilde karıştırarak işe başlayabilirsiniz. Uygulama yapılacak alanın yapısal özelliklerine uygun bir fırça seçerek işleme devam edebilirsiniz. Boyayı tam yayarak ahşap üzerindeki gözeneklerin gidiş yönünde fırçayı hareket ettirmeniz önerilir. Ürünün uygulandıktan sonra kurumaya bırakılması gerekir. Bu esnada nem oranının az olması önemlidir. Marshall 1 l panel kapı boyası ile iki katlı bir uygulama sonucunda istenen kapatıcı görüntü elde edilebilir. Katmanlar arasında 2 saat beklemek daha verimli bir sonuç elde etmenize imkân tanır. Boyanın tam kuruma süresi en az 24 saattir.

Marshall 1 L Su Bazlı Beyaz Panel Kapı Boyası Kullanışlı mıdır?

Marshall 1 l su bazlı beyaz panel kapı boyası oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Boya ahşap yüzeylere uygulanabilir oluşuyla da avantajlıdır. İç mekânlarda çeşitli pek çok amaçla bu boyadan faydalanabilirsiniz. Marshall marka bu ürün, 1 litrelik kutusu içerisinde kullanıma hazır hâlde gönderilir. Boyaya inceltme işlemi yapmanıza gerek yoktur. Ürünü işlevsel kılan bir diğer özelliği ise az kokulu yapısıdır. Bu sayede boyanın uygulanması sırasında rahatsızlık hissi duymazsınız. İyi bir havalandırmayla ortamdaki kimyasal koku tamamen giderilebilir. Ürünün uygulandığı yüzeylerin temizliği de oldukça kolaydır. Bu boya silinebilir oluşuyla kullanıcılarının beğenisini kazanır. Bu ürün dokusunu ve rengini uzun süre koruduğu için boyama işlemini sık aralıklarla tekrar etme zorunluluğunuz oluşmaz. Bu sayede tek seferde uzun süre kullanabileceğiniz boyanmış yüzeylere kavuşursunuz. Dilerseniz Marshall 1 l su bazlı beyaz panel kapı boyası yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bu kaliteli ve geniş kullanım alanına sahip ürünü Trendyol güvencesiyle satın alıp kullanmanız mümkündür.