Martı Yayınları Güçlü Kadınlar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Martı Yayınları Güçlü Kadınlar

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Güçlü Kadınlar Ürün Adı : Güçlü Kadınlar Yayınevi : Martı Yayıncılık Yazar : Louise L. Hay Kategori : Kişisel-Bireysel Gelişim Stok Kodu : 9786050321449 Boyut : 0x0 Basım Tarihi : 2019-01 Kağıt Türü : 1.Hamur Mutluluk ve neşeyi yanınızdan hiç ayırmayın ve unutmayın ki en değerli varlığınız sizsiniz
  • yanınızda bir erkek olmadan da ayakta durabilir ve mutlu olabilirsiniz. Çünkü aranızı en iyi tutmanız gereken kişi sizsiniz.” Modern dünya değişim ve ayaklanmalarla dolu. Değişime en hızlı ayak uyduran ancak en çok sınırlamalarla karşılaşanlar yine kadınlar. Hayatları üzerinde daha fazla söz sahibi olmak ve kendi seçimleriyle yaşamayı başarabilmek için yoğun bir mücadele örneği gösteren kadınlara Louise L. Hay, ilham verici ipuçlarıyla bu zorlu yolu aşmaları için yardımcı oluyor. Güçlü Kadınlar, geçmişe takılı kalmayan, kendi benliğinin farkında olan, hayatlarında özsaygı ve özgüveni merkezine alanların hem kendi yaşamlarında hem de toplumda güçlü, iradeli ve mutlu kadınlar olarak yer aldığının altı çiziliyor.
Geri Bildirim Ver