Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım

475 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZGÜRLÜK KİTAP Satıcı Ünvanı: ÖZGÜRLÜK KİTAP KIRTASİYE PAZARLAMA DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693047297800001 Vergi Kimlik Numarası: 6930472978
    Bu ürün ÖZGÜRLÜK KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gölge ve KemikKaranlığın ve büyünün hüküm sürdüğü bir dünya Krallığın kaderini değiştirebilecek fakat güçlerinin farkında olmayan yetim bir kız Alina Starkov, güçlü büyücüler topluluğu Grisha’ya katılmak üzere Ordu tarafından yetimhaneden alındığında adım atacağı dünyadan bihaberdir. Çocukluk arkadaşının bir baskın sırasında ölümün kıyısından dönmesi, Alina’nın korkuları ve kaderiyle yüzleşmesine neden olur. Grisha dünyası tehlikelidir ve gizlenmiş birçok tuzağı da barındırmaktadır. Çok geçmeden kendini krallığı tehdit eden karanlığın karşısında bulan Alina vereceği savaşın henüz başındadır. “Zengin fantastik öğeleriyle kitabın büyüleyici kurgusu, sizi kendine çeken duygusal bir kanca gibi... Final sahnesinde tüm tahminleriniz yanlış çıkacak. Hızla sayfaları çevirirken zirve noktasında alnınızdan vurulmuşa döneceksiniz!”- Horn Book Magazine - “Bu büyüleyici dünya içinde birçok tuzak barındırıyor. Mitolojiyle süslenmiş roman sarsıcı sürprizlerle heyecanı ve adrenalini zirveye ulaştırıyor. George R.R. Martin ve J.R.R. Tolkien hayranlarına özellikle tavsiye edilir.”- RT Book Reviews - “Baş döndüren, eşsiz bir dünya. Beklenmedik sürprizleri olan muhteşem bir kitap. Fantastik roman severlerin gözdesi olacak.”- Library Journal - “Etkileyici betimlemelerle dolu, entrika ve akıl almaz büyülerle süslenmiş, içinde pek çok sürpriz barındıran bir macera. Aynı zamanda romantizm ile tehlikeli bir tutkuyu da bir arada sunuyor.”- Publishers Weekly - “Leigh Bardugo sihirli parmaklarıyla harika bir roman yaratmış. Karakterler oldukça gerçekçi, kurduğu dünya ise bir o kadar egzotik.”- Booklist - Kuşatma ve FırtınaO Kendi Güçlerini Kabul Etmese Bile Tüm Dünyanın O Güçlere İhtiyacı Vardı Güneşin Elçisi Alina Starkov, Karanlıklar Diyarı’ndaki karmaşayı ardında bırakarak bambaşka topraklara doğru yola çıkar, ancak kaderinden ve geçmişinden kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Karanlıklar Efendisi tüm gücü ve ölümcül planlarıyla yeniden karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır. Alina, Karanlıklar Efendisi’ni yenmek ve ülkesini özgürlüğüne kavuşturmak için gereken güce ulaşmak zorundadır. Bu sebeple de uzun ve tehlikelerle dolu bir yolculuğu göze almalıdır. “Eşsiz ve büyüleyici tasvirlerin her sayfasında kendini hissettirdiği Kuşatma ve Fırtına’nın kendine özgü dünyası onu benzersiz kılan etkenlerden sadece biri.”- Booklist - “Mükemmel bir kurgu ve aksiyonla harmanlanmış bu sürükleyici roman okurların hayal gücünü harekete geçirmekte oldukça başarılı." - The Los Angeles Times - “Bardugo yine fantastik edebiyatın nasıl yazılması gerektiğini ispatlar nitelikte bir romana imza atmış.”- The New York Times - “Kuşatma ve Fırtına’yı bitirdikten sonra onun daha önce okuduğunuz hiçbir kitaba benzemediğini anlayacaksınız.”- Publishers Weekly - Çöküş ve Yükseliş Başkent düştü. Karanlıklar Efendisi gölgeden tahtında hüküm sürmekte. Ülkenin kaderiyse
  • gücünü yitirmiş bir Güneşin Elçisi, gözden düşmüş bir avcı ve büyük kayıplar vermiş bir ordudan geriye kalanların elinde. Alina, Karanlıklar Efendisi’nin sırlarını çözmeye başladığında, paylaştıkları bağ hakkındaki fikrini sonsuza dek değiştirecek bir geçmişi keşfedecektir. Ateşkuşu, ülkesini yıkımdan kurtaracak tek anahtar gibi görünmektedir. Şimdi Alina her zaman uğruna savaştığı geleceğe mal olacak bir seçimle karşı karşıyadır “Serinin üçüncü kitabı Çöküş ve Yükseliş’te, uzun süre akıllardan çıkmayacak ve nefes kesen bir sona imza atılmış. Kesinlikle olağanüstü.”- Amazon - “Entrika ve heyecanın hız kesmediği efsanevi bir final.”- Kirkus Reviews - “Bardugo serinin takipçilerini kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak bir fantastik serüvenle daha karşımızda.” - Los Angeles Times - (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Leigh Bardugo Yayınevi:Martı Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Yazar Leigh Bardugo
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Leigh Bardugo Grishaverse Serisi 3 Kitap Martı Yayınları

Martı Yayınları Leigh Bardugo seti 3 kitap takım, Grisha üçlemesi olarak bilinir. Fantastik ve kurgu türünde yazılan, sürükleyici olay örgüsü ve anlaşılır dil yapısı ile okurların dikkatini çeken bu kitap setinin içeriğinde Gölge ve Kemik, Çöküş ve Yükseliş, Kuşatma ve Fırtına olmak üzere üç kitap yer alır.

  • Sürükleyici hikaye

  • Sade anlatım

  • Fantastik kurgu

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım İçeriği

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım İçeriğiMartı Yayınları Leigh Bardugo seti 3 kitap takım içeriği, fantastik kurgu türünde yazılan ve dil zenginliği bulunan bir kitaptır. Set içerisinde üç farklı kitap bulunurken kitapların konusu birbiri ile bağlantılı olduğu için belirli sıraya göre okunması, hikayenin olay örgüsünün takip edilebilmesi açısından önem kazanır. Setin ilk kitabı olan Gölge ve Kemik, Alina Starkov adındaki bir yetim kızın hikayesini anlatır. Alina, sıradan bir hayat yaşarken kendisinde bulunan özel bir gücü keşfeder. Güç, onu Grisha adındaki bir topluluğa götürür. Grisha topluluğu, doğaüstü güçleri olan kişilerdir. Alina, Grisha topluluğunda kendisini keşfeder ve kendisine ait olan gücü kullanarak ülkesini kurtarmaya çalışır. İlk kitabın devamı olarak bilinen Kuşatma ve Fırtına kitabı, Alina ve Mal adındaki iki arkadaşın maceralarını anlatır. Son olarak setin üçüncü kitabı olan Çöküş ve Yükseliş adlı kitapta ise Alina ve Mal'ın son maceraları okuyucuyla buluşur.

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım Yaş Grubu

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım Yaş GrubuHer kitabı birbirinden keyifli ve heyecan dolu maceraları anlatan bu kitap setini, genç ve yetişkin okurlar severek okuyabilir. Okuma alışkanlığının kazandırılmasında önemli bir etkiye sahip olan kitap, genç yetişkinler için yazılmış olsa da her yaşta okuyucu için keyifli bir okuma deneyimi sunar. Kitaplar, okuyuculara farklı bir dünya sunar ve hayal güçlerini geliştirir. Okuyucuların hayal güçlerini geliştiren ve bambaşka diyarlara yolculuk yapmalarına olanak sağlayan bu kitap, fantastik kurgu türünde yazılan en dikkat çekici eserlerden biridir. Leigh Bardugo'nun yaratıcı dünyaları, okurların hayal gücünü zenginleştirici etkisi ve farklı bir gerçeklikte kaybolmalarını sağlaması kitaba olan ilginin artmasına neden olur. Bardugo, karakterlerini derinlemesine işleyerek okurların empati kurmasını ve karakterlere bağlanmasını amaçlar. Kitaplar, sürükleyici bir macera sunar ve okurları olayların içine çeker. Leigh Bardugo'nun dil kullanımı, okurlara yeni kelime dağarcığı kazandırır ve dil yeteneklerini geliştirir.

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım Fiyatı ve Yorumları

Martı Yayınları Leigh Bardugo Seti 3 Kitap Takım Fiyatı ve YorumlarıFantastik kurgu türünde yazılan eserlerden biri olan Grisha üçlemesi, okuyuculara farklı bir dünya sunar. Setin içinde yer alan kitaplar, okuyucuların hayal güçlerini geliştirir ve farklı bir dünyada gezinmelerini sağlar. Okuyuculara cesaret, dayanıklılık ve arkadaşlık gibi değerleri öğreten Grisha üçlemesi, herkesin okuması gereken bir kitap serisidir. Karakter odaklı hikayeleri, büyülü dünyaları ve etkileyici temalarıyla okurları cezbeder. Kitaplarının içinde gizli olan derin anlamlar, okuyuculara düşünmeleri için fırsat sunar. Leigh Bardugo'nun kitapları; evde, kütüphanede, parkta veya seyahat sırasında keyifle okunabilir. Hangi mekanda okunacağı tamamen okurun tercihine ve zamanına bağlıdır. Martı Yayınları Leigh Bardugo seti 3 kitap takım yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri incelendiğinde ürün özellikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Martı Yayınları Leigh Bardugo seti 3 Kitap takım fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.