Maru.Derm Maruderm Karma Ve Yağlı Ciltlere Özel Salisilik Asit Yüz Temizleme Jeli 400 ml

233 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
9.8
3. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,89 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL329,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maru.Derm Maruderm Karma Ve Yağlı Ciltlere Özel Salisilik Asit Yüz Temizleme Jeli 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zey Kozmetik Satıcı Ünvanı: SALİH DAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2711121324
    Bu ürün Zey Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parfüm, Paraben, SLES ve SLS İÇERMEZ. Sık sorulan soruların cevaplarını açıklamalar kısmında bulabilirsiniz:
  • Cildi temizler, gözenekleri arındırır. Ciltte yağ dengesini sağlamaya yardımcı olur. Yüzden yıkanan ürünlerde asit oranı cildinize zarar vermez yada güneş hassasiyeti yaratmaz. Güneş hassasiyeti yaratmaması demek güneş kremi kullanmayın demek DEĞİLDİR. Hiç bir ürün kullanılmasa dahi güneş kremi sabah rutininin vazgeçilmez bir adımıdır. Ürünümüz yıkanan bir ürün olduğundan hiç bir içerikle tepkimeye girmez. Sonrasında her ürün kullanıma uygundur. Asit kullanımı yaparken yüzde kalan ve DURULANMAYAN ürünler farklı ürünlerle etkileşime girebilir.
  • İçerisinde SLES ve SLS gibi köpürmeyi sağlayan cilde zararlı ağır kimyasallar OLMADIĞINDAN, sabun gibi çok fazla köpürmez. Ancak içeriğinde asıl temizlik görevini gören bir çok ajan mevcuttur. Bu sebeple cildi derinlemesine arındırır ve temizler. Bir yüz yıkama jelinin fazla köpürmesi demek cildi temizliyor anlamına gelmez.
  • Kullanım Şekli/Uyarılar: Sabah ve akşam ıslak cildinize masaj yaparak uygulayın. Ardından ılık suyla durulayın. Haricen kullanılır. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Gözle direkt temasından kaçınınız. Temas halinde bol suyla yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.
  • Ingredients: Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Cocamide MIPA, Salicylic Acid, Panthenol, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Sodium PCA, C12-25 Alkyl Benzoate, Tetrasodium EDTA.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Hacim 250 - 499 ml
  • İçerik Salisilik Asit
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Maru. Derm Maruderm Karma ve Yağlı Ciltlere Özel Salisilik Asit Yüz Yıkama Jeli 400 ml

Yüzünüzü arındırmak sağlık ve bakım açısından oldukça önem taşır. Makyaj sonrası yüzü arındırmak için kullanılan jellerin içeriği de oldukça önemlidir. Yağlı, kuru, karma ve normal cilt tipi olarak dörde ayrılır. Maru.derm maruderm karma ve yağlı ciltlere özel salisilik asit yüz yıkama jeli 400 ml satın alan karma ve yağlı görünüme sahip kişiler, ürünün oldukça temiz bir yapısı olduğundan bahseder. Kullandıktan sonra ferah bir his bıraktığını ve yüzü kirden, makyajdan arındırdığını söyler. Günlük hayatta makyaj yapmasanız bile havadaki duman yüzünüze etki eder. Bunun için de cildi güzelce temizlemek ve arındırmak oldukça önem taşır. Maru.derm yüz yıkama jeli cildinizi kötü kirden ve makyajdan arındırarak sağlıklı bir görünüme ulaşmasını sağlar.

  • Akne oluşumunu engelleme
  • Cildi arındırma
  • Derinlemesine temizlik yapma

Maru.Derm Yıkama Jeli ile Cildiniz İçin Sağlıklı Görünüm

Maru.Derm Yıkama Jeli ile Cildiniz İçin Sağlıklı Görünüm

Yüz temizlenir ve bu sayede güzel, sağlıklı bir görünüme kavuşur. Bu sayede cilt kusurları ve sorunları engellenir. Akne, yağlı görünüm gibi sorunlar ile savaşır. Yüzdeki fazla yağı alarak aydınlık bir görünüme kavuşturur. Maru.Derm Maruderm karma ve yağlı ciltlere özel salisilik asit yüz yıkama jeli 400 ml yorumları incelendiğinde cildi hassas olan ve bu ürünü deneyenlerin oldukça memnun kaldığı görülür. Kızarıklığa yol açmadığına dair yorum yapanlar oldukça fazladır. Maru. Derm Maruderm karma ve yağlı ciltlere özel salisilik asit yüz yıkama jeli 400 ml yüzünüze ihtiyacı olan nemi verirken cildinizi yağlı görünümden kurtarır. Bu sayede hem sağlıklı hem de fazla yağdan kurtulmuş olursunuz. Bazı yorumlar sivilce oluşumunu da engellediği şeklindedir. Yüzü kirden iyi arındırdıığınızda bu gibi sorunlar da ortadan kalkar.

Maru. Derm Yıkama Jeli ile Cilt Sorunlarınızı Azaltın

Maru. Derm Yıkama Jeli ile Cilt Sorunlarınızı Azaltın

Jelin içinde bulunan salisilik asit sayesinde yüzdeki akne oluşumu engellenir. Tıkanmış gözenekler ve cilt kusurları ortadan kaldırılır. Akneye eğilim gösteren ciltler için oldukça etkili bir formül sunar. Maru.Derm maruderm karma ve yağlı ciltlere özel salisilik asit yüz yıkama jeli 400 ml fiyatı ürünün içerisindeki formüle, boyutuna ve oluşturduğu etkiye göre değişkenlik gösterir. Yüz görünümünüz bu jel ile yenilenir ve temizlenerek sizi pürüzsüzlüğe bir adım yaklaştırır. İçinde bulunan özel formülü karma ve yağlı ciltlerdeki sorunlar ile savaşmak adına özel olarak tasarlanır ve etkisini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefler. Güzellik ve estetik görünümün aksine yüzün temizliği sağlık açısından da oldukça önem taşır. Cildin sağlıklı ve bakımlı görünmesi için yüz yıkama jeli tercihi; içeriği dikkatli bir şekilde incelenerek yapılmalıdır.

Maru. Derm Yıkama Jeli Mucizevi Etkileri

Maru. Derm Yıkama Jeli Mucizevi Etkileri

Akneye eğilim gösteren cilt tipleri genellikle karma ve yağlı ciltler olur. Bu yüz tipine sahip olan kişilerin cilt bakımı bir adım önde tutulmalı ve önemli şekilde hassasiyet ile gerçekleşmesi gerekir. Cilt tipinin yanında cildin hassas oluşu da ürün tercihinde önem taşır. Hassas yüzlerin ürün içeriğini iyi incelemesi ve ilk önce yüzün ya da kullanılacak yerin küçük bir kısmında denemesi önerilir. Cilt bakımında ilk ve önemli bir adım yüzün iyi temizlenmesi ve kirden arındırılmasıdır. Pürüzsüz ve sorunlarının olmadığı bir cilde yaklaşmanın ilk adımı yüzü iyi şekilde temizlemekten geçer. Maru.Derm maruderm karma ve yağlı ciltlere özel salisilik asit yüz yıkama jeli 400 ml kullananlar cildi iyi bir şekilde kirden arındırdığını söyler. Siz de bu ürünü detaylı incelemek için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz.