MARVEL Legends X-men - Magneto (BAF TRİ-SENTİNEL) Aksiyon Figürü

1.049,30 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL

Ürün Bilgileri

MARVEL Legends X-men - Magneto (BAF TRİ-SENTİNEL) Aksiyon Figürü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dreamers Figure Satıcı Ünvanı: HAYALCİLER YAYINCILIK REKLAM FİLM ORGANİZASYON OYUNCAK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460042341800013 Vergi Kimlik Numarası: 4600423418
    Bu ürün Dreamers Figure tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marvel, 80 yılı aşkın çizgi roman geçmişiyle tüm dünyada hayran koleksiyonlarının lideri konumuna gelmiştir. Marvel Legends Serisinde, hayranların favorisi Marvel Çizgi Roman Evreni ve Marvel Sinema evreni karakterleri, en iyi şekilde poz verebilmeleri ve sergilenebilmeleri için ince detaylar ve eklem noktalarıyla tasarlanmıştır. Marvel hayranları ve koleksiyonerleri
  • seçkin Marvel karakterlerinden ilham alan figür ve araçlarla roleplay ürünlerini bu seride bulabilir. (Ek figürlerin her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.) Özellikleri: – 15 cm boyundaki Marvel Legends Magneto figürü, Marvel’ın X-Men çizgi romanlarındaki karakterden ilham alıyor. – Figürü birinci sınıf tasarımı, detayları ve eklem noktalarıyla Marvel koleksiyonunuzda çeşitli pozlarda sergileyebilirsiniz. – Pakete 2 aksesuar ve 3 Build-A-Figure (Bir-Figür-Oluştur) parçası da dahil. Serideki tüm figürleri toplayıp parçaları bir araya getirerek muhteşem Marvel’s Tri-Sentinel figürünü oluşturun. (Ek figürler ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.) – İçindekiler: Figür, 2 aksesuar ve 3 Build-A-Figure parçası. – Figür boyutu: 15 cm (6 inch) – Kutu Boyutu (BxDxE): 27 x 6 x 15 cm – Yaklaşık Ağırlık: 0,2 kg
Geri Bildirim Ver

Marvel Legends X-men House Of X Wave Magneto Trendyol'da

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto, aksiyon figürlerini seven ve geniş koleksiyona sahip kişilerin koleksiyonunda mutlaka bulunması gereken önemli bir karakterdir. House Of X'teki Magneto karakterinin görünümünü doğru bir şekilde temsil eden oldukça ayrıntılı bir tasarıma sahip çizgi roman serisinin bir karakteridir. Figürün, dinamik görüntüleme seçenekleri için farklı şekillerde poz vermenize olanak tanıyan birden çok eklem noktası vardır.

 
  • Dekoratif
  • Çoklu hareket
  • Koleksiyon için uygun

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto Özellikleri

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto Özellikleri

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto özellikleri incelendiğinde en çok dikkat çeken nokta, tüm detaylarını yansıtması ve çoklu eklem noktası sayesinde birçok harekete sahip olmasıdır. Aksiyon figürü olan Magneto, değiştirilebilir eller de dahil olmak üzere çeşitli aksesuarlarla birlikte gelir. Pelerin ve kask ürün ile birlikte gönderilen aksesuarlardan biridir. Figür üstün kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve sağlam bir yapıya sahiptir, bu da onu dayanıklı ve uzun ömürlü kılar. Bu Magneto aksiyon figürü, Marvel Legends X-men House Of X Wave koleksiyonundan bir parçadır, bu da onu çizgi roman serisinin hayranları ve aksiyon figürü koleksiyoncuları için değerli bir koleksiyon parçası haline getirir. Genel olarak, House of X Wave Magneto aksiyon figürleri, sergileme ve koleksiyon yapma amaçları için harika olan yüksek kaliteli bir figür olarak tasarlanmıştır. X-men ve Marvel Legends serisinin hayranları için harika bir koleksiyoncu ürünü olarak düşünülen Magneto, koleksiyoncuların olmazsa olmaz karakterlerinden biridir.

 

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto Kaliteli mi?

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto Kaliteli mi?

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto aksiyon figürü iyi kalitede olması için birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmıştır. Gerçek karakteri ile arasında benzerlik oluşmaması için her bir detayı dikkate alınarak tasarlanmıştır. En ince detaylarına kadar düşünülerek tasarlanan bu figür, hem çocukların hem de yetişkinlerin oldukça sevdiği bir karakterdir. Figür, çeşitli şekillerde poz vermenize izin veren birden fazla eklem noktasına sahiptir ve değiştirilebilir eller, pelerin ve kask gibi çeşitli aksesuarlarla birlikte gelir. Figürün tasarımı, Magneto'nun hikayede önemli bir rol oynadığı House of X çizgi roman serisinden esinlenmiştir. Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto aksiyon figürü, X-men serisinin diğer popüler karakterlerini içeren Wave koleksiyonunun bir parçasıdır. Marvel hayranlarının koleksiyonuna harika bir katkı yapması için güzel bir seçenektir.

 

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto Fiyatı

Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto Fiyatı

Figürün boyutu 6 inç olup ayrıntılı bir şekilde tasarlanmıştır ve çoklu eklem hareketleri ile rahat pozlandırma sağlar. Koleksiyoncular için önemli bir karakter olan Magneto, figürün yanında değiştirilebilir el ve aksesuarları da bulunmaktadır. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu figür, Marvel ve X-Men hayranları için harika bir koleksiyon parçası olabilir. Yüksek kalite ve birinci sınıf işçilik ile tasarlanan Magneto karakteri eğlenceli oyunların bir parçası olabileceği gibi koleksiyonerler tarafından da ilgiyle takip edilir. Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Hem eğlenceli oyunlara hem de koleksiyonlarınızı zenginleştirmeye yardımcı olan Marvel karakteri ile keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz Marvel Legends X-men House of X Wave Magneto fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak, kolay ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.