MASAM M.asam Göz Kremi - Vino Gold 30 ml

812,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MASAM M.asam Göz Kremi - Vino Gold 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMEDSHOP Satıcı Ünvanı: EREĞLİ ARIN KOZMETİK MEDİKAL TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0352004857000015 Vergi Kimlik Numarası: 3520048570
    Bu ürün KOZMEDSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • M.ASAM Göz Kremi - Vino Gold 30 Ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Tüp
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
Geri Bildirim Ver

M.asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml

M.asam Vino Gold göz kremi içerisinde bulunan içerikler sayesinde göz çevresinde oluşan problemlerin giderilmesine yardımcı olan bir üründür. İçerisinde bulunan Üzüm çekirdeği sayesinde akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı olur. Cildi besler ve nem oranını destekler. Yaşlanma belirtilerinin azalmasını sağlar. Düzenli kullanımında etkisi gözle görülür derecedir. Tüm cilt tipleri için uygundur.

 
  • 30 ml boyutu
  • Leke açıcı
  • Nemlendirici özellikli

M. Asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml Özellikleri

M. Asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml Özellikleri

Göz çevresi cildi, vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir. Bu bölge, ince ve narin bir yapıya sahiptir ve kolayca kırışabilir, şişebilir veya renk değiştirebilir. Bu nedenle, göz çevresi bakımı oldukça önemlidir. M.Asam Vino Gold göz kremi 30 ml göz çevresi bakımı için mükemmel bir seçimdir. Vino Gold göz kremi, içeriğinde bulunan doğal üzüm çekirdeği yağı ve diğer aktif bileşenler sayesinde göz çevresindeki ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltır. Cilde esneklik kazandırarak cildin çok daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Bu göz kremi, aynı zamanda göz çevresindeki koyu halkaları ve şişlikleri de azaltır. İçeriğinde bulunan K vitamini ve kafein sayesinde, göz çevresindeki kan dolaşımını artırır ve cildin daha aydınlık ve taze görünmesini sağlar.

 

M. Asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml Kullanımı

M. Asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml Kullanımı

Uzmanlar tarafından hazırlanan M. Asam Vino Gold göz kremi içerisinde yer alan çeşitli vitaminler ve bitkisel yağlar sayesinde cilde olan faydaları oldukça fazladır. İçerisinde bulunan E vitamini, ciltteki nemi korumaya destek olur. Sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmayı hızlandıran bu ürün cilt hücreleri arasında uzun süreli nem tutuşu sağlayarak cildin kurumasını engeller. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan bu ürün M.Asam Vino Gold göz kremi kullananlar tarafından oldukça sevilen nemlendirici özellikli bir kremdir. İçeriğinde yer alan yeşil çay özü sayesinde göz altı morluklar ve akne gibi cilt sorunlarına karşı etkilidir. Sağladığı nemle cildin esnekliğini korumasına yardımcı olur. Leke açıcı özelliğe sahiptir. Güneş lekelerine karşı etkilidir. İçeriğinin ana bileşeni olan Üzüm çekirdeği yağı ve ekstresi sayesinde yara ve sivilce izlerini onarılmasını sağlamaktadır. Ciltte oluşan tahrişlerin onarımına katkı sağlamaktadır. Göz çevresindeki koyu halkaların giderilmesinde faydalıdır. Yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı olur Göz ve göz altında oluşan kırışıklıklara karşı etkilidir. İçeriğinde yer alan E ve B vitaminleri sayesinde cildin ihtiyacı olan vitaminlere sahiptir.

 

M. Asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml Yorumları

M. Asam Vino Gold Göz Kremi 30 ml Yorumları

Vino Gold göz kremi, hafif yapısı sayesinde hızla emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Bu nedenle, makyaj altına da rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca, göz çevresindeki hassasiyeti önemseyenler için, gözle temasında sorun oluşturmayacak şekilde üretilmiştir. Sonuç olarak, Vino Gold göz kremi 30 ml boyutu ile göz çevresi bakımı için mükemmel bir seçimdir. İçeriğindeki doğal bileşenler sayesinde, göz çevresindeki kırışıklık, çizgi, koyu halka ve şişlikleri azaltır. Ayrıca, hafif yapısı sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Göz çevrenizi gençleştirmek ve taze bir görünüm elde etmek istiyorsanız, Vino Gold göz kremi tam size göre olabilir. Sizler de Trendyol’dan M.Asam Vino Gold göz kremi 30 ml fiyat ve detaylarını öğrenebilir, M.Asam Vino Gold göz kremi 30 ml yorum ve değerlendirmeleri kısmından fikir sahibi olabilir ve dilerseniz ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.