Mashotrend 7 Litre Helyum Gazı - Ses Değiştirici Uçan Balon Helyum Tüpü + 15 Balon + Ip Hediye - Kullan At Tüp

1.459 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mashotrend 7 Litre Helyum Gazı - Ses Değiştirici Uçan Balon Helyum Tüpü + 15 Balon + Ip Hediye - Kullan At Tüp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASHOTREND Satıcı Ünvanı: MASHO TREND MAĞAZACILIK TURİZM VE TAŞIMACILIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613094216500001 Vergi Kimlik Numarası: 6130942165
    Bu ürün MASHOTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 Litre Helyum Gazı - Ses Değiştirici Uçan Balon Helyum Tüpü + 15 Balon + İp Hediye Helyum Gaz Tüpü. Tek Kullanımlıktır dolum Yapılmaz 20 Adet Karışık Renkli Balon Hediyelidir. Tüm 7 Litre Helyum Gazları Ortalama 15 Adet Lateks Balon Şişirir. Folyo Balon ŞİŞİRMEZ. Bu üründe iade mevcut değildir. Kullanımı: Helyum Gazını Kutusundan Çıkarttıktan Sonra Hologramını Açın. Paket İçerisinde Çıkan Şişirme Aparatını Helyumun Ucuna Takın. Siyah Plastik Aparatın Ucuna Paket İçerisinden Çıkan Balonu Yerleştirin Sonra Vanayı Açın. Vanayı Açtıktan Hemen Sonra Balon Şişmez. Çünkü Helyum Gazının Balon Kenarından Ya Da Şişirdikten Sonra Vanayı Kapatana Kadar Ki Süre İçerisinde Helyumun Boşa Gitmemesi İçin Özel Bir Sistem Yapılmış. Vanayı Açtıktan Sonra, Siyah Plastik Aparatın Ucunu Parmağınızla Yukarı Doğru Kaldırın. Balon Şişmeye Başlayacaktır. Yeterince Şiştikten Sonra Siyah Aparatı Bırakın. Ve Balona Düğüm Atın. Kutunun İçerisinde Çıkan İp İle Bağlayın. Bıraktığınızda Helyum İle Dolan Balon Uçacaktır. Daha Fazla Balon Dolumu Yapmak İçin. Balonu Yarı Hava Yarı Helyum İle Doldurabilirsiniz. Dikkat ! Helyum Dolu Balon Yaklaşık 8 İla 12 Saat Havada Durmaktadır. Lütfen Kutlamadan 1 Saat Önce Balonları Şişiriniz. İşiniz Bittikten Sonra İçerisinde Hala Helyum Gazı Var İse Vanayı Kapatıp Kenara Koyabilirsiniz. İhtiyacınız Olduğunda Tekrar Kullanabilirsiniz. Helyum Tüpü Tekrar Dolum Yapılmadığından Kullandıktan Sonra Atabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver