1
Büyüteç kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Masis Plastik Çerçeveli Büyüteç 90 Mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
200 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
58,50 TL
Kurumsal Fatura
96,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Masis Plastik Çerçeveli Büyüteç 90 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Entude Store Satıcı Ünvanı: ENES TURAÇ DEMİRTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2890513098
    Bu ürün Entude Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masis Plastik Çerçeveli Büyüteç 90 Mm. Plastik Çerçeveli. Dayanıklı Malzeme

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Masis 3300.00439 Plastik Çerçeveli 90 mm Büyüteç

Büyüteç, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılan bir gereçtir. Bir objeyi daha büyük görmeyi sağlayan, dolayısıyla detaylı şekilde inceleme fırsatı sunan bu aletlerin işlevini yerine getirmesi için belirli kalite seviyesinin üzerinde olması gerekir. Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç, bu tür bir üründen beklentilerinizi iyi şekilde karşılayabilir. Büyütecin asıl fonksiyonunu başarıyla yerine getirmesinin yanında kolay kolay yıpranmayan ve kolay kullanıma imkân tanıyan yapısıyla da dikkat çeker. Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç ile bu tür bir ürüne yönelik ihtiyacınızı uzun vadeli olarak giderebilirsiniz.

  • Mercek Genişliği: 90 mm
  • Çerçeve Materyali: Plastik
  • Büyütme Miktarı: Maksimum 2,5 kat

Masis Siyah Plastik Çerçeveli 90 mm Büyüteç Ebatı Nasıl?

Masis Siyah Plastik Çerçeveli 90 mm Büyüteç Ebatı Nasıl?

Büyüteç tarzındaki ürünlerin özelliklerinin tanımlanmasında kullanılan öncelikli faktör, mercek genişliğidir. Büyütecin sahip olduğu lens ne kadar genişse işlevselliği de buna paralel olarak artar. Çünkü bu sayede daha fazla bir alanı büyütebilir. Masis büyüteç, 90 mm genişliğinde bir merceğe sahip olacak şekilde tasarlanarak üretilmiştir. 9 cm olarak da ifade edilecek bu boyutun hem öğrenciler hem de hobi amacıyla büyüteç kullanan kişiler için uygun olduğu söylenebilir. Masis plastik çerçeveli 90 mm büyüteç üretilirken lens dışındaki kısımlarda plastik malzeme tercih edilir. Diğer bir ifade ile hem çerçevesi hem de sapı oldukça sağlam bir maddeden yapılır. Dolayısıyla ürünün darbelere karşı son derece dayanıklı olduğu, buna bağlı olarak uzun bir kullanım ömrü vadettiği söylenebilir.

Masis Siyah Plastik Çerçeveli 90 mm Büyüteç Kimler Alır?

Masis Siyah Plastik Çerçeveli 90 mm Büyüteç Kimler Alır?

Büyüteçler, genel itibarı ile kullanım alanı geniş ürünlerdendir. Bu durum, Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç için de geçerlidir. Çocukların bilim derslerinde kullanması için bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Sağlam yapılarıyla öğrencilerin faydalanmasına uygun olan Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç, onların derslere yönelik ilgisini arttırır ve devamında başarı düzeylerini yukarı çekmelerini kolaylaştırır. Öğrenciler dışında bu ürün, okuma güçlü çeken yetişkinler tarafından da satın alınır. Belirli bir yaştan sonra gözlerinin zayıflamasına bağlı olarak gazete ve kitap okumaktan zorlanan kişiler, Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteçle bu sorunu aşabilir. Ürün, daha çok öğrenciler ve hobi amaçlı kullanımlar için tasarlanmıştır. Yani kuyumculuk gibi ince işçiliğin büyük önem taşıdığı meslekler yapan kişilerin profesyonel modellere yönelmesi daha doğru olur.

Masis Siyah Plastik Çerçeveli Büyüteç 90 mm Kullanımı Nasıl?

Masis Siyah Plastik Çerçeveli Büyüteç 90 mm Kullanımı Nasıl?

Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç, kullanımı son derece basit ve pratik bir üründür. Daha büyük şekilde görülmek ya da incelenmek istenen alana yaklaştırılması bunun için yeterlidir. Büyütme miktarı, bu tarz ürünlerin merak edilen özelliklerinden biridir. Bu model, en fazla 2,5 kat büyüme sağlar. Cisimlerin daha büyük görünmesini sağlayan mercek, akriliklik ve çizilmez özelliktedir. Böylelikle lens yüzeyinde görüntü netliğini bozabilecek yıpranmalar oluşmaz. Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç, ergonomik tasarımlı bir sapa sahiptir. Kullanım sırasında elde yorgun hissi yaratmamasına ek olarak kolayca kavranır ve istenilen alana kolayca yöneltilebilir. Masis siyah plastik çerçeveli 90 mm büyüteç yorum başlığı altında yer alan paylaşımlarda kullanan kişilerin üründen son derece memnun oldukları görülebilir. Bu kaliteli ve işlevsel büyüteçi Trendyol üzerinden güvenle ve özel avantajıarla satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.