7
Oto Amfi kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Massive Ms-k4300.4d 4 Kanal 4x300w Rms Profesyonel Oto Anfi Amfi Bas Kontrol Aparatlı Kale E

7.350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.485 TL

Ürün Bilgileri

Massive Ms-k4300.4d 4 Kanal 4x300w Rms Profesyonel Oto Anfi Amfi Bas Kontrol Aparatlı Kale E

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masella Garage Audio Satıcı Ünvanı: ŞABAN YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4552047322400000 Vergi Kimlik Numarası: 9270328888
    Bu ürün Masella Garage Audio tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ms-k4300.4d 4 Kanal 4x300w rms Profesyonel Oto Anfi Amfi Amplifikatör kale bas kontrollü kale

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Kanal Sayısı (Amfi) 4
  • Güç (Watt) 3000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Massive Oto Amfi

Otomobilde müzik keyfinin tadını çıkarmak isteyenler için birçok avantajlı cihaz sunulur. Massive Ms-b3500.4k 4 kanal 3000w oto amfi arabada müzik dinlemeyi sevenlerin ihtiyacını karşılayabilecek niteliğe sahiptir. Oto amfiler aracın fabrikasyon halinde bulunabileceği gibi sonradan montajı da mümkündür. Asıl adı amplifikatör olan bu cihazlar teypten alınan frekansı çok daha güçlü bir şekilde hoparlöre iletir. Gücünü aküden alan oto amfiler ses ve bas amfileri olmak üzere iki kullanım şekline sahiptir. Ses amfilerinin asıl amacı hoparlörden çıkan sesin gücünü ve kalitesini artırmaktır. Bas amfiler ise subwoofer, woofer ve mid hoparlörlerini besleyerek bas gücünü ortaya çıkarmayı hedefler. Amfi üzerinde yer alan ayarlar sayesinde kullanıcı isteğine uygun ses ayarları uygulanabilir.

 
  • Güçlü ses iletimi
  • 4 adet kanal
  • Bas gücünü en iyi şekilde iletme

Massive Oto Amfi Özellikleri

Massive Oto Amfi Özellikleri

Oto amfiler, müzik çalardan gelen sesin gücünü yükselterek hoparlöre iletir. Diğer cihazların aksine sesi olduğu gibi aktarır ve ses kaybını önler. Böylelikle kusursuz ve kaliteli bir müzik dinletisi sunar. LPF ayarı ve 4 kanal özelliği sunan Massive amfi köprülenme özelliği de içerir. 3000W güç çıkışına sahiptir. 2 yıllık garanti imkanı sunar. 227 x 345 x 55 mm ölçülerine sahip olan Massive Ms-b3500.4k müzik dinleme kalitenizi %100 artırır. Massive oto amfi, 4 kanal imkanı ile sesin kalitesini korur. 4 farklı cihaza bağlanma imkanı sunar. Bu sayede ses sistemine 4 kanal amfi bağlayarak oldukça yüksek bir ses seviyesine ulaşabilirsiniz. Massive oto amfi bu özelliği sayesinde bas sesleri de devreye sokar ve müziği hissetmenizi sağlar.

 

Massive Oto Amfi Kullanımı

Massive Oto Amfi Kullanımı

Otomobilinizde müzik dinleme kalitenizi arttırmak için amfi seçimi büyük önem taşır. Oto amfi kullanımı ve seçiminde de dikkat etmeniz gereken unsurlar bulunmaktadır. İlk olarak çıkış gücüne dikkat edilmelidir. Hoparlörünüzün direnci ile uyumlu bir amfi seçmelisiniz. Hoparlörün direncinden bir basamak düşük bir amfi tercih ederek çıkış gücünü dengeleyebilirsiniz. İkinci adım ise sinyal oranıdır. Bu basamak oto amfinizin ses kalitesinin ne kadar iyi olduğu ile ilgilidir. Cızırtının yüksek olması müzik zevkini düşürerek gürültü kirliliğine yol açabilir. Amfi seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise verimlilik oranıdır. Yüksek verimliliğe sahip bir oto amfi seçerek bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Massive Ms-b3500.4k aradığınız tüm özellikleri karşılayan bir ürün olmaktadır. Massive oto amfi ile müzik kalitenizi artırabilirsiniz. Massive Ms-b3500.4k 4 kanal 3000w Oto Amfi yorum bölümüne göz atarak kullanıcıların deneyimlerini kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Massive kullananlar kaliteli müzik keyfini garantiliyor.

 

Massive Ms-b3500.4k Avantajları

Massive Ms-b3500.4k Avantajları

Massive oto amfi, diğer amfilere kıyasla fiyat ve performans dengesi sağlar. Araçlarımız, evlerimiz gibi uzun saatler geçirdiğimiz alanlardır. Bu sebeple bu alanlarda geçirdiğimiz vakti kaliteli hale getirmemiz gerekir. Bunun en kolay yolu ise müzik dinleme kalitemizi artırmaktan geçer. Bu sebeple bir oto amfiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Massive oto amfi, müziğin daha kaliteli ve yüksek bir şekilde size ulaşmasını sağlar. Oto amfiler hoparlörden gelen sesin çıkışını kolaylaştırarak cihazınızı zorlamadan çalıştırır. Bu sayede temiz ve kaliteli bir ses çıkışı gerçekleşir. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.