Master Sıvı Çivi-çivi Çakmaya Son Sv390

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Master Sıvı Çivi-çivi Çakmaya Son Sv390

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KL HOME Satıcı Ünvanı: KOMPLAS TEKNİK PROJE MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0576052622300019 Vergi Kimlik Numarası: 5760526223
    Bu ürün KL HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Master SV390 Sıvı Çivi-çivi Çakmaya SON Kullanım Alanları: 1. Beton, ahşap, cam, metal, plastik, taş yünü, ayna, kiremit, fayans gibi birçok farklı malzemenin birbirlerine yapışmasının istendiği her türlü tamirat, inşaat, imalat işlerinde kullanılır. 2. Mobilya üretiminde bağlantı elemanı (vida, çivi) kullanmadan üretime olanak tanır. 3. Ahşap dolap toplamada tercih edilir.Dolap Toplama Yapıştırıcı, 4. Suya dayanıklı 5. Yapı ve Tamirat işlerinde kalıcı ve güçlü yapıştırma 6. Ahşap, Mdf, Beton, Metal, PVC, Mermer, Granitte etkili yapıştırma 7. Çivi kullanmadan zaman kazandırabilecek hızlı etkili bir yapıştırma gücü 8. Mobilya Endüstrisi 9 İnşaat Endüstrisi 10. Denizcilik Özellikleri: · Kısa pres süresi (~15dk) · Şeffaf renk. · Hızlı kürleşme. · Tiksotropiktir. Dikey yüzeylerde akma yapmaz. · Kolay uygulanabilir. · Farklı türdeki birçok malzemeyi birbirine yapıştırabilir. · Fiyat/performans olarak ekonomiktir. · DIN EN 204’e göre D4 normundadır. Sudan, nemden ve sıcaktan etkilenmez. · Solvent ve uçucu gaz içermez. · Boşluk kapatma özelliğine sahiptir.
Geri Bildirim Ver