MasterCare 2 Yönlü 220 V Ve 12 Volt Bot Top Yatak Şişirme Boşaltma Kompresörü 716402

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MasterCare 2 Yönlü 220 V Ve 12 Volt Bot Top Yatak Şişirme Boşaltma Kompresörü 716402

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün özellikleri : materyal : Sertleştirilmiş plastik kasa ölçüler : Detaylı ölçüler, detay resimlerinde belirtilmektedir. ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Geniş kullanım alanı : Şişirmek ve söndürmek için
  • hava yatağı, kanepe, şişme sallar, airbeds, tekne, havuz oyuncaklar, şişme bebek, vakum sıkıştırma çanta, vb, öne çıkan özellik : 220 volt elektrik ve 12 volt araç çakmağından çalışabilir elektrikli hava pompası şişirme veya boşaltma, tekneler, hava yatak minder, oyuncaklar, topları, spor malzemeleri ve daha fazlası için aksesuar kamp mükemmel olduğunu! Pompa taşınabilir ve hafif böylece kamp, festivaller veya tatil alarak taşımak için mükemmel. Pompa, tüm standart valf bağlantı parçalarına uyacak şekilde üç nozül ataşmanı ile birlikte verilir. Yüksek hızlı, hızlı şişirme ve boşaltmayı, 3 vana adaptörleri ile tamamlar verimli ve güvenilir : Premium motor, operasyondaki gürültüsünü büyük ölçüde azaltır. Yüksek basınç ve hızlı doldurma tasarımı size daha verimli şişirme deneyimi sağlar. Bu elektrikli hava pompası, piyasadaki çoğu hava pompasından daha hızlıdır. Eğlenmek için daha fazla zaman kazanın 2 ın 1 güç adaptörü : 220 volt ac güç adaptörü ve bir 12v dc araç güç adaptörü ile birlikte gelir. Sadece ev kullanımı için mükemmel değil, açık hava etkinlikleri için de mükemmel 3 farklı nozul-Elektrik hava pompası 3 evrensel uçları (küçük, orta ve büyük) ile birlikte gönderilir. Taşınabilir tasarım : Şişirme pompası, elinizin avuç içine mükemmel bir şekilde uyan, taşıması kolay hafif ve taşınabilir. Kendiniz için daha fazla yer ayırın. Dikkat edilecek noktalar: Güç: 50w hava pompasını kullanırken, her 10 dakikada bir büyük adaptörle şişirirken 5 dakika dinlenin ve 5 dakika dinlendirin her 5 dakikada bir küçük adaptörle şişirin ürün ağırlığı: 500g aşırı ısınmayı önlemek için elektrikli pompayı sürekli olarak 20 dakikadan fazla kullanmayın. Sıcak yüzeylerin yanına koymayın (örneğin, fırınlar, ısıtıcılar, aktif yangınlar). Pompayı ıslak durumda tutmayın/kullanmayın. Kullanırken asla enflasyon/deflasyon portunu gözlerinize doğru göstermeyin. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, manuel ölçüm nedeniyle mm fark olabilir. Anlayış göstermenizi rica ederiz. Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver