MATEO Akıllı Saat T500 Airbuds Mı12 Kablosuz Kulaklık Ikili Siyah Set

479,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Ürün Bilgileri

MATEO Akıllı Saat T500 Airbuds Mı12 Kablosuz Kulaklık Ikili Siyah Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOOD Satıcı Ünvanı: GOOD WATCH DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396159662600001 Vergi Kimlik Numarası: 3961596626
    Bu ürün GOOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mateo watch t500 özell i kler i Android ve ios desteklidir Bluetooth hatırlatıcısı, sms, whatsapp, sosyal medya bildirimlerinizi görüntüleme Kalp atış hızı algılama kalp atış hızı izleme, günün her saatinde kalp atışınızı izleme Adımsayar, spor kalori, kalori tüketimi, egzersiz, kilometre kaydı Sağlıksız yaşam tarzını değiştirmek için hareketsizlik uyarıcısı Uyku izleme Uyku durumunuzu nicel olarak kaydedin ve analiz edin Cep telefonu bulma Akıllı bileklik özelliği (bilek hareket etiğinde saat ışığı yanar) Iki yönlü arama Bluetooth müzik çalma, mobil müzik çalmayı kontrol etme Çağrı hatırlatma desteği Titreşim desteği Çalar saat Kronometre Hava durumu Rehber(saatin hafızasına 8kişi kayıt edilir) Ses asistanı Bluetooth işlevi ve sürüm 3.0, 4.0 bluetooth ve üzerini destekler Pil özellikleri ve kapasitesi 210 mah polimer Türkçe dil desteği, türkçe menü Çoklu dil paketi çince, ingilizce, almanca, ispanyolca, italyanca, fransızca, portekizce, rusça, lehçe, türkçe, arapça, ibranice, endonezya’ca, farsça. Chipset platform mtk2502 Ana ekran 1.54 hd ıps, 240 * 240 Dokunmatik ekran 2.5d yüzey kapasiteli dokunmatik ekran Spor modu Koşma -Ip atlama -Mekik -Masa tenisi -Basketbol -Badminton -Dağcılık-Bisiklet -Tenis -Yürüme -Voleybol Eğer telefonunuzdaki medya seslerinin saatinizden gelmesini istemiyorsanız,android için bluetooh ayarlarından ortam ve medya seslerini kapatınız Aranmalarda isim ve numara gözükür. aırpods i12 kablosuz kulaklık Üst düzey v5.0 bluetooth çipi ile oluşturulmuştur. Artık gün içerisinde müzik dinleyip aynı zamanda çağrılarınızı yanıtlayabilirsiniz. Bluetooth özelliği sayesinde kablo karışmalarına artık son. Ergonomik tasarımı sayesinde her yerde taşınabilir. Yüksek kalite dâhili mikrofon ve hoparlör sayesinde ultra ses kalitesi sağlar. Dokunmatik özellikleri açma/kapama için 5 saniye basılı tutmanız yeterli. Tek tıklama çağrılara cevap verme, müzik oynatma, müzik durdurma. Çift tıklama çağrıları sonlandırma. Müzik çalarken son aranan numarayı tekrar arama. Bluetooth sürüm: V5.0+edr. Bluetooth frekansı: 2.4 ghz. Stereo/mono: Stereo. Müzik dinleme süresi: 2 - 3 saat. Çağrı süresi: 4 saat. Bekleme süresi: 6 saat. Pil kapasitesi: Kobalt 35 mah. Şarj kutusu pil kapasitesi: 400 mah. Bluetooth bağlantı mesafesi: 15 - 25 m. Ürün ölçüleri şarj kutusu yükseklik 5.5 cm genişlik4.5 cm kulaklık yükseklik 4.3 cm genişlik 1.5 cm. Paket içeriği: 1 adet kulaklık, şarj kutusu, 2 adet kulaklık, 1 adet usb şarj kablosu.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver