1
Yakı ve Isıtıcı Ped kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

MatesStore Sihirli Isıtıcı Jel Cep Soba Isıtıcı Kalp Şekilli El Cep Isıtma

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MatesStore Sihirli Isıtıcı Jel Cep Soba Isıtıcı Kalp Şekilli El Cep Isıtma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umaygift Satıcı Ünvanı: YUNUS ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0850633948
    Bu ürün Umaygift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sihirli El Isıtıcı Jel Cep Sobası Isıtıcı Kalp Şekilli El Cep Isıtma Pratik Soğuk kış günlerinde ellerinizin üşümesine engel olacak bir üründür. Ürünün içinde bulunan özel sıvı suda bekletilirken, ısıyı içine hapseder ve düğmesine basıldığında ısıyı geri vermeye başlar. Yaklaşık 45 dakika boyunca ısı yaymaya devam eder. Yaklaşık 1.000 kullanımlıktır. Tekrar tekrar kullanılabilir. Kullanımı oldukça pratik ve basittir. Paketi sıcak suyun içine koyarak ısınmasını bekleyin. Paket ısındığında paketi alın birkaç dakika bekletin ve metal yuvarlak düğmeyi elinizle çıtlatın. Metal yuvarlak düğmeyi çıtlattığınız andan itibaren 45 dakika boyunca ısı yayacaktır. Isısını kaybettikten sonra jel sıvı katılaşacaktır. Sadece cep sobası olarak değil aynı zamanda karın bölgesi, eklem ağrıları vb. ağrılarda da kullanabilir, yatak vb. eşyaların içine koyarak ısınmalarını sağlayabilirsiniz. Nasıl Kullanılır ? 1. Katı halde bulunan ısıtıcıyı sıcak suya atınız ve jelin sıvılaşmasını bekleyiniz. 2. Jel tamamen sıvılaştıktan sonra, cep sobasını sudan çıkartınız ve birkaç dakika bekledikten sonra Metal yuvarlak düğmeyi elinizle çıtlatın ve kullanmak istediğiniz yere koyun. 3. Jelin dondurucu soğukta kristallenmesi durumunda cep sobasını kaynar suya atarak bütün kristallerin erimesini bekleyiniz. DİKKAT !!! - Ürünü kullanmanızın ardından tekrar kaynatarak sıvı hale getirebilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Ürünü ısıttıktan hemen sonra metal pula basmayınız. - Ürün elinize ulaştığında katı halde olabilir. Bu, ürünün deforme olduğu anlamına gelmemektedir. Ürünü kaynatarak tekrar sıvı hale getirebilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. - Ürün kesinlikle ocak vb. bir eşya üzerinde ateşle kaynatılmamalı, kristallenmediği durumda kaynar suya atılmamalıdır. Ürün sıcak suya konularak ısıtılmalı, sadece dondurucu soğukta kristallenmesi durumunda kaynar suya atılmalıdır. Paket İçeriği: - 1 ADET Sihirli El Isıtıcı Jel Cep Sobası Isıtıcı El Cep Isıtma

Ürün Özellikleri

  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver