Matisse Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 Kg

235,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Matisse Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akvet Veterinerlik Satıcı Ünvanı: AKVET VETERİNERLİK HAYVANCILIK VE HAYVAN ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0043032932200019 Vergi Kimlik Numarası: 0430329322
    Bu ürün Akvet Veterinerlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Matisse tavuklu kısırlaştırılmış yetişkin kedi maması 1.5 kg Yetişkin kedi maması Dört ayaklı patili dostlarımızın genetik özelliklerini dikkate alınarak, onların biyolojik ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılamak amaçlı üretilen bir Kedi maması Çeşididir. "düşük tahıllı kedi mamasında' Kesinlikle aşırı tahıl bulunmaz. Her ürünümüz gdo suzdur. Italya da kedi metabolizmasına yönelik olarak yapılan bilimsel araştırmalara dayanarak üretilen Kısırlaştırılmış kedi düşük glisemik indeks özelliği ile obezite ve diyabete karşı koruma sağlamakta olan kedi mamasıdır . Matisse tavuklu kısırlaştırılmış yetişkin kedi maması içerisindekiler Yetişkin kedi maması Olan bu mama evcil dostlarınızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için Matisse mamasındaki Ham maddelerin seçimi ve kullanılan mamanın biyolojik değeri büyük önem taşımaktadır. Farmina olarak kedilerin beslenme ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için anlaşmalı olduğumuz tedarikçilerimizin sadece en iyi ürünlerini kullandık. Bileşimi Kurutulmuş tavuk eti (%32), pirinç (%25), mısır, mısır gluteni, bitkisel bezelye lifi (%8), kurutulmuş balık, tavuk yağı, kurutulmuş pancar küspesi (%6), hidrolize hayvansal protein, balık yağı, bitkisel yağ, kurutulmuş tam yumurta, fisilyum tohumu, sodyum klorür, potasyum klorür, kalsiyum sülfat dihidrat, kurutulmuş bira mayası, mono-Sodyum fosfat. Analitik bileşenler Ham protein %31.00, ham yağ %11.00, ham lif %5.90, ham kül %6.60, kalsiyum %0.90, fosfor %0.85, magnezyum %0.08, nişasta %19.50, toplam şeker %0.60, taurin 1800mg/kg. Enerji değeri: Em kcal/kg 3567 - Mj/kg 14,92 Besinsel katkı maddeleri A vitamini 16000ıu, d3 vitamini 1600ıu, e vitamini 160mg, c vitamini 160mg, niasin 40mg, pantotenik asit 16mg, b2 vitamini 8mg, b6 vitamini 6.4mg, b1 vitamini 4.8mg, h vitamini 0.4mg, folik asit 0.48mg, b12 vitamini 0.06mg, kolin klorür 2500mg, çinko oksit 108mg, çinko sülfat monohidrat 120mg, mangan sülfat monohidrat 150mg, demir sülfat monohidrat 44mg, demir karbonat 60mg, bakır sülfat pentahidrat 50mg, anhidre kalsiyum iyodat 2.4mg, sodyum selenit 0.22mg, dl-Metiyonin 3000mg, l- Karnitin 250mg.
Geri Bildirim Ver