Matrix Gülay Kozmetik Keratindose Yenileyici Ve Onarıcı Saç Bakım Kremi 1000 Ml

316,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Matrix Gülay Kozmetik Keratindose Yenileyici Ve Onarıcı Saç Bakım Kremi 1000 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Matrix Biolage Keratindose Yenileyici Saç Bakım Kremi 1000 ML Matrix Biolage Keratindose Yenileyici Saç Bakım Kremi 1000 ML Hasarlı, aşırı işlenmiş saçlar yumuşaklık ve parlaklığını kaybeder. Pro-Keratin ve ipek özleri ile ile formüle edilen Biolage Keratindose Yenileyici Şampuan, aşırı işlem görmüş, güçsüz ve kırılgan saçlara özel geliştirilmiş profesyonel bir protein destekli onarıcı şampuandır. Aşırı işlem görmüş, gücünü kaybetmiş, zayıf veya kırılgan saçlara yoğun onarım ve bakım yapmayı hedefler. Biolage Keratindose Hasarlı Saçlar için Pro-Keratin Özlü Yenileyici Saç Bakım Kremi, gördüğü işlemler nedeniyle özellikle saç boy ve uçlarında oluşan hasarları, matlığı ve nem kaybını onarmaya yardımcı olmak için keratin özleri ile saça yoğun bakım yapar. Saçların zarar gören yapı taşlarını onarması protein desteği sağlar ve daha sağlıklı görünen saçlara sahip olmanızı sağlar. Aşırı işlem görmüş, yıpranmış ve hassaslaşmış saçlar için geliştirilmiştir. Pro-keratin desteği sağlayan yapısı, saçın yitirdiği keratin seviyesini dengeler. İşlemlerden yorulmuş saçın kaybettiği nemi geri kazandırmaya yardımcı olur. İpek özleri, saç yüzeyini sararak yumuşak ve parlak bir his yaratır. Saçların daha kolay şekil almasını sağlar. Brezilya fönü, boya, perma, röfle gibi kimyasal işlemler sonucu yıpranan saçlar için idealdir. Biolage Volume Bloom Durulanmayan Sprey gün boyu saçlarınızı yıpratıcı etkilere karşı korurur, kolay şekillendirme sağlar ve ekstra dolgunluk verir. Islak saçlarınıza Biolage Keratindose Hasarlı Saçlar için Pro-Keratin Özlü Şampuan uygulayın, iyice köpürttükten sonra durulayın. Gerekirse tekrarlayın. Islak saçlarınıza Biolage Keratindose Hasarlı Saçlar için Pro-Keratin Özlü Saç Bakım Kremi’ni uygulayın, 1-2 dk bekletin ve durulayın. Havlu ile nemi alınmış saçlarınıza Biolage Volume Bloom Durulanmayan Bakım uygulayın, durulama gerektirmez. Günlük kullanıma uygundur. Keratindose Şampuan ve Saç Bakım Kremi ile birlikte kullanıldığında, çok işlem görmüş, hasarlı saçlarınız için gereken beslenme, arınma ve nem dengesini sağlar. Bir uygulamadan sonra saçlar % 90 daha fazla nem dengesini sağlar.* *Bakım etkisi sağlamayan şampuan kullanımı karşılaştırıldığında. Pro-keratin içerir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Matrix Biolage Keratindose Saç Bakım Kremi 1000 ml

Saçın korteks tabakasında bulunan keratin proteinlerinin azalması sonucunda saçlar yıpranır, cansız ve donuk görünür. Özellikle kimyasal ve ısılı işlemler uygulanan saçlarda keratin kaybı artar. Matrix Biolage Keratindose saç bakım kremi 1000 ml, aşırı işlem görmüş ve yıpranmış saçların ihtiyacı olan keratin desteğini sağlamak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. İçeriğinde bulunan pro-keratin ve ipek formüllerinin yardımı ile ürün, saçları onarır ve nem dengesini yeniden düzenler. Saçlar güçlenir, pürüzsüz ve ipeksi bir görünüme kavuşur. Ayrıca ürün, ileride oluşabilecek kırılma ve yıpranmalara karşı güçlü bir koruma kalkanı oluşturur. Matrix saç kremi sayesinde müşteriler, canlılığı ve parlaklığı ile dikkat çeken güçlü saçlara sahip olur. Siz de içeriğinde paraben bulunmayan bu bakım ürününü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Pro-keratin desteği
  • Doğal ve ipeksi görünüm
  • Güçlü koruma kalkanı

Onarıcı Keratindose Saç Bakım Kremi

Onarıcı Keratindose Saç Bakım Kremi

Keratindose saç bakım kremi, kimyasal ve ısıl işlemler sonucu keratin yapısı bozulan saçlar için özel olarak tasarlanan bir üründür. Pro-keratin ve ipek formüllerine sahip olan ürünün içeriğinde paraben bulunmaz. Pro-keratin formülü, keratin seviyesini düzenler ve saç liflerinin doğal kalkanını yeniden yapılandırılır. Yenilenen keratin yapısı sayesinde, saçlar güçlenir ve canlı görünür. Ürün, protein desteğinde bulunmasının yanı sıra nemin de saç lifinin içine hapsolmasını sağlar. Ayrıca nem dengesinin sağlanması ile saçlar, esneklik ve hareketlilik kazanır. Böylece, saç tarama ve şekil verme işlemleri kolaylaşır. Ürünün ipeksi formülü ise, saçların kolay bir şekilde kontrol edilmesine yardımcı olur ve saçlara pürüzsüz bir parlaklık sağlar. Matrix Biolage Keratindose saç bakım kremi ile, sizler de esnekliğini geri kazanan, parlak ve sağlıklı görünen saçlara sahip olabilirsiniz.

İpeksi Parlaklık Sunan Keratindose Saç Bakım Kremi

İpeksi Parlaklık Sunan Keratindose Saç Bakım Kremi

Yıpratıcı etkenlere maruz kalan saçların doğal yapısı bozulur ve keratin seviyesinde azalma meydana gelir. Canlılığını, esnekliğini ve parlaklığını kaybeden saçları onarmak için keratin açığının kapatılması gerekir. Matrix Biolage Keratindose saç bakım kremi 1000 ml kullananlar hasar gören saçlarının keratin seviyesini kolayca dengeleyebilir. Özel geliştirilmiş formülü ve içeriğindeki bileşenler ile ürün, saçları onarır ve bakım yapar. İlk kullanımdan itibaren saçlarda, canlılık ve ipeksi pürüzsüzlükte parlaklık izlenir. Ayrıca ürün, saçlarda güçlü bir koruyucu kalkan oluşturur. Bu sayede, ileride oluşabilecek saç lifi kırılmaları önlenir. Onarıcı ve koruyucu yapısı ile dikkat çeken ürün, müşterilerine saçları için ihtiyacı olan bakımı eksiksiz bir şekilde sunar. Keratindose saç bakım kremi ile müşteriler, günün her anında bakımlı ve kusursuz görünümdeki saçlara sahip olmanın ayrıcalığına sahip olur.

Bakımlı Saçlarının Sırrı Keratindose Saç Kremi Uygun Fiyatlarla

Bakımlı Saçlarının Sırrı Keratindose Saç Kremi Uygun Fiyatlarla

Gün içinde saçlarının bakımlı görünmesi, müşteriler için oldukça önemlidir. Yine bu amaçla uygulanan kimyasal ve ısıl işlemler ise, saçın keratin yapısında bozulmaya sebep olur. Keratindose saç bakım kremi, keratin yapısı bozulan saçların onarımı ve bakımı için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Matrix Biolage Keratindose saç bakım kremi 1000 ml fiyat belirlemesi, ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak yapılır. Yenileyici ve onarıcı formülü sayesinde ürün; saçları besler, yumuşatır, canlılık ve hareketlilik kazandırır. Ayrıca saçların ipeksi bir parlaklık ile ışıldamasına yardımcı olan ürün, müşteriler tarafından oldukça ilgi görür. Ürünü tecrübe eden müşteriler tarafından yapılan Matrix Biolage Keratindose saç bakım kremi 1000 ml yorumlarını okumak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, güvenli alışveriş deneyimi ile ürüne sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.