Barbie Bebek Dreamtopia Slime Kuyruklu Deniz Kızı Hayaller Ülkesi D:2

1.199 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Bebek Dreamtopia Slime Kuyruklu Deniz Kızı Hayaller Ülkesi D:2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Dreamtopia Slime Kuyruklu Denizkızı GKT75-GKT75 Barbie™ Dreamtopia Slime Kuyruklu Denizkızı Bebek, peri masalı sevenler için yumuşak, dokunma duyusuna hitap eden bir oyuncak! İki paket renkli, parlak slime ve denizden ilham alan görünüme sahip bir Barbie® denizkızı bebek ile kızlar, hayal güçlerini kullanarak çok sayıda hikaye yaratabilir. Dokunarak, yumuşacık eğlence için slimeı sık, uzat, yuvarla ve katla. Barbie® bebeğin arkasındaki düğmeye basarak kuyruğunu çıkar, sonra da slimeı içine koy. Bebeğin kuyruğu yumuşacık ve sıkması çok eğlenceli! Barbie® denizkızı bebek mücevher detaylarıyla süslenmiş pembe bir , mücevherlerden ilham alan bir taç ve içine koyduğun slimeın rengini yansıtan şeffaf bir kuyruğa sahip. Peri masalı sevenler bir sürü fantastik hikaye anlatabilir çünkü Dreamtopiaya girdiğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir dünyayla karşılaşırsın! Hayaller dünyasında yolculuğa çıkmak için tüm Barbie™ Dreamtopia bebek ve oyuncaklarını koleksiyonuna ekle. Barbie™ Dreamtopia Slime Kuyruklu Denizkızı Bebek, 3-7 yaş arası kızlar için harika bir hediye seçeneği. Barbie™ Dreamtopia Slime Kuyruklu Denizkızı bebek ve iki paket parlak slime içerir. Bu oyuncak suda kullanıma uygun değildir. Slime ile doluyken oyuncağı suya daldırmayın. Bebek tek başına ayakta duramaz ve yüzemez. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie™ Dreamtopia Slime Kuyruklu Denizkızı bebek ile küçüklerin hayal gücü dokunarak eğlenmeye ve peri masalı hikayelerine dalar. İki paket renkli, parlak slime ve fantastik temalı denizkızı bebek ile kızlar, peri masallarından ilham alan tek bir oyuncakla tatlı hikayeler anlatmanın ve dokunarak eğlenmenin tadını çıkarır. Dokunarak eğlenmek için slimeı sık, uzat, yuvarla ve katla
  • sonra da Barbie® bebeğin arkasındaki düğmeye basarak kuyruğunu çıkar, slimeı içine koyarak ona ışıl ışıl bir görünüm ver. Tekrar oynamaya hazır olduğunda Barbie® bebeğin kuyruğunu sıkarak slimeı dışarı çıkar, tekrar tekrar uzatıp yuvarlayarak eğlencenin keyfine var! Barbie® denizkızı bebek mavi ve mor mücevher detaylarıyla süslenmiş pembe bir , mor mücevherlerden ilham alan bir taç ve içine koyduğun slimeın rengini yansıtan şeffaf bir kuyruğa sahip.
Geri Bildirim Ver