Genel Markalar Mv12505 Maverick Scout Rc 1/10 Rtr 4wd Electric Rock Crawler

13.985 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mv12505 Maverick Scout Rc 1/10 Rtr 4wd Electric Rock Crawler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PONY YATAK Satıcı Ünvanı: DESSEN OYUNCAK TURİZM İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293047888200001 Vergi Kimlik Numarası: 2930478882
    Bu ürün PONY YATAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mv12505 Maverick Scout Rc 1/10 Rtr 4wd Electric Rock Crawler Maverick Scout RC 1/10 RTR 4WD Electric Rock Crawler Maverick Scout RC, bulabileceğiniz en zorlu araziye saldırmanın en iyi yoludur. Scout Rock Crawler, hemen hemen her şeye tırmanma yeteneğine sahiptir! İnanılmaz derecede esnek süspansiyonu, yumuşak tutuşlu lastikleri ve öne monte edilmiş ağırlığıyla Scout RC, hayal edebileceğiniz her yere sürebileceğiniz en iyi arazi aracıdır. Scout RC, nereye götürürseniz götürün, off-road maceraları için ideal kılan tam bir su geçirmez ve su geçirmez elektronik setine sahiptir. Güçlü bir direksiyon servosu, maksimum direksiyon torku için doğrudan ön aksa monte edilmiştir ve paletlere özgü MSC-30BR-SCOUT-WP hız kontrol cihazı, dört tekerleğe güç veren fırçalanmış MM-25 motorunu kullanır. 2.4GHz kumandası , ihtiyacınız olan tüm kontrol ve ayarlara sahiptir ve 3 kanallı alıcı, elemanlara karşı tam koruma sağlamak için su geçirmezdir. Tam özellikli bir arazi dışı kaya tarama kasasıyla Scout RC, RC garajınız için mükemmel bir Rock Crawler aracıdır. Kaçınılmaz olan düşme ve dökülmelerle başa çıkmak için yeterince zor, zorlu yeni rotaları görünce imkansız eğilimler oluştururken elde edersiniz ve her zaman daha fazlası için gelmeye devam eder! Yumuşak, çok amaçlı 2,2 inç büyüklüğünde lastikler ve ekstra uzun sargılı şoklar, eşsiz tırmanma kabiliyeti ve arazi kabiliyeti için sağlam akslar ve kilitli diferansiyeller ile birleşir. Özellikler: - Dahili Failsafe ile 2.4 Ghz Verici ve Alıcı - 9kg yüksek tork direksiyon servosu - 6" inçten fazla süspansiyon 80 derecelik artikülasyonda hareket eder! - Akü kayışı hem çubuk paketlerini hem de yan yana hücreleri kabul eder - 4 adet yağ dolu amörtisörler - Özel titanyum anodize edilmiş amörtisör kapakları. - Yüksek tork için 1:48 oranında süper düşük vites oranı - Süper güçlü ikiz dikey plaka şasi - Verimli 4wd şaft tahrikli şanzıman - Orta dereceli bileşik paletli lastikler performans ve dayanıklılık sunar - Ön ve arka kalıplı tamponlar Teknik Özellikler - Uzunluk : 440mm - Genişlik : 255mm - Yükseklik : 255mm - Dingil mesafesi : 305mm Kutu İçeriği : - 7.2V Ni-MH Batarya - USB tipi şarj ünitesi Tamamlamak için Gerekenler: - 4 adet AA Kalem pil (Kumanda için) - Cep Telefonunuzda kullandığınız Duvar tipi şarj cihazı (2A çıkışlı tavsiye edilir) Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Maksimum Hız 0-30 km/saat
  • Sürüş Süresi 30-40 Dakika
Geri Bildirim Ver