Mavi Beyaz Hasta Muayene Masa Örtüsü 50*25cm 50 Metre (3 Lü Set)

340 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,36 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mavi Beyaz Hasta Muayene Masa Örtüsü 50*25cm 50 Metre (3 Lü Set)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKSAR MEDİKAL Satıcı Ünvanı: TEKSAR TEKSTİL VE MEDİKAL SANAYİ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836028433700026 Vergi Kimlik Numarası: 8360284337
    Bu ürün TEKSAR MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Beyaz Hasta Muayene Masa Örtüsü 50*25Cm 50 Metre (3 Lü Set) * Çift Katlı * Beyaz Renk * Süper emici sıvı geçirmez. * Antiallerjenik. * Sedye örtüsü olarakta kullanılır. * Uygulamada kolaylık. * Petek doku desenli. Uzunluk: 50cm En: 25cm Hastalıkta sağlıkta. Yetişkin hastabezinden yatak koruyucuya, hasta lifinden muayene masa örtüsüne kadar çok geniş yelpazede ürünler sunan Mavibeyaz, hem hastalar hemde hasta yakınları için en uygun fiyata en kaliteli ürünler sunuyor Yaprak Ölçüleri

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 60 x 90
Geri Bildirim Ver