Mavi Çatı Yayınları 2.abdülhamid (BİYOGRAFİ) Ercan Gökyurt Maviçatı Yayınları

80,55 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
80,75 TL

Ürün Bilgileri

Mavi Çatı Yayınları 2.abdülhamid (BİYOGRAFİ) Ercan Gökyurt Maviçatı Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mybook Satıcı Ünvanı: GÖK BİLİŞİM GIDA TEKSTİL İNŞAAT DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0398064276000016 Vergi Kimlik Numarası: 3980642760
    Bu ürün Mybook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babasi Abdülhamid, annesi Tirimüjgan Kadin Efendi'dir. 21 Eylül 1842 tarihinde dünyaya geldi. On bir yasinda annesini kaybettigi için, babasiniii emriyle, hiç çocugu olmayan Piristü Kadin Efendi kendisine analik etti. Özel hocalar tayin edilerek egitildi. Gerdankiran Ömer Efendi'den Türkçe, Ali Mahvi Efendi'den Farsça, Ferit ve Serif efendilerden Arapça ve diger ilimleri, Vakanüs Lutfi Efendi'den Osmanli tarihi, Ethem ve Kemal Pasalar ile Gardet adindaki bir Fransiz' dan Fransizca, Guatelli ve Lornbardi adindaki iki Italyan'dan musiki tahsil etti. Anne sevgisinden mahrum olusu. babasinin kendisine karsi soguk davranmasi onu çocuk yasindan itibaren yalnizliga mahkum etmistir. Taht için uzak bir namzet olusu dolayisiyla saray muhiti de kendisine pek ilgi göstermemistir. Saray halki ve devlet biiyükleri zeki, fakat düsünce ve kanaatlerini asla disa vurmayan Sehzade Abdülhamid'i pek sevmezdi. Bu yüzden herkesin uzak kaldigi bu akilli sehzade, ancak Pertevniyal Kadin'in yardimi ile Sultan Abdülaziz yaklasabildi. Zekasi ve politik kabiliyeri dolayisiyla amcasi Abdülaziz, onun serbest bir ortamda yetismesine imkan verdi. Misir ve Avrupa seyahatlerine onu da götürdü. Sehzadeligi oldukça serbest geçen Abdülhamid, Masluk çiftliginde toprak isleriyle mesgul oklu. Burada koyun besledi. üstübeç madenleri isletti, borsa faaliyetlerine katilarak para kazandi. Tahta çiktigi zaman servetinin 100.000 altini astigi söylenir... Ürün Adı: Biyografi Serisi 2. Abdülhamid Ürün Kodu: 9786052940105 Basım Yılı: 2017.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Ercan Gökyurt En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ercan Gökyurt
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver